İstanbul'da Fal - Falcılar

Melekler kahvesi Umut a baktıran oldu mu daha önce ? Geleceğe dair olacağını söylediği şeyler tam hayallerim aslında ama gelişi güzel söylediği şeylerde var gibi .

Taaa iki hafta sonraya alabildim. Çok dolu ya zaten ben artık anlık olarak çıktığını farkettim falların, çok fazla geleceği göremiyorlar, o yüzden şuanı bilse bile yeter diyorum.
Bende burdan iki kişiyle beraber tekrar gidcem ama baktırmaya değil :) onlar baktırcak.. Aynen katılıyorum insanların düşünceleri her an değişiyor o yüzden gelecekle ilgili söylenen şeyler havada kalabiliyor. Umarım ii sonuç olur senin için.. En son baya sıkıntılıydın

Evet insanların düşüncelrri kaderleri değişiyor ya fallarda değişiyor valla onu farkettim. Sıkıntım gitti canım artık geride bıraktım sayılır. Hatta şuan inanılmaz kafam rahatladı . Yeni dönem benim için bakalım kısmet , insanın karşısına ne zaman ve kimin çıkacağı belli olmuyor diyelim.

Şöyle söylim son bi kaç ay herkeste bi Kısır döngü yaratmış.. Baya sıkıntılı geçmiş herkes için biraz astroloji okuduğum için biliyorum Şubat ve sonrası baya ii geçecek aynı durum bende ve tanıdığım bi kaç kişide de oldu.. Aman sen ii ol da gerisi teferruattır inşallah yakışıklı kısmetlerin kapıda dizilir :)

İnsanın kaderi değişmez

elmiranın telefon numarasını alabilir miyim acaba?

telefondan bakan var mı aralarında ?

buna katılıyorum benım cevremdede oyle nedır bu yanı herkes mı sıkıntıda dedıgım zamanlarda oldu ınsallah subattan sonrası guzel gecer :)

bu cigdem nerde bakıyor laf cafedeki mi ?

Çiğdem bakırköy laf cafe de bakıyor.telefonda bakmıyorlar sanırım.bana verilen tarihlerde şuana kadar hande,tuba,burcu ve çiğdemin tarihleri devam ediyor.mart 15 gibi hepsinin süresi dolacak.ama anı,geçmişi hepsi bildi.

Aynen zaten şu ocak ayı sanki herkes mutsuzdu gerçekteb kısır döngüydü. Sağol canım benim, hepimiz iyi olalımda gerisi boş. Hahahaha bakalım kader.

ben eskıden baktırmıstım o ciğdeme cıkmamıstı bende
handeyi çok severim anı güzel bilir bana geçmişte çıkmıştıda ama randevuyu cok gece verıyorlar bir daha gidemedim
tuğbada cok hızlı konusuyor anacım beynım yandı en son gittiğimde birde hep telefonuyla oynuyor mesajlasıyor falan sınır oldum en son falında kadına.

hande cikmismiydi size?gecmiste baktirdiginizda dedikleri gerceklestimi?

hande cikmismiydi size?gecmiste baktirdiginizda dedikleri gerceklestimi?

Handeye ben seneler once gıtmıstım o zaman symboldeydı hatta erkek arkadşımı meslegıne kadar nasıl tanıscagımıza kadar bılmıstı canım ama zamanları atıyor bazen,en son yenı yerınde gittim o zamanda bildi ama devamı cıkar mı bilmiyorum seneler önce yaşamıstım ama dediklerini,

En son arkadaşım gitti,onada mehmet dıye bırıyle tanıscaksın demıs kı arkadaşımı ortak bi arkadaşları mehmet diye biriyle tanıstırdı ama ıs cıddıye gıdıcek demiş cocukta gercekten evlenıcek kız arıyormus ama bıraz abartı tanışmanın ikinci günü arkadaşıma kredi cektircekti ,alışveris yapma artık evlenincede ustune başına alma,aman burda oturma aman cay içme diye kıza gına getirdi:) garıp davranısları vardı arkadaşım vazgecti konusmayı kesti çocukla yani evet cocuk ciddi dusunuyordu devam ederse hani evlilik olurdu evet ama arkadaşım vazgecti bu durumda bıldı mı bılmedı mı sız karar verın yanı cıddıyet olucak nısan söz dedı ama arkadaşım vazgecti, o manyakla omur gecmez diye :)

Sonucta kararlarımız belırlıyor gelıcegi yine aynı kapıya çıkıyoruz

hande kendsi de bana soyledi zzaten senin karsina biri cikacak eger istersen 2016 sonunda bu kisiyle evlenrsin,secimi sen yapacaksin kaderlerimizi kendimiz belirleriz dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…