- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
bide verdigi tarihler tutarmi yoksa gecike bilirmi?Handeye ben seneler once gıtmıstım o zaman symboldeydı hatta erkek arkadşımı meslegıne kadar nasıl tanıscagımıza kadar bılmıstı canım ama zamanları atıyor bazen,en son yenı yerınde gittim o zamanda bildi ama devamı cıkar mı bilmiyorum seneler önce yaşamıstım ama dediklerini,
En son arkadaşım gitti,onada mehmet dıye bırıyle tanıscaksın demıs kı arkadaşımı ortak bi arkadaşları mehmet diye biriyle tanıstırdı ama ıs cıddıye gıdıcek demiş cocukta gercekten evlenıcek kız arıyormus ama bıraz abartı tanışmanın ikinci günü arkadaşıma kredi cektircekti ,alışveris yapma artık evlenincede ustune başına alma,aman burda oturma aman cay içme diye kıza gına getirdi:) garıp davranısları vardı arkadaşım vazgecti konusmayı kesti çocukla yani evet cocuk ciddi dusunuyordu devam ederse hani evlilik olurdu evet ama arkadaşım vazgecti bu durumda bıldı mı bılmedı mı sız karar verın yanı cıddıyet olucak nısan söz dedı ama arkadaşım vazgecti, o manyakla omur gecmez diye :)
Sonucta kararlarımız belırlıyor gelıcegi yine aynı kapıya çıkıyoruz
bide verdigi tarihler tutarmi yoksa gecike bilirmi?
Aman diyim anı bilen ama gelecekle alakalı hiç bili bilemeyen biri arkdaslarımınkıde cıkmadıSentinus cafe cansu ya giden varmı !!
Amin inşallah :)buna katılıyorum benım cevremdede oyle nedır bu yanı herkes mı sıkıntıda dedıgım zamanlarda oldu ınsallah subattan sonrası guzel gecer :)
Evet öyle tabi <3 herşey kader kısmet hakkımızda hayırlı olan tez zamanda fallara kaptırmadan çıksın yeter ama :)Aynen zaten şu ocak ayı sanki herkes mutsuzdugerçekteb kısır döngüydü. Sağol canım benim, hepimiz iyi olalımda gerisi boş. Hahahaha bakalım kader.
Tüh ya çok kötü aslında yüz yüze daha iyi herkesin enerjisi tutmaya biliyo ama bişi bilmemesi kötü neyine güvenmişte 100tl yapmış çok saçma üç falcıya gidilir o parayla yada kıyafet alınırElmiraya telefonda baktırdım anı ve geçmişi bilemedi 100 tl'm resmen boşa gitti
bilmiyorum çok boş attı resmenTüh ya çok kötü aslında yüz yüze daha iyi herkesin enerjisi tutmaya biliyo ama bişi bilmemesi kötü neyine güvenmişte 100tl yapmış çok saçma üç falcıya gidilir o parayla yada kıyafet alınır
Bozma moralini burda çok oldu böle şeyler.. Bu forumda çok oldu bu tarz şeyler genelde tutmuyor zaten.. Yüz yüze baktırmaya çalış daha iyibilmiyorum çok boş attı resmen100 lirama değil morelimi bozdu
umarım canım genelde hepsi aynı şeyi söyledi bana gerçekten tutacak mı ya 10 yere gittim son 1 aydır hepsi aşşa yukarı aynı tarihi ve aynı şeyi söyledi dönecek dediler kendimi boş yere umutlandırmak da istemiyorum elmira boş atsada oda dönecek dediBozma moralini burda çok oldu böle şeyler.. Bu forumda çok oldu bu tarz şeyler genelde tutmuyor zaten.. Yüz yüze baktırmaya çalış daha iyi
handeye baktirdini sen?umarım canım genelde hepsi aynı şeyi söyledi bana gerçekten tutacak mı ya 10 yere gittim son 1 aydır hepsi aşşa yukarı aynı tarihi ve aynı şeyi söyledi dönecek dediler kendimi boş yere umutlandırmak da istemiyorum elmira boş atsada oda dönecek dedi
Tarihleri bekle biraz insan bu dönemde çok sabırsız oluyo o yüzden normal böle düşünmen.. Kimlere gittinumarım canım genelde hepsi aynı şeyi söyledi bana gerçekten tutacak mı ya 10 yere gittim son 1 aydır hepsi aşşa yukarı aynı tarihi ve aynı şeyi söyledi dönecek dediler kendimi boş yere umutlandırmak da istemiyorum elmira boş atsada oda dönecek dedi
hande istanbulda ben farklı şehirdeyim :/handeye baktirdini sen?
Antalyada tavsiye üzerine 3-4 kişiye gittim birisi resmen isim söyledi sonunda istanbulda Symbol cafeye gittim bi ara gelmiştim hamile bir bayan bakmıştı sonra istanbul taksimde ara sokakta bir yere gittim yukarı kata çıkan 2 medyum onlarda aynılarını söyledi birde Seda diye birine baktırmıştım telefonla bakanTarihleri bekle biraz insan bu dönemde çok sabırsız oluyo o yüzden normal böle düşünmen.. Kimlere gittin
uzuldum, yazık olmuş...bilmiyorum çok boş attı resmen100 lirama değil morelimi bozdu
Hım anladım tarihleri beklemeye çalış.. Sabır ve zaman. Bende üç aydır dadandım fala ondan önce hiç baktırmamıştım alışkanlık oluyo sonra.Antalyada tavsiye üzerine 3-4 kişiye gittim birisi resmen isim söyledi sonunda istanbulda Symbol cafeye gittim bi ara gelmiştim hamile bir bayan bakmıştı sonra istanbul taksimde ara sokakta bir yere gittim yukarı kata çıkan 2 medyum onlarda aynılarını söyledi birde Seda diye birine baktırmıştım telefonla bakan
aynen öyle oldu bende de ^.^Hım anladım tarihleri beklemeye çalış.. Sabır ve zaman. Bende üç aydır dadandım fala ondan önce hiç baktırmamıştım alışkanlık oluyo sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?