İstanbul'da Fal - Falcılar

bide verdigi tarihler tutarmi yoksa gecike bilirmi?

Aynen zaten şu ocak ayı sanki herkes mutsuzdu gerçekteb kısır döngüydü. Sağol canım benim, hepimiz iyi olalımda gerisi boş. Hahahaha bakalım kader.
Evet öyle tabi <3 herşey kader kısmet hakkımızda hayırlı olan tez zamanda fallara kaptırmadan çıksın yeter ama :)

Elmiraya telefonda baktırdım anı ve geçmişi bilemedi 100 tl'm resmen boşa gitti
Tüh ya çok kötü aslında yüz yüze daha iyi herkesin enerjisi tutmaya biliyo ama bişi bilmemesi kötü neyine güvenmişte 100tl yapmış çok saçma üç falcıya gidilir o parayla yada kıyafet alınır

bilmiyorum çok boş attı resmen 100 lirama değil morelimi bozdu

Bozma moralini burda çok oldu böle şeyler.. Bu forumda çok oldu bu tarz şeyler genelde tutmuyor zaten.. Yüz yüze baktırmaya çalış daha iyi
umarım canım genelde hepsi aynı şeyi söyledi bana gerçekten tutacak mı ya 10 yere gittim son 1 aydır hepsi aşşa yukarı aynı tarihi ve aynı şeyi söyledi dönecek dediler kendimi boş yere umutlandırmak da istemiyorum elmira boş atsada oda dönecek dedi

Kadıköy de falci feza baci ya yüz yüze baktır dim geçmişi biliyo isim de veriyo gelecek hakkında bir tarih söyledi gerçekleşmesini umuyorum ☺

handeye baktirdini sen?

Tarihleri bekle biraz insan bu dönemde çok sabırsız oluyo o yüzden normal böle düşünmen.. Kimlere gittin

Tarihleri bekle biraz insan bu dönemde çok sabırsız oluyo o yüzden normal böle düşünmen.. Kimlere gittin
Antalyada tavsiye üzerine 3-4 kişiye gittim birisi resmen isim söyledi sonunda istanbulda Symbol cafeye gittim bi ara gelmiştim hamile bir bayan bakmıştı sonra istanbul taksimde ara sokakta bir yere gittim yukarı kata çıkan 2 medyum onlarda aynılarını söyledi birde Seda diye birine baktırmıştım telefonla bakan

Telefondan bakabili çek biri gerekiyo bana bakabili çek biri var mı gerçekten çıktığını düşündüğünüz.bana özel den numara atabilir misiniz

Hım anladım tarihleri beklemeye çalış.. Sabır ve zaman. Bende üç aydır dadandım fala ondan önce hiç baktırmamıştım alışkanlık oluyo sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…