Ben azalttım falcı sayısını tecrübe ede ede ikiye indirdim çok para gidiyoaynen öyle oldu bende de ^.^
bence telefonda boşuna para vermeyin. madem bu işler enerji meselesi diyoruz o zaman telefonda pek de olmaz... bence yani.Telefondan bakabili çek biri gerekiyo bana bakabili çek biri var mı gerçekten çıktığını düşündüğünüz.bana özel den numara atabilir misiniz
Teşekkür ederim tm aklımda bu.bu arada k.k. ne yeni üye oldum ne kadar güzel bir ortam ☺bence telefonda boşuna para vermeyin. madem bu işler enerji meselesi diyoruz o zaman telefonda pek de olmaz... bence yani.
ha ben baktırmadım mı. tabiki baktırdım, ama yazık oldu teldekine verdiğim paraya. Daha önce de demiştim, eh işte bile denilen cafe falcısı bile kat kat iyidir bence, en kötüsü gidene kadar hareket olur, hava alırız, kahve içeriz :)
Ben azalttım falcı sayısını tecrübe ede ede ikiye indirdim çok para gidiyo
Hoşgeldin:) biz çeteyiz kk den korksunlar:)Teşekkür ederim tm aklımda bu.bu arada k.k. ne yeni üye oldum ne kadar güzel bir ortam ☺
Hoşgeldin:) biz çeteyiz kk den korksunlar:)Teşekkür ederim tm aklımda bu.bu arada k.k. ne yeni üye oldum ne kadar güzel bir ortam ☺
Ben baktırdım bin pişman oldum tavsiye etmem pektelefondan bakan varsa tavsiyelere açığım
H.bulduk bundan sonra hep burdayım ☺merak ettiğim bir diğer şey geçmişi bilen falci lar gelecek hakkında yorum yapıp Tarıh veriyorlar onlar da çıkıyo mu bana 9. Ve 10. Ayda şu şu olucak dedi merakla bekliyorumHoşgeldin:) biz çeteyiz kk den korksunlar:)
Evet benim memnun olduğum biri var canim telefonda bakıyor numarasini önceki konularda yazmıştım denemek istersen al aratelefondan bakan varsa tavsiyelere açığım
Genelde çıkmıyo :) çıkan fal sayısı az nedenseH.bulduk bundan sonra hep burdayım ☺merak ettiğim bir diğer şey geçmişi bilen falci lar gelecek hakkında yorum yapıp Tarıh veriyorlar onlar da çıkıyo mu bana 9. Ve 10. Ayda şu şu olucak dedi merakla bekliyorum
Birde elmira var 75 den bakıyor bugüne kadar her dediğini yasadim bizzat onuda istersen verebilirimtelefondan bakan varsa tavsiyelere açığım
elmira 100 tl olmuş :) bknz. 7125. sayfaBirde elmira var 75 den bakıyor bugüne kadar her dediğini yasadim bizzat onuda istersen verebilirim
Ben 6 aydir baktirmiyorum ama geçen bi arkadas baktirdi burdan bişey demedi sizden öğrendim bende saolun bilgi içinelmira 100 tl olmuş :) bknz. 7125. sayfa
Çok şaşırdım gerçekten bi dönem Efsaneydi burdaElmiraya telefonda baktırdım anı ve geçmişi bilemedi 100 tl'm resmen boşa gitti
Hadi ya pof üzüldüm şimdiGenelde çıkmıyo :) çıkan fal sayısı az nedense
Dün gittim cansuya an da geçmişte çok başarılı karşınızdaki insanın size olan duyguları konusunda da iyi hatta geçmişte ki nişanlısının ismini bildi neler yaşadığını senin dediğin gibi gelecek biraz atmasyon gibi geldi herkez bir oğlun olacak derken cansu ikiz kızın olacak dedi birinci gariplik buydu ikinci gariplik ben de dahi benden önceki üç kişiye de bu insan alkol alıyormu diye sordu cevaplayamadığı sorularda sıkılıyor yada kalk git diyor gelecek konusunda bir çoğu gibi benzer şeyleri söyledi an geçmiş karşınızdaki insanın duygu ve düşünceleri konusunda başarılı buldumAman diyim anı bilen ama gelecekle alakalı hiç bili bilemeyen biri arkdaslarımınkıde cıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?