İstanbul'da Fal - Falcılar

Telefondan bakabili çek biri gerekiyo bana bakabili çek biri var mı gerçekten çıktığını düşündüğünüz.bana özel den numara atabilir misiniz
bence telefonda boşuna para vermeyin. madem bu işler enerji meselesi diyoruz o zaman telefonda pek de olmaz... bence yani.
ha ben baktırmadım mı. tabiki baktırdım, ama yazık oldu teldekine verdiğim paraya. Daha önce de demiştim, eh işte bile denilen cafe falcısı bile kat kat iyidir bence, en kötüsü gidene kadar hareket olur, hava alırız, kahve içeriz :)

Teşekkür ederim tm aklımda bu.bu arada k.k. ne yeni üye oldum ne kadar güzel bir ortam ☺

Hoşgeldin:) biz çeteyiz kk den korksunlar:)
H.bulduk bundan sonra hep burdayım ☺merak ettiğim bir diğer şey geçmişi bilen falci lar gelecek hakkında yorum yapıp Tarıh veriyorlar onlar da çıkıyo mu bana 9. Ve 10. Ayda şu şu olucak dedi merakla bekliyorum

Genelde çıkmıyo :) çıkan fal sayısı az nedense

Aman diyim anı bilen ama gelecekle alakalı hiç bili bilemeyen biri arkdaslarımınkıde cıkmadı
Dün gittim cansuya an da geçmişte çok başarılı karşınızdaki insanın size olan duyguları konusunda da iyi hatta geçmişte ki nişanlısının ismini bildi neler yaşadığını senin dediğin gibi gelecek biraz atmasyon gibi geldi herkez bir oğlun olacak derken cansu ikiz kızın olacak dedi birinci gariplik buydu ikinci gariplik ben de dahi benden önceki üç kişiye de bu insan alkol alıyormu diye sordu cevaplayamadığı sorularda sıkılıyor yada kalk git diyor gelecek konusunda bir çoğu gibi benzer şeyleri söyledi an geçmiş karşınızdaki insanın duygu ve düşünceleri konusunda başarılı buldum

Kadıköy'de önerebileceğiniz, geçmişi, anı tutturan gelecekle ilgili de ortalama olan duyguları vs tutturan birisş var mı? Aslında yıldızname bakan birini arıyorum ama hiç görmedim mesajlarda

gelecegi cogu falci tutturamiyor zaten ama ani ve gecmisi iyi biliyorlar,benim simdiye kadar baktirdiklarim icinde ani en iyi yorumlayan dejavu cafe edi,mi cafe hande ve symboln nihal,hatta edi oyle nokta atislari yapmisti ki sok olmustum ama gelecekle ilgili verdigi tarihler gecti maalesef edinin,olaylar gerceklese bilir ama tarih gecti eger ani ogrenmek istiyorsaniz ani iyi yorumlasin diyorsaniz kesinlikle dejavu cafe ediyi tavsiye ederim,mi cafe hande ve symbol cafe nihal

Teşekkür ederim. Evet geleceği iyi tutturacaklarını sanmıyorum ama Eskişehir'de yıldızname ve kahve falı bakan bir kız vardı. Şok olurdum. 3 kez gittim son 2sinde başka birine daha baktırdım. Onunla ilgli de her şey çıktı ikimizle ilgili de. İmkansız dediğim her şey oldu. Son seferde %90 tuttu ama kesin olacak dediği bir şey olmadı tarihler geçti. En önemlisi olmadı. 1 yıllık bakıyor. Evlendiği için ayrılmış, bakmıyormuş. Yoksa ondan başkasına gitmem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…