İstanbul'da Fal - Falcılar

YA KIZLAR TAKSİMDE ADAM AKILLI BİRİNİ ÖNERİNDE GİDİYİM.
Kadıköy'de önerebileceğiniz, geçmişi, anı tutturan gelecekle ilgili de ortalama olan duyguları vs tutturan birisş var mı? Aslında yıldızname bakan birini arıyorum ama hiç görmedim mesajlarda
Ben angels ve symbol cafe Caddebostan a gittim angels de burcu bu konuda başarılı ikisi bir arada baktırabilirsin samimi biri istediğin soruyu sorabilexeğin aceleci bakmaz ayrıntılı bakar cengiz berbat symbol de sadece serkan iyi an da geçmişte iyi gelecek zaman sorunlu pek zaman vermez ama iyidir sabahları bakar geleni çok olur benim bildiklerim bunlar

Teşekkür ederim. Peki Burcu ne kadara bakıyor?

herkese merhabalar bayanlar eskiden çok fal baktırırdım ne güzel bi ara bıraktkm şimdi yine tuttu krizlerim sanırım hayatımda olan olumsuzluklar yüzünden ben başka bişey soracağım dikkatimi çeken bişey var defalarca kez teyit ettim bunu tarot fallarım hep olumsuz katina aksine hep olumlu çıkıyor. bu iki fal arasındaki fark nedir ? kafamı karıştırıyor bu durum :/

Kızlar acayip şoktayım :) Nihal hanıma baktırdığım faldan bahsetmiştim size, arkadaşımla bana aynı şeyleri söyledi çok üzüldüm falan demiştim, aradan çok kısa bir zaman geçti daha, ama dedikleri çıktı. Hayatıma gerçekten de sonu -An harfleriyle biten,buğday tenli,çekik gözlü biri girdi :))) Şu anlık çok yeni ama Nihal hanım ilerleyeceğini ilişki göründüğünü söylemişti bakalım o da doğru olacak mı :))) Kesinlikle baktırın pişman olmazsınız gerçekten şok oldum :)))

Hadi hayırlısı bende o gün yine baltırdım çıkmayan falınıda kendı anlatoyor bu neden çıkmamış gecikmeye girmiş diye hoşuma gidior sanimiyeti

Ezgi ne kadara bakıyor?

Kızlar daha öncede yazmıştım burdan şimdi yine yazıyorum laf cafe fal cafe hepsinde şenayından çiğdemine umayına baktırdım pembe tablo çizdiler ama çocuk bildiğin sevgilisiyle elele resim koydu. Ama bana çok değer verdiğini beni çocuğun baş tacı edeceğini söylüyorlardı. En sonunda bir arkadaşımın arkadaşı fal bakıyor bir cafede buluşabiliyorsunuz çok telefondan bakmıyor telden bir süre sonra samimi olunca bakıyor. Stili farklı soru cevap ilerliyor ama en azından bütün sorulalrınıza cevap veriyor sınırsız sorabiliyorsunuz en saçma şeyi bile usanmadan yanıtlıyor. Ve gerçekten ne derse yakın zamanda oluyor. 20 tl ye bakıyor. Ama enazından mutlu oldum ve sonucunu gördüm.

Sizce bugün Angels da Burcu'ya baktırayım mı yoksa haftaya Yeşilköy'e Duygu'ya mı gideyim? Kadıköy'den neyle gideceğimi tarif eden olur herhalde

Burcu ya ben baktırmıştım,o anı bildi.gelecek için verdiği süre 2 haftaya doluyor.Pek ümidim yok.ama hande,tuba,çiğdem ve burcu dan memnunum ben.o kadar falcıya gittim,bu 4 ü dışındakiler fiyasko diyebilirim.haa gelecekle ilgili bunlar da fiyasko olabilir ama en azından geçmişi ve anı bildiler.

Selamlar
Sırf bu konular hakkında görüş almak ve kendi görüşlerimi yazmak için üye oldum, şimdiden hoşbuldum:)
Deneyimlerimi aktarayım
Angels burcu: gayet güzel ilerliyor anı iyi biliyor gelecek %50 yani ama memnun ayrılırsınız.
Angels Cengiz: verdiğiniz paraya asla ama asla değmez gitmeyin.
Kadıköy sığınak adını hatırlamıyorum Adamın fakat tek bir bey var zaten çok iyi değil sizin söylediklerinizden ilerliyor çok genel konuşuyor. Değmez.
Zodiac Levent: berbat, değmez.
Faydem Kadıköy İlhan: gerçekten tanıdığım en tatlı falcı bıkmadan usanmadan bütün sorularınızı sorabiliyorsunuz ve gerçekten tutturuyor hisleri kuvvetli çok neşeli bir bey.
Sarmaşık taksim Hasan bey: çok kendinden emin konuşuyor söyledikleri tatmin edici.

Symbol Nihan'a baktırmak istiyorum ama karşıya geçecek vaktim yok telefondan bakıyorsa numarasını iletirseniz sevinirim. Nasıl baktığını da deneyimleyen arkadaşlar yazarsa Mutlu olurum:) beğendiğiniz isimleri yazarsanız çok Mutlu olurum

Merhaba arkadaşlar, nihale telefonda baktırdım bikaç gün önce , tak tak net bir şekilde kötüyü de söyleyen falcılardan biri benim hoşuma gitti mesela. Şundan şundan dolayı olmucak, böyle devam etcek ama şu sonuca varmıcak falan dedi ki bunu söyleyen ilk falcı. Bu aralar en beğendiğim oldu açıkcası en azından doğruyu söylüyor. Ben beğendim şimdilik bakalım çıkarsa yazarım.

Sen daha önce yüzyüze baktırmamış mıydın Nihal'e? Ay hatlar karıştı bende artık:) Telefonda baktıranlar çok memnun son zamanlarda. Ben kadının enerjisini sevdim, dediği tarih tutmadı maalesef ama sarkma olabilir elbette. Tatlı bi kadın ama, yüzyüze baktığı fal kısa gelmişti telefonda daha uzun bakıyor sanırım. E pembe tablo çizmemiş o zaman size ki bu iyi bir şey bazı durumlarda evet. Beğendiğiniz fallar çıksın kızlar inşallah=)

Kızlar çıkmayan fal haberi kadınlar kahvesi duygu ve karşısındaki cafe rozaydı ismi oda fena patladı arkadasıma barışcaksın evleniceksin dedigi kız baskasıyla nişanlanmış ( duyrulur

Nihale baktirdim bugün ana dair yorumları tatmin edici ve tutarliydi çoğu kişinin bilemeyecegi ayrıntıları bildi yalnız cidden çok kısa bakıyor e bu kadar mı daha diyesim geldi bir an :) verdiği tarihi bekliyorum uzak bir zamanda değil eğer çıkarsa tekrar yazarım oldu diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…