YA KIZLAR TAKSİMDE ADAM AKILLI BİRİNİ ÖNERİNDE GİDİYİM.
Ben angels ve symbol cafe Caddebostan a gittim angels de burcu bu konuda başarılı ikisi bir arada baktırabilirsin samimi biri istediğin soruyu sorabilexeğin aceleci bakmaz ayrıntılı bakar cengiz berbat symbol de sadece serkan iyi an da geçmişte iyi gelecek zaman sorunlu pek zaman vermez ama iyidir sabahları bakar geleni çok olur benim bildiklerim bunlarKadıköy'de önerebileceğiniz, geçmişi, anı tutturan gelecekle ilgili de ortalama olan duyguları vs tutturan birisş var mı? Aslında yıldızname bakan birini arıyorum ama hiç görmedim mesajlarda
Teşekkür ederim. Peki Burcu ne kadara bakıyor?Ben angels ve symbol cafe Caddebostan a gittim angels de burcu bu konuda başarılı ikisi bir arada baktırabilirsin samimi biri istediğin soruyu sorabilexeğin aceleci bakmaz ayrıntılı bakar cengiz berbat symbol de sadece serkan iyi an da geçmişte iyi gelecek zaman sorunlu pek zaman vermez ama iyidir sabahları bakar geleni çok olur benim bildiklerim bunlar
Hadi hayırlısı bende o gün yine baltırdım çıkmayan falınıda kendı anlatoyor bu neden çıkmamış gecikmeye girmiş diyeKızlar acayip şoktayım :) Nihal hanıma baktırdığım faldan bahsetmiştim size, arkadaşımla bana aynı şeyleri söyledi çok üzüldüm falan demiştim, aradan çok kısa bir zaman geçti daha, ama dedikleri çıktı. Hayatıma gerçekten de sonu -An harfleriyle biten,buğday tenli,çekik gözlü biri girdi :))) Şu anlık çok yeni ama Nihal hanım ilerleyeceğini ilişki göründüğünü söylemişti bakalım o da doğru olacak mı :))) Kesinlikle baktırın pişman olmazsınız gerçekten şok oldum :)))
Nihal hanım nerede ve ne kadara bakıyor?Hadi hayırlısı bende o gün yine baltırdım çıkmayan falınıda kendı anlatoyor bu neden çıkmamış gecikmeye girmiş diyehoşuma gidior sanimiyeti
Yani enteresan bir bakısı var aslında beğenmedim değil beğendim ama beklenti gelecekte ne olcak haberi vermiyor. Gözlerini kapatıyor sevdiğin insanların resmini gösteriyorsun ve onalrın senle ilgili düşüncelerini söylüyor. Ne düşünüyorlar birde soru soruyorsun transa geçip ruhuna soruyor farklıydı yani belkide fallarda gelecekte ne olcak beklentısıyle gittiğim için tatmin olmadım ama merak ettıgınız insanlar varsa gidin düşüncelerini öğrenin soru sorun
Yanındaki kız kahve falına bakıyor bilmiyorum nasıl ama gelenler ona da oldu merak ettım sadece onada soledım sanada fal baktırmaya gelecem dedım
Symbol cafe, 27 tl sanırım, telefonda da 30a bakıyor
Çok samimi gerçekten de bakalım inşallah çıkar dediklerinin hepsi :))Hadi hayırlısı bende o gün yine baltırdım çıkmayan falınıda kendı anlatoyor bu neden çıkmamış gecikmeye girmiş diyehoşuma gidior sanimiyeti
Merhaba arkadaşlar, nihale telefonda baktırdım bikaç gün önce , tak tak net bir şekilde kötüyü de söyleyen falcılardan biri benim hoşuma gitti mesela. Şundan şundan dolayı olmucak, böyle devam etcek ama şu sonuca varmıcak falan dedi ki bunu söyleyen ilk falcı. Bu aralar en beğendiğim oldu açıkcası en azından doğruyu söylüyor. Ben beğendim şimdilik bakalım çıkarsa yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?