İstanbul'da Fal - Falcılar

Yok ben nihale baktırmadım hiç :) evet telefonda uzun bakıyor yani kapatana kadar konuşuyor :) yok çizmedi yani ama hayat işte yeni yeni kapılar açıyor :) inşallah çıkar herkese

Kızlar Nihal'in falının çıktığını söylemiştim ya size, evet kişi özellikleri tutmuştu ama olmadı aramızda bir şey olmayacak da sanırım çünkü karakterini beğenmedim çocuğun birinden soğudum mu dönemiyorum belki bahsettiği başka bir kişiydi çünkü dediği kriterlerde erkek çok var bakalım ne olacak :))

kızlarrr kadıköyde sevgi cafe varmışşş bi arkadaşımın evleneci kişinin adını bile vermiş evlenmişler netten araştırdım iyi yorumlar var baktıran var mı aranızda ? sevgi cafe sevgi link de atıyorum bi bakıp bilen varsa yazarsa sevinirim.
link atılmıyor sözcü gazetesinde çıkmış.

Ben baktırmıştım birkaç yıl önce, anı falan iyi biliyo ama gelecek hiç çıkmadı. Ben baktırdığımda 30 liraydı, şimdi daha pahalı diye duydum bir de.

Kızlar Angels Cafe'nin karşısındaki bir cafede yıllarca çalışan Sema diye bir kadın Yeşilçam Cafe'ye geçmiş. Tanıyanınız var mı? Kahve+Tarot 35 liraya bakıyor. Yeşilçam'a sık gidiyorum hep müşterisi oluyor. Baya uzun bakıyor dün ben ordayken 2 kişiye baktı. En az 45er dk bakmıştır belki daha uzun. Ama memnun kaldılar mı soramadım. Var mı tanıyan Sema ablayı? Sarışın biraz kilolu bir abla

Ben tanıyorum bende giderim o cafeye :)
Çok şeker bir bayan anı iyi yakalıyor muhabbeti çok güzel

Daha iyileri var öyle diyim :) Kadıköy'de takılıyorsan Kadıköy'de en iyisi faydem İlhan
Çok teşekkür ederim Evet birkaç dakika konuştum çok tatlıydı ama güvenememiştim. Önerir misin yani gelecekte tutturabiliyor mu?

HS
Hasan bey herkese ayni seyi soyluyor, bilginize

Çok teşekkür ederim. Fiyatını biliyor musun bir de randevu almak mı gerekiyor önceden? Angels Burcu da çok beğenilmiş karar veremedim
İlhan da Angelstan geçti zaten oraya. Burcu'yla arkadaşlar :)
burcu da anı iyi yakalıyor tahminleri iyi, ikisi arasında karar ver ona ben bişey diyemem :)

İlhan da Angelstan geçti zaten oraya. Burcu'yla arkadaşlar :)
burcu da anı iyi yakalıyor tahminleri iyi, ikisi arasında karar ver ona ben bişey diyemem :)
Fiyatı 30 olması lazım ilhanın tarotta bide istediğin kadar soru sorduruyo sana bekliyo cevaplıyor.

sevim hanıma baktıran var mı kızlar?
ben bi baktırdığımda çok memnun kalmıştım tekrar gitmek istiyorum ama soruyum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…