İstanbul'da Fal - Falcılar

Nihal'i ben de çok sevdim ya çok güzel bi enerjisi var, tatlı kadın. Bana da çook kısa bir zaman verdi, tik tak tik tak... Yaklaşıyo yani. Güzel fallar çıksın lütfeen=)

Arkadaşlar symbol cafe nihal in numarasını özelden gönderir misiniz? bende telden baktırayım çok merak ettim :)

Şu cezmiye ulaşmak lazım bi şekilde adamın söylediklerinden cıkmayan tek şey bile yok

canım cezmi dediğin yoksa şu bir zamanların meşhur şirinevlerde kendi evinde bakan evi dolup taşan fakat yıllar önce çok iyi fal baktıgı bilinen falcıyımı diyorsun? eskiden cok eskiden c ok iyi bakıyodu bana ne söyledıyse cıktı o zamanlar. fakat en son yıllar sonra tekrar bulup ona 3 arkadaş gitmiştik çok iyi bakamamıştı bana ve arkadaşıma

Burdan coğu kişi baktırmış aslında ama ses sesa yok hicbirinden bi ara da cezmi öldü fln diye haber yayılmıştı ama sora doğru olmadığını söylediler
cezmiye ne olmuş arkadaşlar. buarada evet cezminin soyadı k ile başlıyor fakat soyadını yazmam doğru olmaz..

Tel nosunu alabilir miyim özelden yazar mısın??

cezmi zamanında ne fallar bakardı tam 12 den vuruş diyorum gerisini siz anlayın ben onun üzerine tanımam.hiç unutmam lise yıllarında sevdigim bi cocuk vardı 2 yıl küs kalmıştık cocukla aynı sınıftaydık,cezmi bana kalabalık olarak seyahate gideceksinz ve otobüste arkadan omzuna dokunup konuşmaya çalışıcak seninlegideceginiz yere varana kdr barışmış olucaksınız ama döndügünüzde yine kopukluk olck arnızda demişti. hatta sana şunu şunu diyecek demişti. tam dedigi oldu yukarda allah var yalan degil yazdıklarım. ayrıca teyzem içinde elinde çanta taşıyan gözlüklü göbekli şu karakterde bu tipte kıvırcık saçlı biriyle tanışıcak onunla evlncek oglun olcak demişti o da oldu seneler snra. diger teyzemede kızlarından büyük olanı için beyaz bir önlük giyecek meslegi olacak demişti. kızı yani kuzenim şuan öğretmen. beyaz önlük giyiyor. gerisini siz düşünün artık. dahada saymadıgım cok şey... adam biliyor arkadaş biliyor....

eee biz nasıl baktırabileceğiz Cezmi'ye?

Çok merak ettim Cezmi'yi

cezmi süperdir fakat herkese bakmıyor. eski tanıdıgı bildigi kişilere bakıyor. abildigim kadarıyla artık eskisi kdr yogun bakmıyor ara sıra sanırım. onun evi vardı çook eskiden 15 yıl önce falan. her içeriden çıkan bu kdr olamaz yuh artık gibi sözlerle çıkardı koca koca teyzeler. o zamanlar ben teyzemlerle merak edip yanlarında gittigim için kadınlara şaşkoloz şaşkoloz bakardım:)) cezmi 10 numaradır. o zmnlar fiyatı yüksekti ama ne bileyim adamn hakediyodu yaaaa... 50 tane uyduruk falcıya fal baktırıyoruz paralar hep havaya. 1 kere baktırcan tam baktırcan. en iyisi.

arkadaşlar ben devamlı olarak tellwe.com da mercury e fal baktırırım o da aynı cezmi gibi detay veriyor telefonla baktırıyorum. birde women var o da eh işte fena degil hani zor zamanlarda baktırılabilir ama mercury olmazsa olmaz diye söyluyor detaylarla birlikte . fakat women olmayacak kişiyede bazen olacak diyebiliyor ama yinede bişeylerde biliyor yani özellikle gündemi ama gelecekte bazı bazı şaşıyor. bilginize

arkadaşlar birde size uyarı tellwe.com da cogu falcıyı denemiş biri olarak söyluyorum rhani diye bir falcı var medyum gibi bir görüntü sergilesede inanmayın. yazılan tüm kötü yormları siliyor. ben ona 5 fal baktırdıktan sonra yazdıklarının hep altı boş oldgnu anladım. hiçbir dedigide 2 sene olyor cıkmadı. bilesiniz boşuna paranıza yazık etmeyin.söyledıklerı cıkmamakla birlikte birde kız arkadasımla aynı anda fal gönderdik işte ben orda tamamen iplerim koptu o falcıyla. kız arkadasıma bana 1 veya 2. kez baktırdıgım falın yorumunun hemen hemen aynısını yazmıştı. 5 kez baktıgı falımın ıcınden cümleler alıp arkadaşımın falını yormlamıştı. genelde herkese uzun uzun boş cümleler kuruyor bilginize. diger falcılarda herra fena degil ama digerlerinin cogu vasat. bakmak için bakıyorlar yani

Mercury aramalarda cıkmadı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…