Nihal'i ben de çok sevdim ya çok güzel bi enerjisi var, tatlı kadın. Bana da çook kısa bir zaman verdi, tik tak tik tak... Yaklaşıyo yani. Güzel fallar çıksın lütfeen=)
Şu cezmiye ulaşmak lazım bi şekilde adamın söylediklerinden cıkmayan tek şey bile yok
cezmiye ne olmuş arkadaşlar. buarada evet cezminin soyadı k ile başlıyor fakat soyadını yazmam doğru olmaz..Burdan coğu kişi baktırmış aslında ama ses sesa yok hicbirindenbi ara da cezmi öldü fln diye haber yayılmıştı ama sora doğru olmadığını söylediler
Kızlar hepinize merhaba,
Geçenlerde yazdığım mesaj da fal ve falcılardan bahsetmiştim.O yazıda birini özellikle konu dışı tuttum.Şimdi anlatayım;
Bilen bilir bir zamanlar epey falcı gezdim hepsi tırttı açıkcası.Sadece birinden çok memnun kalmıştım ve dediklerinin büyük çoğunluğu gerçekleşmişti..Nil hanım.
Eski yazılarımı bulup okursanız detaylıca anlatmıştım.Şimdi diyeceklerim yeni durum:)
Nil hanıma ara ara giderim bildiğiniz klasik cafe falcısı değildir.Çok güzel tarot kartı okur ve kahve falı bakar.İlk angels cafede bakmıştım mesleğime kadar anlatmıştı.O zaman geçici çalışıyordu hemen ayrıldı.Başka mesleği var falı biraz da hatır kıramayıp bakıyor.En son ekim sonu gittim.
Efendim dediklerine gelince;bu adam seni unutmamış arayacak bekle sakin dur.Hayatında başka kimse yok.Bu arada isim de verdi.Ve bana özel birşeyler de söyledi.Sonuçta dediği gibi oldu aradı ama yine dediği gibi bekledim.Bana hep ısrarla istanbula gelecek derdi nil hanım(şehir dışında yaşıyordu)Gelmiş!Şoke oldum duyunca.
Başka bir sürü şey var da yazmak istemiyorum,özel çünkü.
Hele bir ayrılığımız da ay vererek arayacak demişti nil hanım.Güneş aslan burcuna girmeden aynen öyle olmuştu.Ben eski yazdıklarımı bulamıyorum:)bulup okursanız orda da görürsünüz.
Pembe tablo çizenden hoşlanmam,inanmam açıkcası.Nil hanım olanı olamayacak olanı söyler.Yıllardır ara ara giderim çok az yanıldığı olmuştur.Bugünlerde biraz rahatsızmış,acil şifalar diliyorum umarım en kısa zamanda iyileşir.
Ps:Bu bir reklam filan değildir beni bilen bilir.Eski yazdıklarımdan hiçbir farkı yok.Sırf şu reklam muhabbeti yüzünden yazmadım inanın.Tabi şunu da belirteyim gidip memnun olmayan da olmuştu o zamanlar birşey diyemem.Olabilir çünkü.Ben çok severim çok da güvenirim.
Hepinize sevgiler
Cezmiye baktırmak istiyorum ama ne acıyor telefonu nede geri dönüş yapıyorcezmiye ne olmuş arkadaşlar. buarada evet cezminin soyadı k ile başlıyor fakat soyadını yazmam doğru olmaz..
Kızlar Angels Cafe'nin karşısındaki bir cafede yıllarca çalışan Sema diye bir kadın Yeşilçam Cafe'ye geçmiş. Tanıyanınız var mı? Kahve+Tarot 35 liraya bakıyor. Yeşilçam'a sık gidiyorum hep müşterisi oluyor. Baya uzun bakıyor dün ben ordayken 2 kişiye baktı. En az 45er dk bakmıştır belki daha uzun. Ama memnun kaldılar mı soramadım. Var mı tanıyan Sema ablayı? Sarışın biraz kilolu bir abla
Ben de numarasını alabilir miyim? Yüz yüze bakıyor mu?Tel nosunu alabilir miyim özelden yazar mısın??
Cezmiye baktırmak istiyorum ama ne acıyor telefonu nede geri dönüş yapıyor
eee biz nasıl baktırabileceğiz Cezmi'ye?cezmi zamanında ne fallar bakardı tam 12 den vuruş diyorum gerisini siz anlayın ben onun üzerine tanımam.hiç unutmam lise yıllarında sevdigim bi cocuk vardı 2 yıl küs kalmıştık cocukla aynı sınıftaydık,cezmi bana kalabalık olarak seyahate gideceksinz ve otobüste arkadan omzuna dokunup konuşmaya çalışıcak seninlegideceginiz yere varana kdr barışmış olucaksınız ama döndügünüzde yine kopukluk olck arnızda demişti. hatta sana şunu şunu diyecek demişti. tam dedigi oldu yukarda allah var yalan degil yazdıklarım. ayrıca teyzem içinde elinde çanta taşıyan gözlüklü göbekli şu karakterde bu tipte kıvırcık saçlı biriyle tanışıcak onunla evlncek oglun olcak demişti o da oldu seneler snra. diger teyzemede kızlarından büyük olanı için beyaz bir önlük giyecek meslegi olacak demişti. kızı yani kuzenim şuan öğretmen. beyaz önlük giyiyor. gerisini siz düşünün artık. dahada saymadıgım cok şey... adam biliyor arkadaş biliyor....
Çok merak ettim Cezmi'yi
bilmiyorum kieee biz nasıl baktırabileceğiz Cezmi'ye?
teşekkürler :)bilmiyorum kinacizane tavsiyem referans arayın arkadaşlar ona fal baktıran birilerini bulun derim ben bildiklerimi paylaştım gerisi sizde
Mercury aramalarda cıkmadı :))arkadaşlar ben devamlı olarak tellwe.com da mercury e fal baktırırım o da aynı cezmi gibi detay veriyor telefonla baktırıyorum. birde women var o da eh işte fena degil hani zor zamanlarda baktırılabilir ama mercury olmazsa olmaz diye söyluyor detaylarla birlikte . fakat women olmayacak kişiyede bazen olacak diyebiliyor ama yinede bişeylerde biliyor yani özellikle gündemi ama gelecekte bazı bazı şaşıyor. bilginize
Ne kadara bakıuormus?Mercury aramalarda cıkmadı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?