İstanbul'da Fal - Falcılar

bu arada arkadaşlar cezmi artık yüzyüze fal bakmıyormuş sadece tanıdık eski müşterilerine bakım yapıyormuş telden. bilginize. bana özelden soruyorsunuz ortaya yazayım görün hepiniz. durum bu benimde elimden birşey gelmez

Hadi ya size neler Dedi ki?
Arkhadashimla bana ayni sheyi soyledi. Sonra bu forumda da okudum. Oyle imis. Iste her kese buyu var, ne bileyim seytan kadin rolu yapiyorsun, karakter le ilgili arkadashimla bana ishte boyle sacma sapan seyler soyledi. Net bi sey de demiyor. Iste her dakkada yanlis soyluyosam yanlisdir de abi diyor ama senin sorularina cevap yok. Onun esi sarisin bi bayan varmis o iyi bakiyormus ama birakmis, kendisi genelde salliyor ola bilir)

Bana başka şeyler söyledi ya şimdi günahını almayayım eşini de biliyorum nadir de olsa bakıyor o nasılmış bilginiz var mı? Ayşe hanım adı

Bugün arkadaşım elmiraya baktirmis 3 lu fal 100 tl mis arkadaslar sadece tarot 75 bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…