- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Ne kadara bakıuormus?
neyyyyy?!!! referansla birlikte kredi de gerekiyor yanicezmi 5 sene önce 300 tl ye fal bakıyordu.
biraz öyleneyyyyy?!!! referansla birlikte kredi de gerekiyor yani
Arkhadashimla bana ayni sheyi soyledi. Sonra bu forumda da okudum. Oyle imis. Iste her kese buyu var, ne bileyim seytan kadin rolu yapiyorsun, karakter le ilgili arkadashimla bana ishte boyle sacma sapan seyler soyledi. Net bi sey de demiyor. Iste her dakkada yanlis soyluyosam yanlisdir de abi diyor ama senin sorularina cevap yok. Onun esi sarisin bi bayan varmis o iyi bakiyormus ama birakmis, kendisi genelde salliyor ola bilir)Hadi yasize neler Dedi ki?
Bana başka şeyler söyledi ya şimdi günahını almayayımArkhadashimla bana ayni sheyi soyledi. Sonra bu forumda da okudum. Oyle imis. Iste her kese buyu var, ne bileyim seytan kadin rolu yapiyorsun, karakter le ilgili arkadashimla bana ishte boyle sacma sapan seyler soyledi. Net bi sey de demiyor. Iste her dakkada yanlis soyluyosam yanlisdir de abi diyor ama senin sorularina cevap yok. Onun esi sarisin bi bayan varmis o iyi bakiyormus ama birakmis, kendisi genelde salliyor ola bilir)
Aynı gün bakıyor canımKızlar Nihale telefonda baktırmak istediğimizde aynı gün mü bakıyor yoksa daha sonra mı ?
Bugün arkadaşım elmiraya baktirmis 3 lu fal 100 tl mis arkadaslar sadece tarot 75 bilginize
Bugün arkadaşım elmiraya baktirmis 3 lu fal 100 tl mis arkadaslar sadece tarot 75 bilginize
Tamam canım teşekkür ederimAynı gün bakıyor canım
Ben de ilk kez tarot baktırmak istiyorum da bugün Angels Burcu'ya baktırsam mı diyorum.Kızlar angels burcuya baktırıyım mı önerir misniz?
Tiryaki cafede semra var iskambile bakıyor bak onu bepenmiştim ben baktırdın mı ona?Ben de ilk kez tarot baktırmak istiyorum da bugün Angels Burcu'ya baktırsam mı diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?