Canım her falci da olduğu gibi memnun olanda var olmayanda ben memnun kaldım d3di gi herseyi yasadim karar seninElmir iyi mi baya? Öneriormusunuz
Hayır. Şimdiye kadar 1 kişiye yıldızname baktırmıştım 3 kez. O da Eskişehir'de. Kahve tarot veya iskambil hiç baktırmadım. Nasıldı semra biraz ayrıntı verebilir misin?Tiryaki cafede semra var iskambile bakıyor bak onu bepenmiştim ben baktırdın mı ona?
Ben 1 bucuk sene once 4 kez falan gittim anı iyi bilmişti cok ıyı hatırlamıyorum su anda ne demişti be oldu:) ama aklıma geldi iskambili daha cok seviyorum ben ondan dolayı yıne mı baktıraam diye düşünüyorumHayır. Şimdiye kadar 1 kişiye yıldızname baktırmıştım 3 kez. O da Eskişehir'de. Kahve tarot veya iskambil hiç baktırmadım. Nasıldı semra biraz ayrıntı verebilir misin?
Ne kadardı canım? Yine aklım karıştı Angels Burcu mu Tiryaki Semra mı hangisini seçsemBen 1 bucuk sene once 4 kez falan gittim anı iyi bilmişti cok ıyı hatırlamıyorum su anda ne demişti be oldu:) ama aklıma geldi iskambili daha cok seviyorum ben ondan dolayı yıne mı baktıraam diye düşünüyorum
İçinden hamgisi geçerse burcuya baktırmadım semra şimdi nasıl onuda bilmiyorum sana kalmıs ama yorumunu yaz yarın ben bi tane falcıya gitcem yazcam yorumu bugunde bakalımNe kadardı canım? Yine aklım karıştı Angels Burcu mu Tiryaki Semra mı hangisini seçsem
kim bu?Benim baktırdığımda kahve içiyorduk ama pek bakmıyordu anne adıyla filam ebcedle yapıyordu 1 yıllık bakıyordu. ve Birinde hepsi oldu ikincisinde %90. Hem de 25 liraydı
Eskişehir'de Elif. Yazın gitmiştim. Sitede okudum evlenmiş bırakmış cafeyi. Ablama işle ilgili dediği olmadı sanırım ama kuzenşme, kuzenimin halasının kızına ve bana dedikleri oldukim bu?
Cnm bnm bakirkoydeki sutlu kahvede onur bey bakiyo yildizname tavsiye edrim dun ardkaslrim gitti cok begendiValla gerçek yildizname bulsam hiç kaçırmam ama çok zor
Arkadaşlar symbol cafe nihal in numarasını özelden gönderir misiniz? bende telden baktırayım çok merak ettim :)
Kaca bakiyor canimCnm bnm bakirkoydeki sutlu kahvede onur bey bakiyo yildizname tavsiye edrim dun ardkaslrim gitti cok begendi
Ben de alabilir miyim numarasını? Baktırmazsam çatlarım meraktan :)Kızlar bana nihali soranlar telefonla bakıyormus tlf aldım mesajla soranlar tekrar mesaj atarsanız yazayım yoksa baya mesaj gelmıstı bilginize
üzüldüm geçmiş olsun, bu şekilde çıkmasaymış iyiymişARKADAŞLAR çıkan fal haberim var,Hande bana 2 tane bulaşıcı hastalık gecireceksin birini şubat öncesi birini şubat sonu gibi görüyorum dedi,ocak sonu Baküye döndüm dönüşümden 2 gün sora hastalandım 3 gün ateşle yattım evde ama cok önemsemedim falı cünki o dönem herkes grip flndı zaten ama orda da ablamın kücük kızı su çiçeği hastalığı tutmuştu yüzü vücudu kıpkırmızı sivilce gibi dökmüştü,bugün bakıyorum benim de yüzüm omuzlarım belim heryerim kırmızı kırmızı dökmüş doktora gittik çiçek hastalığı dedi 10 gün evden çıkma fln dedi,şimdi bakıyorum da handenin falı çıkmış demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?