İstanbul'da Fal - Falcılar

Telefonda 40 tl ye bakan da var ondan da memnunum ben denemek istersen veririm nosunu fiyati ucuz diye soyluyorum

Tiryaki cafede semra var iskambile bakıyor bak onu bepenmiştim ben baktırdın mı ona?
Hayır. Şimdiye kadar 1 kişiye yıldızname baktırmıştım 3 kez. O da Eskişehir'de. Kahve tarot veya iskambil hiç baktırmadım. Nasıldı semra biraz ayrıntı verebilir misin?

fenerbahçe sahilde istanbul cafede ebced falı bakan Füsun var.. ve çingene falı bakın Mihriban vardı. Bunlara fal baktıran var mı? Ben de anı iyi bilmişlerdi ama hala bi sonuç göremedim Beklim mi? :)

Hayır. Şimdiye kadar 1 kişiye yıldızname baktırmıştım 3 kez. O da Eskişehir'de. Kahve tarot veya iskambil hiç baktırmadım. Nasıldı semra biraz ayrıntı verebilir misin?
Ben 1 bucuk sene once 4 kez falan gittim anı iyi bilmişti cok ıyı hatırlamıyorum su anda ne demişti be oldu:) ama aklıma geldi iskambili daha cok seviyorum ben ondan dolayı yıne mı baktıraam diye düşünüyorum

Ne kadardı canım? Yine aklım karıştı Angels Burcu mu Tiryaki Semra mı hangisini seçsem

Ne kadardı canım? Yine aklım karıştı Angels Burcu mu Tiryaki Semra mı hangisini seçsem
İçinden hamgisi geçerse burcuya baktırmadım semra şimdi nasıl onuda bilmiyorum sana kalmıs ama yorumunu yaz yarın ben bi tane falcıya gitcem yazcam yorumu bugunde bakalım

Valla gerçek yildizname bulsam hiç kaçırmam ama çok zor

Kızlar ben geçen sene yıldıznameydi sanırım onun adı ibranice bakan bir kadın vardı kuranı açıp bakıyordu baya değişikti ona baktırmıstım ama birileriyle konusup sana anlatoyordu bende anı ve gelecekten bildiği şeyler oldu ama hatırlamıyorum ses kaydı yapsaydım keşke ama 150 bakıyormus su anda maslakta telfonunu gene buldum bu ara bunkadar para veremiceğim için baktıramıyorum ama ilk fırsatta yıne baktırmak istiyorum ona ismi neslihandı

Offf çok pahalı yaa 50 üstü veremem şu ara bende ☺

Benim baktırdığımda kahve içiyorduk ama pek bakmıyordu anne adıyla filam ebcedle yapıyordu 1 yıllık bakıyordu. ve Birinde hepsi oldu ikincisinde %90. Hem de 25 liraydı

Arkadaşlar symbol cafe nihal in numarasını özelden gönderir misiniz? bende telden baktırayım çok merak ettim :)

Merhaba ben yeni üye oldum siteye. Son dönem çok falcı denedim ama düzgün birini bulamadım. Bu Nihal Hanım'dan çok bahsedilmiş. Merak ettim ben de :) sîz baktırdınız mı? Memnun musunuz?

ARKADAŞLAR çıkan fal haberim var,Hande bana 2 tane bulaşıcı hastalık gecireceksin birini şubat öncesi birini şubat sonu gibi görüyorum dedi,ocak sonu Baküye döndüm dönüşümden 2 gün sora hastalandım 3 gün ateşle yattım evde ama cok önemsemedim falı cünki o dönem herkes grip flndı zaten ama orda da ablamın kücük kızı su çiçeği hastalığı tutmuştu yüzü vücudu kıpkırmızı sivilce gibi dökmüştü,bugün bakıyorum benim de yüzüm omuzlarım belim heryerim kırmızı kırmızı dökmüş doktora gittik çiçek hastalığı dedi 10 gün evden çıkma fln dedi,şimdi bakıyorum da handenin falı çıkmış demek ki

üzüldüm geçmiş olsun, bu şekilde çıkmasaymış iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…