İstanbul'da Fal - Falcılar

Çok geçmiş olsun

arkadaslar facebookda medyum cezmi diye bi sayfa var orda yillar once yorum yapan bi bayana mesaj attim.cezmiye ulasamiyoruz dedim,evet dedi bende ulasamadim bende su an ariyorum dedi,bende sordumki peki dedikleri cikti mi size? evet dedikleri birebir cikti dedi,hayatimdaki herseyi bildi ve tum sorunlarimi cozdu ama maalesef artik bende ulasamiyorum biz bu cezmiye nasil ulasacaz

bayanla konusuyorum simdi yazdiklarini kopyaliyorum okuyun

O nasıl bakar söyliyim sizin kendimize itiraf edemediklerinizi yuzunuze soyler
Siz bilirsiniz aslında ama kabul edemezsiniz bazı şeyleri o onları bulur söyler ve sorunlariniza çare olur o yüzden ben ona falcı demem

ben ilk gittiğimde hayatımda başka biri vardı bana dediki bununla olmayacak o seninle ilgili bunu bunu düşünüyor önce uzulmustum sonra dedikleri bir bir çıktı anlattığı kişi ile tanıştım dediği gibi evlendim evimin yerini bile bildi
Önemli şeylerdi hayatımın dönüm noktalarını bildi

Hep yaşarken cezmi dedim icimden

Bana kalem al sana hayatını yazdiricam dedi

Hep boldi

Kimle evlenecegimi

Nerede nasıl yaşıyacagimi

Sonra ben ayrildim

O zmnda gittim

Dedim bunu dememistin

Dediki soyleseydim kaderine müdahale ederdim

Sonra bana neden ayrıldığımi ve neler yasayacagimi yöne soyledi

Ve tek tek yine cikti

Kızlar ben şimdi angels burcuya baktırdım anı iyi bildi bakalım verdiği tarih çıkacak mı
Kızlar genel olarak bende çok fal baktıran biri olduğum için söylüyorum verilen tarihleri bekleyince çok enerji yükleyip çok stres yapıyoruz bence olacağı varsa da olmuyor
Bence tarihlere takılmadan beklemek daha iyi akıldan çıkartmak lazım tarihleri pek mümkün değil bunu yapmak kendim için de ama böyle bence :)

Ben Nihal'in dediklerini -kayıt almak yasak dediği için-(2-3 tarih vermişti bir şeyler demişti )kağıda yazmıştım geçenlerde bakayım dedim kaybetmişim. Belki de iyi olmuştur takılmamam açısından hoş ilki sarkmıştı=)

Bana 1 hafta 10 gün veya 1 ay çünkü 1 sayısı çıkmış Dedi :)
Dedikleri harbi harbi çıkıyor mu baktıranlar yazarsa sevinirim :)

Senin Nihal'in 2.fal noldu şeker geldi mi tarih=)
Canım ben tarih çıkmadı nihale baktırdım bende cıkıyordu cunku daha bişi demeden aramamıs dedı kendı kendıne soledı askıya almıs ertelıyor dedı yıne bi tarih verdi ama çıkmayan falını kendi söleyince samimiuetine güvendim:) ama şunu düşündüm düşündüklerimiz ile yaptıklarımız bir değil falda o anda ve napcagını anlatoyor oncesınde belkı gercekten bu hafta arıcaktı işi çıktı erteledi yani mantıklı geldi

Evet olabiliyor tabi, yarın şuraya gideyim diyorsun gidemiyorsun falan tarihler değişebiliyor. Yeni verdiği tarih yakın mı? Aslında tarihlere de çok takılmamak lazım sanırım, böyle beklentiye girip o günü bekleyince enerji sıkışması olabilir=)

Yakın tarih yazcamm takışmamak lazım dogru ama benım ilgi alanım direk o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…