- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
tesekkur ederimüzüldüm geçmiş olsun, bu şekilde çıkmasaymış iyiymiş
Çok geçmiş olsunARKADAŞLAR çıkan fal haberim var,Hande bana 2 tane bulaşıcı hastalık gecireceksin birini şubat öncesi birini şubat sonu gibi görüyorum dedi,ocak sonu Baküye döndüm dönüşümden 2 gün sora hastalandım 3 gün ateşle yattım evde ama cok önemsemedim falı cünki o dönem herkes grip flndı zaten ama orda da ablamın kücük kızı su çiçeği hastalığı tutmuştu yüzü vücudu kıpkırmızı sivilce gibi dökmüştü,bugün bakıyorum benim de yüzüm omuzlarım belim heryerim kırmızı kırmızı dökmüş doktora gittik çiçek hastalığı dedi 10 gün evden çıkma fln dedi,şimdi bakıyorum da handenin falı çıkmış demek ki
tesekkurlerÇok geçmiş olsun
Baktırdın mı canım?bende semradayım arkadasım baktırıyorAngelsdayım umarım memnun kalırım kızlar
Kızlar ben şimdi angels burcuya baktırdım anı iyi bildi bakalım verdiği tarih çıkacak mı
Kızlar genel olarak bende çok fal baktıran biri olduğum için söylüyorum verilen tarihleri bekleyince çok enerji yükleyip çok stres yapıyoruz bence olacağı varsa da olmuyorKızlar ben şimdi angels burcuya baktırdım anı iyi bildi bakalım verdiği tarih çıkacak mı
Kızlar genel olarak bende çok fal baktıran biri olduğum için söylüyorum verilen tarihleri bekleyince çok enerji yükleyip çok stres yapıyoruz bence olacağı varsa da olmuyor
Bence tarihlere takılmadan beklemek daha iyi akıldan çıkartmak lazım tarihleri pek mümkün değil bunu yapmak kendim için de ama böyle bence :)
Bana 1 hafta 10 gün veya 1 ay çünkü 1 sayısı çıkmış Dedi :)Ben Nihal'in dediklerini -kayıt almak yasak dediği için-(2-3 tarih vermişti bir şeyler demişti )kağıda yazmıştım geçenlerde bakayım dedim kaybetmişim. Belki de iyi olmuştur takılmamam açısından hoş ilki sarkmıştı=)
bana bir dediği tam dediği zaman aralığında çıktı ama devamını bilemiyorum henüz. Beklemedeyim.Bana 1 hafta 10 gün veya 1 ay çünkü 1 sayısı çıkmış Dedi :)
Dedikleri harbi harbi çıkıyor mu baktıranlar yazarsa sevinirim :)
elmira baktırma arkadaşım ben baktırdım hiç bir şey bilemedi 100 lirama yazık olduElmir iyi mi baya? Öneriormusunuz
nihalin telefonunu alabilir miyim acaba ?Aynı gün bakıyor canım
Canım ben tarih çıkmadı nihale baktırdım bende cıkıyordu cunku daha bişi demeden aramamıs dedı kendı kendıne soledı askıya almıs ertelıyor dedı yıne bi tarih verdi ama çıkmayan falını kendi söleyince samimiuetine güvendim:) ama şunu düşündüm düşündüklerimiz ile yaptıklarımız bir değil falda o anda ve napcagını anlatoyor oncesınde belkı gercekten bu hafta arıcaktı işi çıktı erteledi yani mantıklı geldiSenin Nihal'in 2.fal noldu şeker geldi mi tarih=)
Canım ben tarih çıkmadı nihale baktırdım bende cıkıyordu cunku daha bişi demeden aramamıs dedı kendı kendıne soledı askıya almıs ertelıyor dedı yıne bi tarih verdi ama çıkmayan falını kendi söleyince samimiuetine güvendim:) ama şunu düşündüm düşündüklerimiz ile yaptıklarımız bir değil falda o anda ve napcagını anlatoyor oncesınde belkı gercekten bu hafta arıcaktı işi çıktı erteledi yani mantıklı geldi
Yakın tarih yazcamm takışmamak lazım dogru ama benım ilgi alanım direk oEvet olabiliyor tabi, yarın şuraya gideyim diyorsun gidemiyorsun falan tarihler değişebiliyor. Yeni verdiği tarih yakın mı? Aslında tarihlere de çok takılmamak lazım sanırım, böyle beklentiye girip o günü bekleyince enerji sıkışması olabilir=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?