Merhaba ben yeni üye oldum siteye. Son dönem çok falcı denedim ama düzgün birini bulamadım. Bu Nihal Hanım'dan çok bahsedilmiş. Merak ettim ben de :) sîz baktırdınız mı? Memnun musunuz?
Çok uzun süre baktirinca tat almıyor insan herseyin biliyornihale henüz baktırmadım benim 10 yıllık ve 5 yıllık falcılarım var devamlı baktırdıgım ve cok cok iyi olan. o sebeple arada başkalarına baktırmak istedgmde kolay kolay begenmıyorum symbol cafee bakan nihal hanım umarım güzel bakıyordur. benim falcılar baya detay veriyorlar cunku bende bilmiyorum nihale baktıranlardan yorum bekliyorum :)
Kimleri onerirsiz? Devamli baktirdiklarinizdannihale henüz baktırmadım benim 10 yıllık ve 5 yıllık falcılarım var devamlı baktırdıgım ve cok cok iyi olan. o sebeple arada başkalarına baktırmak istedgmde kolay kolay begenmıyorum symbol cafee bakan nihal hanım umarım güzel bakıyordur. benim falcılar baya detay veriyorlar cunku bende bilmiyorum nihale baktıranlardan yorum bekliyorum :)
Bugün baktırdım ben canım muhteşemdi Nihal hanım. O kadar falcı gezdim böylesini görmedim. Öneren herkese çok teşekkür ediyorum. Tarifleri cuk oturdu :) çok yakın bir tarih verdi 3 gün diye. Bana çok imkansız geliyor :) kendisine de söyledim bekle dedi :) bekliyorum bakalım. Yazıcan yine buradan olur inşallah :) anı o kadar iyi bildi ki tarih konusunda pek umutlu kaldım :)nihale henüz baktırmadım benim 10 yıllık ve 5 yıllık falcılarım var devamlı baktırdıgım ve cok cok iyi olan. o sebeple arada başkalarına baktırmak istedgmde kolay kolay begenmıyorum symbol cafee bakan nihal hanım umarım güzel bakıyordur. benim falcılar baya detay veriyorlar cunku bende bilmiyorum nihale baktıranlardan yorum bekliyorum :)
Canım kesinlikle Nihal Hanım'a baktım derim ben bugün baktırdım herşeyi bildi enerjisi falan da çok iyi birsürü falcı gezdim böylesini görmedim :) çok yakın da bir tarih verdi bekliyorum. Bu kadar memnun kalmasaydım seninkileri yolla derdim ama Nihal hanım gerçekten çok iyinihale henüz baktırmadım benim 10 yıllık ve 5 yıllık falcılarım var devamlı baktırdıgım ve cok cok iyi olan. o sebeple arada başkalarına baktırmak istedgmde kolay kolay begenmıyorum symbol cafee bakan nihal hanım umarım güzel bakıyordur. benim falcılar baya detay veriyorlar cunku bende bilmiyorum nihale baktıranlardan yorum bekliyorum :)
baktiktan sora yaz ama nasil bakti diyeKızlar dokuzdan sonra nihale tarot açtırıcam bu son olacak herkes nihal demiş hadi inşallah her şeyi çıkar
Selamlar
Sırf bu konular hakkında görüş almak ve kendi görüşlerimi yazmak için üye oldum, şimdiden hoşbuldum:)
Deneyimlerimi aktarayım
Angels burcu: gayet güzel ilerliyor anı iyi biliyor gelecek %50 yani ama memnun ayrılırsınız.
Angels Cengiz: verdiğiniz paraya asla ama asla değmez gitmeyin.
Kadıköy sığınak adını hatırlamıyorum Adamın fakat tek bir bey var zaten çok iyi değil sizin söylediklerinizden ilerliyor çok genel konuşuyor. Değmez.
Zodiac Levent: berbat, değmez.
Faydem Kadıköy İlhan: gerçekten tanıdığım en tatlı falcı bıkmadan usanmadan bütün sorularınızı sorabiliyorsunuz ve gerçekten tutturuyor hisleri kuvvetli çok neşeli bir bey.
Sarmaşık taksim Hasan bey: çok kendinden emin konuşuyor söyledikleri tatmin edici.
Symbol Nihan'a baktırmak istiyorum ama karşıya geçecek vaktim yok telefondan bakıyorsa numarasını iletirseniz sevinirim. Nasıl baktığını da deneyimleyen arkadaşlar yazarsa Mutlu olurum:) beğendiğiniz isimleri yazarsanız çok Mutlu olurum
Elif dediğin Kadıköy'de nerede?Yagmur sana katiliyorum. Fallara o kadar para doktum ki falci olabilirim. SIZE FAL MACERALARIMI ANLATAYIM BENIM DE KATKIM OLSUN.
ONCE KADIKOYDE YASADIKLARIM.
Elif Kadikoyde bana soyledigi seylerin cogu cikmistir. 3 yillik sevgilim kac kere ayrildi ve herzaman gelecek dedi ve hic inanmadigim zamanda geldi. Aradakileri sallayabiliyor ama sorularinizi iyi sorarsaniz, gunundeyse ve enrjiniz tutarsa bu gelme gitme islerini biliyor. 3yil yasadim.
Angelsda ***Cengiz cok kotu gittigime pisman oldum negatif otesi kafasindan uyduran biri.
Zodiac****Levent kotu otesi ve paragoz 200 liraya kursun dokcekmis hayatim yoluna gircekmis. Sacmalikti.
Faydem ***Ilhan****** cok sevdim oncelikle falciyla enerjin tutmali. Super bir adam psikolog gibi ama bazi seyleri uzmemek icin soylemiyor. Tarihleri daha tutmadi ama baktirdigima pisman olmadim.
GELELIM INTERNET MACERALARIMA****
TELLWE ***COOK dandik falcilar var ama arada iyiler de var.
WOMEN ***evet uzun araliklarla baktirirsaniz bazi seyleri biliyor. Eski sevgilimin yeni sevgilisi vardi. Bana cok sevdigini yansitti ama women dediki bunlar ayrilmis bile olabilirler. Oyle sevdigi falan yok sirf sana inat dedi gelcek dedi geldi ve aynen eski sevgilim bunlari soylemisti. Ama o da arada salliyor ust uste gitmeyin.
TUTANKAMON**Cikan fallari oldu. Su anki durumumu baya iyi biliyor ama o da uzun araliklarla baktirilmali.
KOCALEM****Onunda su anki durumlaari bildigi ve emkle uzun uzun yazdigi fallari daha gelecegini yasamadim.
TELWEDE IKI FALCI VAR
Bence acikca salliyorlar biri MMEDYUMSVG.. digeri GELECEKTENHABERLER baktirmayin inanmayin.
ASMARA asla baktirmayin bence.
SHALEVISRAEL paragoz fal bakmak yerine bana vefk yaptirmaya calisti. Yok bi kadin sevgilime buyu yapmis virt zirt inanmayin. Sakin islem yaptirmayin.
GELELIM BINNAZ ABLAYA KISACA FALLARI CIKAN VE CIKMAYANLARI YAZAYIM.
FALLARI CIKANLAR..
FIRUZE, BILGE ,BENNA KUCUKER bana cikti doncegini soylediler. Ama aralarinda uyaran BILGE IDI.YINE GIDECEK DEDI VE GITTI.
ELIF HANZADE.... Bu kadina bugun baktirdim. Bence kartlara bakmiyor. Baska birseye soruyor. Su an olan herseyi ama herseyi bildi. Midemin agrisindan, isleri salmama kadar. Gelecegi yasayip gorucem ama bu kadar fal baktiran kisi olarak soyluyorum. Kadin karta bakmiyor bunlar kartlarda olmicak sadecee benim ve sevgilimin arasinda gecenler.
KESINLIKLE BAKTIRILMAMASI GEREKENLER BENCE
LENA KOVAL (HEP OLUMLU GERCEK DEGIL) MERVE AKIN (BERBAT), HUMA BAL (IYILIK MELEGI HIKAYE YAZIYOR) BADE EMREN(Uydurmasyon)
ELIF ISIK (DONMICEK DEDI AMA DONDU FOSS)
ACELYA TUGRA (BENCE ERKEK DUSMANI BI EVLI DEMEDIGI KALDI FOSS)
MARZUKA YAVUZ (O DA KOPYALA YAPISTIR) MUGE AYDIN (IYILIK MELEGI AMA FOSS) FAHRIYE ISIKSACAN (YEMIN EDIYORUM BERBAT )
SON OLARAK
FALALEM
Demirkan Deren (Sakin ama sakin baktirmayin bosa para)
REZZAN ( INANIN O DA FALCI DEGIL)
**????NESIBEYE BAKTIRMADIM IYI ISE BAKTIRAN VARSA BANA YAZARSA SEVINIRIM.
BIRDE BENCE FALCILAR DUSUNCE OKUYOR COGU AMA BANA ARTIK GERCEK BIR FALCI LAZIM. YANI OYLE KARTLA YOK FINCANLA UGRASMICAK TAM BI FALCI BILEN VARSA BANA YAZARSA COK SEVINIRIM.
Daha cok baktirdim ama ben yazsam bitmez. 3 senedir Ayni insan icin baktirdigim fallari:))) ALLAH BANA AKIL FIKIR VERSIN TAM BI FALCI BULAYIM BAKTIRMICA DAHA...((((
Bu Nihal hanıma Nasıl ulaşılır? Telefonu var mı? Benim çok ihtiyacım var sevgilim beni terk etti çok acı öekiyorumCanım kesinlikle Nihal Hanım'a baktım derim ben bugün baktırdım herşeyi bildi enerjisi falan da çok iyi birsürü falcı gezdim böylesini görmedim :) çok yakın da bir tarih verdi bekliyorum. Bu kadar memnun kalmasaydım seninkileri yolla derdim ama Nihal hanım gerçekten çok iyi
Ben de alabilir miyim numarasınıBen de alabilir miyim numarasını? Baktırmazsam çatlarım meraktan :)
Yani canim herkes farklı kişilerden memnun kalıyor maalesefki deneye deneye buluyoruz ☺Kızlar gerçekten durumum hiç iç açıcı değil gerçekleri duymak istiyorum pat diye söylüyor git bana dedikleri bir bir çıktı dediğiniz biri varsa yazın mutlaka
Nihale baktırdım bu arada gayet iyi biliyor ama gelecek için daha bilmiyorum..
biz de arıyoz ama daha %100 cikan olmadi maalesef.Kızlar gerçekten durumum hiç iç açıcı değil gerçekleri duymak istiyorum pat diye söylüyor git bana dedikleri bir bir çıktı dediğiniz biri varsa yazın mutlaka
Nihale baktırdım bu arada gayet iyi biliyor ama gelecek için daha bilmiyorum..
Ben de beğendim gibi. İlişkimşn yeni bittiğini bildi, karakterini söyledi. Yine gelecek nisanda, hep öyle devam eder, dengesiz dedi. Ama ben zaten onu istemiyorum. Asıl kişinin adındaki iki harfi söyledi, burcunu bildi. onun karakterini çok iyi bildi. Neden ilişki yaşayamadığımı da bildi sayılır. Karakteri üzerinden yorumladı. Uzun zamandır konuşmadığımızı, konuşacağımızı hep böyle devam edeceğini, sevgililik olayının zor olduğunu söyledi. Ciddi ilişkiden kaçtığını, çapkın etrafında sürekli birilerinin olduğunu ama duygusal bir ilişkisi olmadığını söyledi. Bunlar çok doğru. Soru cevaba göre de bana karşı hep bir şeyler hissettiğini, tamamen kopamadığını aklında olduğumu söyledi. En son kendinden soğutmak için başta hoşlandığını ama sadece başkasını unutmak için benimle görüştüğünü söylemişti. Ama parçaları birleştirince durum çok farklı. Burcu unutabilmek, kafasından atmak için birileriyle görüştüğünü de söyledi. Ki bunlar doğru, etrafında her zaman birileri var. Ama sen yine çok üzülürsün hevesini al bırak, ciddi olmaz dedi Burcu. Sonra ciddi ilişki evlilik olur mu sorusu için kart açınca olur ama sen çok istersen, uğraşırsan olur o dönemde çok ağlarsın üzülürsün. Ama seviyorsan vazgeçme dedi. Martta konuşacağımızı söyledi. Bir de ilk başta sen bu çocuğun evini biliyorsun evinin yakınlarında karşılaşıp konuşacaksınız dedi. Evini 1 kez gördüm gitsem bulamam ama yakınında sürekli gittiğimiz cafe var orayı düşündüm.Kızlar ben şimdi angels burcuya baktırdım anı iyi bildi bakalım verdiği tarih çıkacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?