İstanbul'da Fal - Falcılar

Cnm benim arkdaslarimin ve benim gittigim gercekten cok iyi bilen iki kisi tavsiye ediyim onur bey ve neslihan hnm sutlu kahve cok iyi su fali ve yildizname bakiyolar pisman olmazsiniz canim

Bu arada Angelsda 3genç kızla tanıştım. İlk defa gelmişler. Fallardan sonra memnun kalığ kalmadığımızı konuştuk. Nurcan diye birine kahve falı baktırdı bir tanesi. Her şeyi bikdi dedi arkadaşları şok olmuş. Güzel şeyler söylemiş. Sen bir daha gelmezsin gerek yok da demiş. Çok memnun ayrıldılar.

Çıkan fal haberi: Melekler Kahvesi Emre'ye baktıran bir arkadaşım da çok memnun. İhtimal vermemiştik ama 2 haftaya olacak dediği her şey 2 hafta dolmadan olmuş.

Çok uzun süre baktirinca tat almıyor insan herseyin biliyor
doğru diyorsun fakat benim zaten önemli zamanlarda baktırdıgım falcı bunlar. öyle hergün baktırmıyorum. mesela cezmiye hergün baktıramazsın mercury e de . cunku ztn uzun gelecekten bahsediyorlar. evlenecegin adama kadar saçına işine kadar net anlatıyorlar. dıger falcıların ki cafe falcılıgı uzun yol yok özluyor bilmemne. tırtt. bnm falcılar 10 numara ön görüleri oldukça iyi. bilenler bilir ztn bahsettigim falcılar bilindik tanınmış fakat herkesin iletişime geçemeyecegi falcılar.

bende baktırmak istiyorum ödemeyi hesabına mı yapıyoruz canım?

Kızlar nihalin numarası 0530 ile başlayanmı? arıyorum açmıyor geri dönüş yapar mı sonra tekrar tekrar mı arasam?

Kızlar sütlü cafe diye bir yer varmıs ya orda fala baktorablar yorum yazabılır mı kım var ıyı mı bı oraya gitmedim

Burcu'nun dediği oldu. Mesaj attı. Ama ben grubunun sayfasından onların şarkısını beğendim gündüz. Soğuk bir mesajdı biraz iğneleyici. Ben de cevap attım devamı gelmedi. Bakalım ne olacak

Burcu'nun dediği oldu. Mesaj attı. Ama ben grubunun sayfasından onların şarkısını beğendim gündüz. Soğuk bir mesajdı biraz iğneleyici. Ben de cevap attım devamı gelmedi. Bakalım ne olacak
Gelir onun devamı merak etme tecrübe konuşuyor ☺☺

Cnm benim arkdaslarimin ve benim gittigim gercekten cok iyi bilen iki kisi tavsiye ediyim onur bey ve neslihan hnm sutlu kahve cok iyi su fali ve yildizname bakiyolar pisman olmazsiniz canim
Canik 5esekkur ederim ama

Elif dediğin Kadıköy'de nerede?
Canim kadikoy moda tarafinda khalkedon emlak sokagina giriyorsun ag kolda elif manti diye bir dukkan var orda bakiyor. Enerjin tutarsa biliyor ben artik arkadas oldum ama sunu soyleyeyim . Aldatiliyorsan sevgilin donecekse vs. Cogu seyi bilir ama zaman vs. Tutmayabilir. :))

Bendede Emre'nin söyledikleri oldu daha doğrusu yaşadım tavsiyeleri mükemmel beni şu ana kadar etkileyen bir hande birde emre oldu bazı arkadaşlar küçümseme ama kafe falcı sı diye daha özel muamele görüp 100 tl vermek istedikleri için nihal e 3 kez gittim anda çok iyi ama gelecek hiç bir zaman olmadı ama samimi ve iyi biri

nihal hanımın nosunu banada yollar mısın bırde nekadara bakıyor aceba
nihal hanımın numarasını bana özelden yazıyorlar ama yanlış yazıyorlar sürekli degisik numaralar veriyorlar açıkçası bende henüz nihalin telefon numarasını bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…