Cnm benim arkdaslarimin ve benim gittigim gercekten cok iyi bilen iki kisi tavsiye ediyim onur bey ve neslihan hnm sutlu kahve cok iyi su fali ve yildizname bakiyolar pisman olmazsiniz canimYagmur sana katiliyorum. Fallara o kadar para doktum ki falci olabilirim. SIZE FAL MACERALARIMI ANLATAYIM BENIM DE KATKIM OLSUN.
ONCE KADIKOYDE YASADIKLARIM.
Elif Kadikoyde bana soyledigi seylerin cogu cikmistir. 3 yillik sevgilim kac kere ayrildi ve herzaman gelecek dedi ve hic inanmadigim zamanda geldi. Aradakileri sallayabiliyor ama sorularinizi iyi sorarsaniz, gunundeyse ve enrjiniz tutarsa bu gelme gitme islerini biliyor. 3yil yasadim.
Angelsda ***Cengiz cok kotu gittigime pisman oldum negatif otesi kafasindan uyduran biri.
Zodiac****Levent kotu otesi ve paragoz 200 liraya kursun dokcekmis hayatim yoluna gircekmis. Sacmalikti.
Faydem ***Ilhan****** cok sevdim oncelikle falciyla enerjin tutmali. Super bir adam psikolog gibi ama bazi seyleri uzmemek icin soylemiyor. Tarihleri daha tutmadi ama baktirdigima pisman olmadim.
GELELIM INTERNET MACERALARIMA****
TELLWE ***COOK dandik falcilar var ama arada iyiler de var.
WOMEN ***evet uzun araliklarla baktirirsaniz bazi seyleri biliyor. Eski sevgilimin yeni sevgilisi vardi. Bana cok sevdigini yansitti ama women dediki bunlar ayrilmis bile olabilirler. Oyle sevdigi falan yok sirf sana inat dedi gelcek dedi geldi ve aynen eski sevgilim bunlari soylemisti. Ama o da arada salliyor ust uste gitmeyin.
TUTANKAMON**Cikan fallari oldu. Su anki durumumu baya iyi biliyor ama o da uzun araliklarla baktirilmali.
KOCALEM****Onunda su anki durumlaari bildigi ve emkle uzun uzun yazdigi fallari daha gelecegini yasamadim.
TELWEDE IKI FALCI VAR
Bence acikca salliyorlar biri MMEDYUMSVG.. digeri GELECEKTENHABERLER baktirmayin inanmayin.
ASMARA asla baktirmayin bence.
SHALEVISRAEL paragoz fal bakmak yerine bana vefk yaptirmaya calisti. Yok bi kadin sevgilime buyu yapmis virt zirt inanmayin. Sakin islem yaptirmayin.
GELELIM BINNAZ ABLAYA KISACA FALLARI CIKAN VE CIKMAYANLARI YAZAYIM.
FALLARI CIKANLAR..
FIRUZE, BILGE ,BENNA KUCUKER bana cikti doncegini soylediler. Ama aralarinda uyaran BILGE IDI.YINE GIDECEK DEDI VE GITTI.
ELIF HANZADE.... Bu kadina bugun baktirdim. Bence kartlara bakmiyor. Baska birseye soruyor. Su an olan herseyi ama herseyi bildi. Midemin agrisindan, isleri salmama kadar. Gelecegi yasayip gorucem ama bu kadar fal baktiran kisi olarak soyluyorum. Kadin karta bakmiyor bunlar kartlarda olmicak sadecee benim ve sevgilimin arasinda gecenler.
KESINLIKLE BAKTIRILMAMASI GEREKENLER BENCE
LENA KOVAL (HEP OLUMLU GERCEK DEGIL) MERVE AKIN (BERBAT), HUMA BAL (IYILIK MELEGI HIKAYE YAZIYOR) BADE EMREN(Uydurmasyon)
ELIF ISIK (DONMICEK DEDI AMA DONDU FOSS)
ACELYA TUGRA (BENCE ERKEK DUSMANI BI EVLI DEMEDIGI KALDI FOSS)
MARZUKA YAVUZ (O DA KOPYALA YAPISTIR) MUGE AYDIN (IYILIK MELEGI AMA FOSS) FAHRIYE ISIKSACAN (YEMIN EDIYORUM BERBAT )
SON OLARAK
FALALEM
Demirkan Deren (Sakin ama sakin baktirmayin bosa para)
REZZAN ( INANIN O DA FALCI DEGIL)
**????NESIBEYE BAKTIRMADIM IYI ISE BAKTIRAN VARSA BANA YAZARSA SEVINIRIM.
BIRDE BENCE FALCILAR DUSUNCE OKUYOR COGU AMA BANA ARTIK GERCEK BIR FALCI LAZIM. YANI OYLE KARTLA YOK FINCANLA UGRASMICAK TAM BI FALCI BILEN VARSA BANA YAZARSA COK SEVINIRIM.
Daha cok baktirdim ama ben yazsam bitmez. 3 senedir Ayni insan icin baktirdigim fallari:))) ALLAH BANA AKIL FIKIR VERSIN TAM BI FALCI BULAYIM BAKTIRMICA DAHA...((((
doğru diyorsun fakat benim zaten önemli zamanlarda baktırdıgım falcı bunlar. öyle hergün baktırmıyorum. mesela cezmiye hergün baktıramazsın mercury e de . cunku ztn uzun gelecekten bahsediyorlar. evlenecegin adama kadar saçına işine kadar net anlatıyorlar. dıger falcıların ki cafe falcılıgı uzun yol yok özluyor bilmemne. tırtt. bnm falcılar 10 numara ön görüleri oldukça iyi. bilenler bilir ztn bahsettigim falcılar bilindik tanınmış fakat herkesin iletişime geçemeyecegi falcılar.Çok uzun süre baktirinca tat almıyor insan herseyin biliyor
Bugün baktırdım ben canım muhteşemdi Nihal hanım. O kadar falcı gezdim böylesini görmedim. Öneren herkese çok teşekkür ediyorum. Tarifleri cuk oturdu :) çok yakın bir tarih verdi 3 gün diye. Bana çok imkansız geliyor :) kendisine de söyledim bekle dedi :) bekliyorum bakalım. Yazıcan yine buradan olur inşallah :) anı o kadar iyi bildi ki tarih konusunda pek umutlu kaldım :)
handeye gittinmi sen?begendinmi?Kızlar sütlü cafe diye bir yer varmıs ya orda fala baktorablar yorum yazabılır mı kım var ıyı mı bı oraya gitmedim
Gittim canımm anı ıyı bıldı çıkan bir şeyi var ama 3 hafta oldu baktıralı bakalım çıkarsa yazarımhandeye gittinmi sen?begendinmi?
cikan sey onemli bi gelisme mi peki?Gittim canımm anı ıyı bıldı çıkan bir şeyi var ama 3 hafta oldu baktıralı bakalım çıkarsa yazarım
Geçmiş olsun arkadaşımBgn burdan arkadaşlarla feza sultana gittik felaket ötesi yani 60 lirama acıdım ayrı çok sinirlendim.
Sağol cnmGeçmiş olsun arkadaşım
Gelir onun devamı merak etme tecrübe konuşuyor ☺☺Burcu'nun dediği oldu. Mesaj attı. Ama ben grubunun sayfasından onların şarkısını beğendim gündüz. Soğuk bir mesajdı biraz iğneleyici. Ben de cevap attım devamı gelmedi. Bakalım ne olacak
Canik 5esekkur ederim amaCnm benim arkdaslarimin ve benim gittigim gercekten cok iyi bilen iki kisi tavsiye ediyim onur bey ve neslihan hnm sutlu kahve cok iyi su fali ve yildizname bakiyolar pisman olmazsiniz canim
Cnm benim arkdaslarimin ve benim gittigim gercekten cok iyi bilen iki kisi tavsiye ediyim onur bey ve neslihan hnm sutlu kahve cok iyi su fali ve yildizname bakiyolar pisman olmazsiniz canim
Canim tesekkur ederim. Sutlu kahve nerde ben cok bilmiyorum.:))Cnm benim arkdaslarimin ve benim gittigim gercekten cok iyi bilen iki kisi tavsiye ediyim onur bey ve neslihan hnm sutlu kahve cok iyi su fali ve yildizname bakiyolar pisman olmazsiniz canim
Canim kadikoy moda tarafinda khalkedon emlak sokagina giriyorsun ag kolda elif manti diye bir dukkan var orda bakiyor. Enerjin tutarsa biliyor ben artik arkadas oldum ama sunu soyleyeyim . Aldatiliyorsan sevgilin donecekse vs. Cogu seyi bilir ama zaman vs. Tutmayabilir. :))Elif dediğin Kadıköy'de nerede?
Bendede Emre'nin söyledikleri oldu daha doğrusu yaşadım tavsiyeleri mükemmel beni şu ana kadar etkileyen bir hande birde emre oldu bazı arkadaşlar küçümseme ama kafe falcı sı diye daha özel muamele görüp 100 tl vermek istedikleri için nihal e 3 kez gittim anda çok iyi ama gelecek hiç bir zaman olmadı ama samimi ve iyi biriBu arada Angelsda 3genç kızla tanıştım. İlk defa gelmişler. Fallardan sonra memnun kalığ kalmadığımızı konuştuk. Nurcan diye birine kahve falı baktırdı bir tanesi. Her şeyi bikdi dedi arkadaşları şok olmuş. Güzel şeyler söylemiş. Sen bir daha gelmezsin gerek yok da demiş. Çok memnun ayrıldılar.
Çıkan fal haberi: Melekler Kahvesi Emre'ye baktıran bir arkadaşım da çok memnun. İhtimal vermemiştik ama 2 haftaya olacak dediği her şey 2 hafta dolmadan olmuş.
nihal hanımın nosunu banada yollar mısın bırde nekadara bakıyor acebabende baktırmak istiyorum ödemeyi hesabına mı yapıyoruz canım?
nihal hanımın numarasını bana özelden yazıyorlar ama yanlış yazıyorlar sürekli degisik numaralar veriyorlar açıkçası bende henüz nihalin telefon numarasını bilmiyorum.nihal hanımın nosunu banada yollar mısın bırde nekadara bakıyor aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?