- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
hemen hemen herkes olmuştur, korkmayın etrafta bir sürü izi olan insan görmeniz gerekirdi eğer kalsaydı. hiç dokunmazsanız iz kalmaz.Arkadaşlar cok alakasız olcak ama aranızda su ciceği olup da yüzünde izler kalan varmı?yada yakınlarından biri su ciceği geciren varmı?cok korkuyorum izleri böyle kırmızı kırmızı kalavak diye
Daha ılımlı ama iki sıradan arkadaş konuşması oldu bugün. Kısaydı. bakalım. Çok saçma bir konuşma oldu aslında. Bugün tanışmamızın 2. yılı dün geceden beri ağlıyorumGelir onun devamı merak etme tecrübe konuşuyor ☺☺
Burcu fal baktırdığınız kişi mi? Kendisine Nasıl ulaşabilirim...
tesetkkur ederimhemen hemen herkes olmuştur, korkmayın etrafta bir sürü izi olan insan görmeniz gerekirdi eğer kalsaydı. hiç dokunmazsanız iz kalmaz.
geçmiş olsun.
Sabret tatlım tecrübe diyorum sana ☺Daha ılımlı ama iki sıradan arkadaş konuşması oldu bugün. Kısaydı. bakalım. Çok saçma bir konuşma oldu aslında. Bugün tanışmamızın 2. yılı dün geceden beri ağlıyorum
Sonu 41 24 canım :) ben de angelsnilden aldım. Onun yorumlarına çok güveniyorum çünkü gerçekten memnun kalmazsa tavsiye etmiyor angelsnil. Iyi ya da kötü neyse onu yazıyor. Iyi ki bana da Nihal hanımı tavsiye etmnihal hanımın numarasını bana özelden yazıyorlar ama yanlış yazıyorlar sürekli degisik numaralar veriyorlar açıkçası bende henüz nihalin telefon numarasını bilmiyorum.
Canım baya falcıya gittiğim için artık size de en iyilerini ayrıştıyorum yorumların için tşkler ben bu hafta size çıkan yada çıkmayan falları sölicem benim için biraz tarih önmeli gecikmeler olabiliyor ama bende tarihlere takıntılıyımm hafta ya bugun kimlerin çıktı kimlerin çıkmadı yzıcamSonu 41 24 canım :) ben de angelsnilden aldım. Onun yorumlarına çok güveniyorum çünkü gerçekten memnun kalmazsa tavsiye etmiyor angelsnil. Iyi ya da kötü neyse onu yazıyor. Iyi ki bana da Nihal hanımı tavsiye etm
cafeye öglen geliyor, ama telefonu bilmiyorumNihal saat kaçta bakmaya başlıyor sabahtan?
Teşekkürlerr :)cafeye öglen geliyor, ama telefonu bilmiyorum
ben geçen sene çok baktırıyordum kadınlar kahvesine 2 yıl öyle bi kafayı yemiştim :) duygunun dediklerinin hiç biri ne bana ne de arkadaşıma çıkmamıştı.Kızlar kadınlar kahvesi duygunun dediklerini yaşayan varmı baktırdım anda iyidi verdiği tarihler var onları bekliyorum yakınlarıma cıktı ama banada cıkacak şeyler söylemedi açıkcası :)
29 liraya bakıyo tarota...kızlar bahsettiginiz falcı nihal ne kadar fal bakıyo özelden beni aydınlatırmısınız
aslında önceki sayfalarda memnun kaldıgım falcıları belirtmiştim istersen özelden mesaj yaz canım29 liraya bakıyo tarota...
bide bizimle şu memnun kaldıgın falcıları bizimle paylaşır mısın...çünkü önceki yazılarında sürekli gittiğin ve memnun kaldıgın falcılardan bahsetmişsin :))))
sende bu konuda bizi aydınlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?