İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar cok alakasız olcak ama aranızda su ciceği olup da yüzünde izler kalan varmı?yada yakınlarından biri su ciceği geciren varmı?cok korkuyorum izleri böyle kırmızı kırmızı kalavak diye

Arkadaşlar cok alakasız olcak ama aranızda su ciceği olup da yüzünde izler kalan varmı?yada yakınlarından biri su ciceği geciren varmı?cok korkuyorum izleri böyle kırmızı kırmızı kalavak diye
hemen hemen herkes olmuştur, korkmayın etrafta bir sürü izi olan insan görmeniz gerekirdi eğer kalsaydı. hiç dokunmazsanız iz kalmaz.
geçmiş olsun.

Daha ılımlı ama iki sıradan arkadaş konuşması oldu bugün. Kısaydı. bakalım. Çok saçma bir konuşma oldu aslında. Bugün tanışmamızın 2. yılı dün geceden beri ağlıyorum
Sabret tatlım tecrübe diyorum sana ☺

Evet bayanlar şubatta bitti biter, var mı çıkan ya da patlayan?
Ben hala bekliyorum, en azından patlamadılar daha :)

nihal hanımın numarasını bana özelden yazıyorlar ama yanlış yazıyorlar sürekli degisik numaralar veriyorlar açıkçası bende henüz nihalin telefon numarasını bilmiyorum.
Sonu 41 24 canım :) ben de angelsnilden aldım. Onun yorumlarına çok güveniyorum çünkü gerçekten memnun kalmazsa tavsiye etmiyor angelsnil. Iyi ya da kötü neyse onu yazıyor. Iyi ki bana da Nihal hanımı tavsiye etm

Canım baya falcıya gittiğim için artık size de en iyilerini ayrıştıyorum yorumların için tşkler ben bu hafta size çıkan yada çıkmayan falları sölicem benim için biraz tarih önmeli gecikmeler olabiliyor ama bende tarihlere takıntılıyımm hafta ya bugun kimlerin çıktı kimlerin çıkmadı yzıcam

Kızlar kadınlar kahvesi duygunun dediklerini yaşayan varmı baktırdım anda iyidi verdiği tarihler var onları bekliyorum yakınlarıma cıktı ama banada cıkacak şeyler söylemedi açıkcası :)
ben geçen sene çok baktırıyordum kadınlar kahvesine 2 yıl öyle bi kafayı yemiştim :) duygunun dediklerinin hiç biri ne bana ne de arkadaşıma çıkmamıştı.

kızlar bahsettiginiz falcı nihal ne kadar fal bakıyo özelden beni aydınlatırmısınız

kızlar bahsettiginiz falcı nihal ne kadar fal bakıyo özelden beni aydınlatırmısınız
29 liraya bakıyo tarota...
bide bizimle şu memnun kaldıgın falcıları bizimle paylaşır mısın...çünkü önceki yazılarında sürekli gittiğin ve memnun kaldıgın falcılardan bahsetmişsin :))))
sende bu konuda bizi aydınlatırsın

aslında önceki sayfalarda memnun kaldıgım falcıları belirtmiştim istersen özelden mesaj yaz canım

Arkadaşlar ben nihale fal baktırdım açıkcası cezmi ver mercury derim. üzerine tanımıyorum ... onlar detay veriyor cunku gelecek hakkında ve suanki durum hakkında da. cok basit seylerı ve şuan ki mevcut durumdaki bazı şeylerin detayını alamadım. hep askıda kalan bir faldı açıkcası. belirsiz. birşey bir falda ya olur ya olmaz. eger söyle yaparsan böyle bir sonuc alacaksın böyle olursa böyle bir sonuc alacaksın bu durumdan denir bende az cok bu işleri biliyorum artık. bildigi seyler oldu fakat detay alamadım ben detay detay yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…