hayatım senin onerdiklerinde bütçeyi aşıyor çok para istiyorlar ben telefonda 40 a baktiriyorum çokta memnunum ☺☺Arkadaşlar ben nihale fal baktırdım açıkcası cezmi ver mercury derim. üzerine tanımıyorum ... onlar detay veriyor cunku gelecek hakkında ve suanki durum hakkında da. cok basit seylerı ve şuan ki mevcut durumdaki bazı şeylerin detayını alamadım. hep askıda kalan bir faldı açıkcası. belirsiz. birşey bir falda ya olur ya olmaz. eger söyle yaparsan böyle bir sonuc alacaksın böyle olursa böyle bir sonuc alacaksın bu durumdan denir bende az cok bu işleri biliyorum artık. bildigi seyler oldu fakat detay alamadım ben detay detay yok....
Telefonda istersen varkızlar acil istanbulda fal baktırabilecegim bir yer söyler misiniz?
gelecege dair bir şeyler bilen..
serkan diyorlar ancak emin olamadım
lütfen ACİLLLL
Telefonda istersen var
Tamam canım diğer arkadaşlar yardimci olsun ben gidemedigim için telde hallediyorum ☺gidip baktırmak istiyorum :/
Tamam canım diğer arkadaşlar yardimci olsun ben gidemedigim için telde hallediyorum ☺
nihal nerede acaba ogrenebilir miyimNihal saat kaçta bakmaya başlıyor sabahtan?
kızlar burcu nerede acabaGelir onun devamı merak etme tecrübe konuşuyor ☺☺
beşiktaş symbol cafedenihal nerede acaba ogrenebilir miyim
tesekkurlerbeşiktaş symbol cafede
Benim telde baktırdığım var canim baktirmis miydin senvar mı yeni falcı??
ben kimseyi önermedim. söyledıgım falcılar benim fal baktırdıgım falcılardır ben bunları cok begenıyorum dedim nacizane fikrimdir. ayrıca cok para dedigin 50-100 arası bakıyorlar o da baktırdıgı fala göre. sen tüm hayatını falcıya sorar ebenın nikahına kdr ogrenıp dıdının dıdısını bile soracaksan ona gore bır fal bakar emegının karsılıgını alır yanı. sonucta cafe falcılarınıda ıyı bılıyoruz nasılo olduklarını. onlar bıle 30-50 tl arası para alıyor. kusura bakmada yani sen bile 40 tl vermıssın falcınahayatım senin onerdiklerinde bütçeyi aşıyor çok para istiyorlar ben telefonda 40 a baktiriyorum çokta memnunum ☺☺
Canım cezmi dediğin kişinin çok fahiş fiyatlara baktığını söylediler burdan ona istinaden dedim evet benim 100 bütçemi aşıyor bende nacizhane kendi fikrimi soledim didisinin didisini da merak etmedim hiç ani bilsinler yeter bana ama o kadar alakasız bakanlar varkiben kimseyi önermedim. söyledıgım falcılar benim fal baktırdıgım falcılardır ben bunları cok begenıyorum dedim nacizane fikrimdir. ayrıca cok para dedigin 50-100 arası bakıyorlar o da baktırdıgı fala göre. sen tüm hayatını falcıya sorar ebenın nikahına kdr ogrenıp dıdının dıdısını bile soracaksan ona gore bır fal bakar emegının karsılıgını alır yanı. sonucta cafe falcılarınıda ıyı bılıyoruz nasılo olduklarını. onlar bıle 30-50 tl arası para alıyor. kusura bakmada yani sen bile 40 tl vermıssın falcına
Bende yüzeysel fal bakıp 40-50 tl alan falcıları tercih etmiyorum. 1-2 kurus fazla olsun ama uzun detaylı dogru baksın.ayrıca bazı falcılar cok iyi bakıyor 50 tl alıyor kimide yuzeysel bakıyor veya iyi bakmıyor 30 tl alıyor. hıc bakamayan bile 30 tl alıyor :S ayrıca cezmi şuan ne kdra bakıyor tam olarak bilmiyorum fakat suan eskısı gıbı yogun bakmıyormuş fiyatları daha makuldur dıye dusunuyorum. eskiden cok yogun olarak fal baktıgı ıcın haliyle fiyatları daha pahalıydı benm baktırdıgım dönemler fiyatı ucuktu ama adamda bakıyormu bakıyordu yanı gelecegının evlenecegın adamdan hangı meslege sahıp olucan saçına kaçına gözune kdr tarif ediyordu ve cıkıyordu ünlülerin falcısıydı ztn o. kimine uyar kimine uymaz orası ayrı tabi.Canım cezmi dediğin kişinin çok fahiş fiyatlara baktığını söylediler burdan ona istinaden dedim evet benim 100 bütçemi aşıyor bende nacizhane kendi fikrimi soledim didisinin didisini da merak etmedim hiç ani bilsinler yeter bana ama o kadar alakasız bakanlar varki
Biraz öyle olmuş ☺☺☺geçen birine fal baktırdım. yeni ayrıldığım sevgilim için seni arıcak, tekrar beraber olcaksınız demişti, evt msj attı geçen, ama beraber olamıcaz çünkü ona eski sevgilimle barıştığımı söyledim yalandan:) bana yaptıklarının intikamımı almış oldum ama bi yandan da demesemiydim diyorum daha da aramaz artık benifalın gidişatını bozdum galiba
kim?Benim telde baktırdığım var canim baktirmis miydin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?