İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar acil istanbulda fal baktırabilecegim bir yer söyler misiniz?
gelecege dair bir şeyler bilen..
serkan diyorlar ancak emin olamadım
lütfen ACİLLLL

hayatım senin onerdiklerinde bütçeyi aşıyor çok para istiyorlar ben telefonda 40 a baktiriyorum çokta memnunum ☺☺

Bu gun Nihal hanima gitdim, Nihal bende patladi deyen var mi? Bi daha ki sefere tarot baktirmayi dusunuyorum kahveni genelde hic kimse de sevmiyorum)

hayatım senin onerdiklerinde bütçeyi aşıyor çok para istiyorlar ben telefonda 40 a baktiriyorum çokta memnunum ☺☺
ben kimseyi önermedim. söyledıgım falcılar benim fal baktırdıgım falcılardır ben bunları cok begenıyorum dedim nacizane fikrimdir. ayrıca cok para dedigin 50-100 arası bakıyorlar o da baktırdıgı fala göre. sen tüm hayatını falcıya sorar ebenın nikahına kdr ogrenıp dıdının dıdısını bile soracaksan ona gore bır fal bakar emegının karsılıgını alır yanı. sonucta cafe falcılarınıda ıyı bılıyoruz nasılo olduklarını. onlar bıle 30-50 tl arası para alıyor. kusura bakmada yani sen bile 40 tl vermıssın falcına

Canım cezmi dediğin kişinin çok fahiş fiyatlara baktığını söylediler burdan ona istinaden dedim evet benim 100 bütçemi aşıyor bende nacizhane kendi fikrimi soledim didisinin didisini da merak etmedim hiç ani bilsinler yeter bana ama o kadar alakasız bakanlar varki

Bende yüzeysel fal bakıp 40-50 tl alan falcıları tercih etmiyorum. 1-2 kurus fazla olsun ama uzun detaylı dogru baksın.ayrıca bazı falcılar cok iyi bakıyor 50 tl alıyor kimide yuzeysel bakıyor veya iyi bakmıyor 30 tl alıyor. hıc bakamayan bile 30 tl alıyor :S ayrıca cezmi şuan ne kdra bakıyor tam olarak bilmiyorum fakat suan eskısı gıbı yogun bakmıyormuş fiyatları daha makuldur dıye dusunuyorum. eskiden cok yogun olarak fal baktıgı ıcın haliyle fiyatları daha pahalıydı benm baktırdıgım dönemler fiyatı ucuktu ama adamda bakıyormu bakıyordu yanı gelecegının evlenecegın adamdan hangı meslege sahıp olucan saçına kaçına gözune kdr tarif ediyordu ve cıkıyordu ünlülerin falcısıydı ztn o. kimine uyar kimine uymaz orası ayrı tabi.

geçen birine fal baktırdım. yeni ayrıldığım sevgilim için seni arıcak, tekrar beraber olcaksınız demişti, evt msj attı geçen, ama beraber olamıcaz çünkü ona eski sevgilimle barıştığımı söyledim yalandan:) bana yaptıklarının intikamımı almış oldum ama bi yandan da demesemiydim diyorum daha da aramaz artık beni falın gidişatını bozdum galiba

Biraz öyle olmuş ☺☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…