İstanbul'da Fal - Falcılar

yaa hiç güleceğim yoktu niye öyle bir şey yaptın kii

Herkese Merhaba,

Yaklaşık 10 sene önce gittiğim(Üsküdar) Arzu'nun iletişim numaralarına, bendeki mevcut numaralardan ulaşamıyorum.Muhtemelen değişmiş olmalı. Arzu'ya fal baktırmaya gidip, deneyimlerini paylaşanlar olursa da sevinirim. Görüşmek dileğiyle. Tşk.

Geçen cumartesi Beşiktaş Hande'ye baktırdım nihayet.
Tatlı bir kadın, anda gayet iyi. Ben de arkadaşım da memnun kaldık.
Gelecek için söylediklerine bakacağız.
Haziran'da tanışacakmışım hayatımın erkeğiyle, tarif etti tipini, işini..
Bakalım bakalım :)

Belkide daha da kıymetli oldunn bence belli bi süre sonra yine arar

CIKAN VE CIKMAYAN FALLARIMI yaziyorum arkadaslar

1.Fincan cafe Senay (dedikleri hicbiri cikmadi)
2.Laf cafe Umay (ne is ne de askla alakali dedikleri cikmadi)
3.Laf cafe Halil (sadece burcumu karakter ozelliklerimi fln bildi dedikleri cikmadi,ama cok komik biri fal baktirdigim gun gulmekten dinleyememistim falini)
4.Laf cafe Andac (ani iyi yorumladi enerjisi yuksek biri ama dedigi tarihler patladi ama sohbet etmek icin gidile bilir)
5.Mandal Cafe Ayten(aile icinde hasta olanlari fln bildi ani ve karakteri guzel yorumladi ama tarihler patladi)
6.Dejavu cafe Edi( ani ve gecmisi en iyi yorumlyan falci benim gordugum ama gelecekle ilgili dedikleri cikmadi tarihler coktan gecti)
7.Mandal cafe Toprak (2 ay once gittigimde bi bayan arkadasinla buyuk bi tartisma soz konusu hayatindan cikaracaksin bu bayani dedi ama oyle bisi olmadi)
8.Taksim Tugba (gelecekle ilgili pek bisi soylemedi zaten ama ani guzel yorumluyor)
9.Asmin cafe Zaza (pek bisi bilemedi bende ve dedigi tarihler coktan gecti)
10.Asmin cafe Ergin (ailevi konulara yoneldi daha cok iste ailede biri ameliyat olacak bi mulk alcaksin fln onlar beklemede ama askla ilgili verdigi tarih gecti)
11.Asmin cafe Eray (asmin cafedekilerin tek guzel yani uzun bakmalari 25 lira fiyati ve yarim saat 40 dakka bakiyorlar.eRAYIN IS VE ASKLA ILGILI VERDIGI TARIHLERE DAHA VAR)
12.Sarmasik cafe Hasan (verdigi tarihler gecti ,ani yorumlamada begenmistim ben ama sora forumdan okuduguma gore butun giden uyelere ayni seyleri soylemis,bidaha gitmem)
13.taksim Goker (begendiklerim arasinda askla ilgili bi tarih vermedi sadece gelisecek olaylari soyledi o da daha beklemede)
14.symbol Cafe Levent (ilk gittigim falci Levent benim ve ilk gidisimde cok begenmistim sora 2 kez daha gittim ve butun fallari patladi maalesef cok pembe tablocu,symbol cafenin en eski falcisi ama tavsiye etmiyorum,soylediklerinin tam tersini yasadim)
15.symbol cafe Nihal (verdigi tarih patladi isle ve askla alakali,dun bir kez daha baktirdim telefonda 50 lira aldi ama 10 dakka bile bakmadi 6-7 dakka bakti ama buna ragmen ani en iyi yorumlayan falcilar arasinda bana gore ani bilmek icin baktiracaksin kesinlikle Nhal derim
16.Kadikoy Ahmet (karakter analizi guzel ve baya uzun bakiyor 40 dakka fln bakiyor yildizname kahve tarot hepsi birlikte ama gelecekle ilgili hicbisi cikmadi is konusunda 2 hafta icinde haber gelecek 2 is arasinda kalacaksin acab hangisine gitsem diye ama olmadi oyle bisi)
17.Melekler Kadir (sinavlarimla ilgili soyledikleri cikti,ama cok kisa bakiyor tavsiye etmem)
18.Melekler Eren (aile icinde bi doktor goruyorum dedi evet ablam doktor,ablamin kucuk kizlariyla ilgili bazi seyleri bildi,ani guzel yorumladi ama tarihler patladi maalesef,subata kadar evini yenileyeceksin fln dedi ama evi yenilemedim yanima arkadas aldim yani cikmadi dedikleri)
19.telefonda Adana Eylem (soyledigi hersey patladi bitek arkadasinla kavga edeceksin demisti o cikti ama soradan anladimki o da tesadufen cikmis,cunki obur soylediklerinin hepsinin tam tersini yasadim)
20.Taksim Pen cafe Yeter (2 sefer gittim 2sinde de farkli seyler anlatti ve soylediklerinin hicbiri cikmadi)
21.Mi cafe Hande (ani cok iyi yorumladi saglikla ilgili dedigi 2 seyi yasadim digerleri beklemede daha zamani var cikarsa yazarim)

vay bee 21 falciya baktirmisim simdiye kadar toplam 800-900 lira yani bazilarina da 3-4 kez gittigimi dikkate alirsam 1200-1300 liraya kadar cikiyor yani falcilara harcadigim para

neyse sonuc olarak ani yorumlamada benim en memnun kaldiklarim Nihal,Hande ve Edi,Nihal ve Edinin tarihleri patladi ama tarihe cok takilmam zaten ben onemli olan olaylarin gelismesi,Handenin de dediklerini yasadim bazilarini ama onemli olaylar ilerde yani daha zamani var cikarsa yazarim

Kizlar selam ben yeni uye oldum dediginiz bi iki mekana daha once gitmisligim var yazilanlari okudum bende bana verilen tarihleri merakla bekliyom birde yazilanlar arasin bu sutlu kahve yi merak ettim nerde bilen varmi yildizname icin baktirmak istiyorum biken varsa tel yada adres alabilirmiyim kizlar

bide kizlar ben cezmiye ulasmak icin facebookdan da bi iki kisiye yazdim onlarin arasindan bi kadin bana dediki cezmiye su an ulasilamiyor ama cezmi kadar iyi bakan baska birini taniyorum dedi ve bana sevgi cafede sevgi hanimi tavsiye etti dediki ben 15 yildir gidiyorum sevgi hanima arapca yildizname fln bakiyor dedi sevgi hanimla ilgili bilgisi olan yada daha one giden varmi?

Kızlar sütlü cafe diye bir yer varmıs ya orda fala baktorablar yorum yazabılır mı kım var ıyı mı bı oraya gitmedim
Cnm ben gittim bakirkoyde kilisenin arka sokaginda cok memnun kaldim tavsiye ederim

Kızlar sütlü cafe diye bir yer varmıs ya orda fala baktorablar yorum yazabılır mı kım var ıyı mı bı oraya gitmedim
Ben gittim cnm a
Ben gittim cnm guzel hos bi mekan falcilari cok iyi ozellikle su fali ve yildizname ve resim fali tavsiye ederim kilisenin arka sokaginda bakurkoyde

Canım ben gittim 2 sene önce ama dediklerlerinden bi tamesi çıktı yani ole aklımda kalmamıs demekki çıkmadı diye düşünüyorum ama bende baya övüldüğü için gitmiştim istersen bi dene ama çok iyi değildi

bugün yine çok kötü bir durumda zehra hanıma fal baktırdım.
evlilik evlilik dedi evlenme teklifimi aldım nişanlandım çok mutluyum lakin kayınvalide adayı hanım sıkıntı..
bakalım zehra su falında iyi şeyler söyledi yine iş yerimde değişimler olacağını söyledi.
bütün dedikleri oldu umarım bunlarda olur..
dua edin kızlar..
kayınvalide adayı hanım daha sorun çıkarırsa uğraşamam valla bırakırım sevgi falan bir yere kadar

bu yıldızname nasıl oluyor?

Ben gittim canım hiçbir dediği çıkmadı

Hande Telefondan bakım yapıyor mu ?
hayir arayip randevu aliyorsun kendi cafesinde bakiyor ama simdi ararsan en erken 20 gun soraya ala bilirsin randevu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…