- 31 Ağustos 2015
- 403
- 274
- 103
- 35
geçen birine fal baktırdım. yeni ayrıldığım sevgilim için seni arıcak, tekrar beraber olcaksınız demişti, evt msj attı geçen, ama beraber olamıcaz çünkü ona eski sevgilimle barıştığımı söyledim yalandan:) bana yaptıklarının intikamımı almış oldum ama bi yandan da demesemiydim diyorum daha da aramaz artık benifalın gidişatını bozdum galiba
Belkide daha da kıymetli oldunn bence belli bi süre sonra yine arargeçen birine fal baktırdım. yeni ayrıldığım sevgilim için seni arıcak, tekrar beraber olcaksınız demişti, evt msj attı geçen, ama beraber olamıcaz çünkü ona eski sevgilimle barıştığımı söyledim yalandan:) bana yaptıklarının intikamımı almış oldum ama bi yandan da demesemiydim diyorum daha da aramaz artık benifalın gidişatını bozdum galiba
:))) ya aslına bakarsan haketti çünkü aramızda bazı tatsız olaylar olmuştu.. o anlık sinirle öyle dedim pişmanım ama şimdiyaa hiç güleceğim yoktu niye öyle bir şey yaptın kii
sanmıyorum ama belli de olmaz tabi:)Belkide daha da kıymetli oldunn bence belli bi süre sonra yine arar
Burcu kadıköy angels cafede. Fena değildikızlar burcu nerede acaba
Cnm ben gittim bakirkoyde kilisenin arka sokaginda cok memnun kaldim tavsiye ederimKızlar sütlü cafe diye bir yer varmıs ya orda fala baktorablar yorum yazabılır mı kım var ıyı mı bı oraya gitmedim
Ben gittim cnm aKızlar sütlü cafe diye bir yer varmıs ya orda fala baktorablar yorum yazabılır mı kım var ıyı mı bı oraya gitmedim
Ben gittim cnm guzel hos bi mekan falcilari cok iyi ozellikle su fali ve yildizname ve resim fali tavsiye ederim kilisenin arka sokaginda bakurkoydeKızlar sütlü cafe diye bir yer varmıs ya orda fala baktorablar yorum yazabılır mı kım var ıyı mı bı oraya gitmedim
Canım ben gittim 2 sene önce ama dediklerlerinden bi tamesi çıktı yani ole aklımda kalmamıs demekki çıkmadı diye düşünüyorum ama bende baya övüldüğü için gitmiştim istersen bi dene ama çok iyi değildibide kizlar ben cezmiye ulasmak icin facebookdan da bi iki kisiye yazdim onlarin arasindan bi kadin bana dediki cezmiye su an ulasilamiyor ama cezmi kadar iyi bakan baska birini taniyorum dedi ve bana sevgi cafede sevgi hanimi tavsiye etti dediki ben 15 yildir gidiyorum sevgi hanima arapca yildizname fln bakiyor dedi sevgi hanimla ilgili bilgisi olan yada daha one giden varmi?
Canım ben gittim 2 sene önce ama dediklerlerinden bi tamesi çıktı yani ole aklımda kalmamıs demekki çıkmadı diye düşünüyorum ama bende baya övüldüğü için gitmiştim istersen bi dene ama çok iyi değildi
Ben gittim canım hiçbir dediği çıkmadıbide kizlar ben cezmiye ulasmak icin facebookdan da bi iki kisiye yazdim onlarin arasindan bi kadin bana dediki cezmiye su an ulasilamiyor ama cezmi kadar iyi bakan baska birini taniyorum dedi ve bana sevgi cafede sevgi hanimi tavsiye etti dediki ben 15 yildir gidiyorum sevgi hanima arapca yildizname fln bakiyor dedi sevgi hanimla ilgili bilgisi olan yada daha one giden varmi?
Canım ben gittim 2 sene önce ama dediklerlerinden bi tamesi çıktı yani ole aklımda kalmamıs demekki çıkmadı diye düşünüyorum ama bende baya övüldüğü için gitmiştim istersen bi dene ama çok iyi değildi
hayir arayip randevu aliyorsun kendi cafesinde bakiyor ama simdi ararsan en erken 20 gun soraya ala bilirsin randevuHande Telefondan bakım yapıyor mu ?
Telefondan bakmaz mı istanbulda değilim o yüzden :/hayir arayip randevu aliyorsun kendi cafesinde bakiyor ama simdi ararsan en erken 20 gun soraya ala bilirsin randevu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?