İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben gittim iki kere sevgiye 1 yıl aralıklarla ama, %80 ı çıkmıştı fallarının şimdi düşündümde. Ama bazen havasında mı olmuyor bilmiyorum ama bazıları şey diyordu ilgilenmiyor müşteriyle falan bilmiyorum sana da öyle yapsr mı? Bana yapmamıştı mesela. :)

Merhaba kızlar, uzuuuuun bi aradan sonra selam vermek istedim:) ayrıca gelmişken fal yorumu da yapayım... Yiğit, Didem, Eylem, Burak, Kurtuluş, Şule.... Taksim Bakırköy falcılar.... ve online sitelerde adı iyi diye geçenlerin hepsine baktırdım... Sonuç : koca bi hüsran:) hepsi de anlaşmış gibi senden hoşlanıyor gelecek dedi, ama içlerinden sadece 1 kişi geçmişindeki kişiden dolayı güvensiz o yüzden uzak duruyor dedi o zamanlar kulak ardı etmiştim ne alaka diye ama çok sonra onun söylediğinin doğru olduğunu öğrendim, bu kişi Burak ... Yiğit de çok nokta atışı yapar etkiler ama olumlu kısımlarla fazla gaza getirir sonra benim gibi 1 yıl ha şimdi gelecek diye beklersiniz. Eylem de bitmişti durumu sanırım çok emin değilim o yüzden ona 1 kere daha baktırabilirim. Bu durumu Burak dışında bilen biri var o da falcıların para karşılığı bakmasına gıcık olup telde ücretsiz bakım yapan biri bilmişti... Özetle faldan uzak durunca daha huzur doldum.. Ve gidişat daha iyiye yol aldı... Fal engellemez belki ama geciktirdiği kesin...

Sevgi cafe Sevgi diye forumda aratırsan kötü yorumlar da görürsün..ben de bir ara gitmeyi düşündüm ama yorumları görünce vazgeçtim…sanırım sadece özel müşterilerine iyi bakıyor

Kızlar gerçekten telefondan baktırabileceğim iyi birisi var mı?
Canım valla burdan bir arkadaşıma önerdim kendisi çok memnun kalmış istersen vereyim nosunu söylediği şey 2 gün içinde çıkmış oda şokta bende şok oldum bu kadar erken çıkan bir fal haberi ama mutluyum en azından Önerdiğim kişi boş çıkmadı ☺

Bende baktırıcam en yakın zamanda neticeyide yazarım :)

Kimki bu?

Arkadaşlar burda bi ara eyüpde kendi evinde bakan bi kadından bahs ediliyordu ne oldu o kadın?bakıyormu hala bilgisi olan varmı?

Telde bakiyo canim ben aylardır baktiriyorum memnunum burdan bir kaç arkadasa verdim beğenen de var begenmeyende ama en son iki gün önce burdan bir arkadaş aradı baktirdi bugün sordum neyaptin nasıldı diye dediği şey çıktı şokta yim dedi bende şok oldum bu kadar kısa zamanda olmasina

Erol beymiydi onur beymiydi o mu?

Edi tarih konusunda başarısız ama kesilille dedikleri çıkar yaşarsın ben 20 farklı kişiye baktırmışımdır tarih bılen bir kişi bile olmadı levent konusunda katılıyorum kesinlikle tarihleri çıkmaz olay durum analizleri iyidir pembe tablocu olduğuna katılmıyorum sorun yaşayacaksın der dedim ya tarih tutturan bir kişi bile görmedim en yaklaşanı emre oldu

Kızlar lütfen burdan aldığınız falcıları tekefonla baktırdıklarınızı yorumlarını yazın bende cok fazla numara verdım önerdim çıkan çıkmayan bu şekilde öğrenebilcez sizde en iyisi görceksiniz herkese aynı şeyi söleyrn yada kötü bakan çılmayanı değerlendirelim aramızdan bir kaç kişiye çıkmayana ama cogunlukla ıyı olanıda görelim fal yorumlarını yazanlarada çok teşekkürler

Arkadaşlar Üsküdardaki Arzu'nun numarasını bilen varsa yardımcı olsun bana.Şimdiden çok teşekkür.

Kızlar selamlar. Ben de sadece çıkan falları yazıcam.

Beyaz Melek-Yiğit ayın 5inde konuşma görüyorum seviyor bu çocuk seni çok boş bir sebeple bitmiş ama beraberlik görüyorum bu adamla evlilik olacak dedi. Ve biz ayın beşinde telefonla görüştük ancak benim adam burnunan kıl aldırmadı tabi. Neyse 2 hafta önce Fincan Cafe-Toprak'a fal baktırdım enerjisi şahane bir çocuk. bu adam sana yalnızca kıskançlıkla döner sürekli whatsapptan fotoğrafını değiştir falan görsün seni engelleme dedi. Amannn ben böyle uğraşamam dedim 1 hafta geçmedi adam beni yana yakıla arıyor aboooooooooo

Sebep? Bi kız görümüş sitede ben sanmış.Agghklşghjşgjş yani olamaz böyle bişey. Ama yine konuşmuyor benle şuan. Anlatacaklarım bu kaaa. Ancak Tprakta şok yaşadım yani. Adam öyle dedi benim ki 1 hafta sonra bu sebeple aradı falan. Bir de Gülcan Abla var. İşle ilgili 1 ay içinde değişiklik yapacaksın dedi cidden 1 ay içinde istifamı verdim. 2 yerle görüştüm. B harfi görüyorum kocaman dedi. Bu çalışacağın şirket olacak dedi. Ve görüştüğüm iki şirkettin ismi B harfi ile başlıyor falan. Bir de benim ki başka bi şehirdeydi , o artık orda değil başka yere geçmiş dedi. Facebooktan baktım ki cidden başka şehre gitmiş. Hayırlısı bakalım. Bi arkadaşımla beraber baktırdık ona baya nokta atışı yaptı kız faldan çıkınca bembeyaz kesildi fmkghfnghkfgh .

Neyse hanımlar. Benden bu kadar. Bunları yazdım ki kendi tecrubelerimdir. Yaşadım gördüm. Paranız boşuna gitmesin en azından tutarlı birilerine denk gelin. Bir de enerji meselesi var. Birinde tutar diğerinde tutmaz falan. İnşallah dilediğimiz şeyleri yaşar mutlu oluruz.
Öpüldünüz.

Aynen katiliyorum canim burda olma amacımız bu değilmi memnun kalırız kalmayiz yorumlaimizi yazalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…