- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
Evet benim baktırdığım abla da hislerim le bakıyorum fincan bir araçtır demişti bana cin falan demedi korkarim yaa ☺☺Kızlar bu falcıların benim hislerim var hislerimle bakıyorum demesi cinlerim mi var anlamına geliyor?mesela nihalle hande banankartla kahve sadece aracı ben hislerimle bakıyorum dediler ama göker acık acık cinlerim bar görmek istermisin demişti
Anlamadımki hislermle bakıyorum cinlerim var demek bence yani başka nasıl baka bilirliEvet benim baktırdığım abla da hislerim le bakıyorum fincan bir araçtır demişti bana cin falan demedi korkarim yaa ☺☺
Yaa tatlım işte oda bir meziyet düşünsene tanımadığın biri seni arıyor ve bakıyorsun biliyorsun bana çok tuhaf geliyor ama çok isterdim o herneyse bendede olaydı ☺☺Anlamadımki hislermle bakıyorum cinlerim var demek bence yani başka nasıl baka bilirli
bide kizlar ben cezmiye ulasmak icin facebookdan da bi iki kisiye yazdim onlarin arasindan bi kadin bana dediki cezmiye su an ulasilamiyor ama cezmi kadar iyi bakan baska birini taniyorum dedi ve bana sevgi cafede sevgi hanimi tavsiye etti dediki ben 15 yildir gidiyorum sevgi hanima arapca yildizname fln bakiyor dedi sevgi hanimla ilgili bilgisi olan yada daha one giden varmi?
Cnm bakirkoyde kilisenin arka sokagindaCanim tesekkur ederim. Sutlu kahve nerde ben cok bilmiyorum.:))
Biz gittik cnm arkdslarla cok iyi su fali ve yildizname bakiyorlar onur bey ve neslihan hnm var bakirkoyde kilisenin arka sokaginda cnmKızlar sütlü cafe diye bir yer varmıs ya orda fala baktorablar yorum yazabılır mı kım var ıyı mı bı oraya gitmedim
Ben ve bi arkadasim gittik bakirkoyde cnm memnun kalirsin iyi bakiyolar ozellikle su fali cok iyi tavsiye ederim kilisenin arkadasinda kaliyoKızlar sütlü cafe diye bir yer varmıs ya orda fala baktorablar yorum yazabılır mı kım var ıyı mı bı oraya gitmedim
ediyi mi begenmedin?Kızlar ben buradaki tavsiyelerle nihale baktırdım evet an olarak çok iyiydi ama verdiği tarih olmadı sonra aradım tekrar baktırdım o an da bilgi gayet güzeldi ben ona söyledim daha önce baktırmıştım tarih vermiştiniz ama olmadı diye o da hatırlayamadım seni zaten hatırlamam da zor ama evet araması gerekiyo yani her an arayabilir dedi ama geçen hafta baktırmıştım hala aramadı. Sonra Ediye de gittim ama ben onu an olarakta beğenmedim ve arkadaşımada benzer şeyler söylemiş ama ben enerji olarakta çok ısınamamıştım zaten
Evet canım ben ediyi beğenmedimediyi mi begenmedin?
Anlamadımki hislermle bakıyorum cinlerim var demek bence yani başka nasıl baka bilirli
edi bende ani cok iyi bilmisti hattta kimsenin bilmedigi birseyi bilmisti ama verdigi tarihler coktaan gectiEvet canım ben ediyi beğenmedim
Yok bende hiç iyi değildi hatta sonlara doğru ben dedim ona ama bnm hayatımda bu böyle değil falan ordan biraz çevirmeye çalıştı zaten tarih falan vermedi herşey benim elimdeymiş ben Nasıl istersem öyle olcakmış falan sonra çıkınca arkadaşıma sordum o idare eder dedi sonra anlatınca baktık çok benzer şeyler var ama şunu da söleyebilirim ben zaten ediyi gördüğüm an daha ısınamadım hiç sıcak gelmedi bana belki o yüzden böyle olmuşturedi bende ani cok iyi bilmisti hattta kimsenin bilmedigi birseyi bilmisti ama verdigi tarihler coktaan gecti
Peki isim olarak kimi tavsiye edersin?Ben ve bi arkadasim gittik bakirkoyde cnm memnun kalirsin iyi bakiyolar ozellikle su fali cok iyi tavsiye ederim kilisenin arkadasinda kaliyo
Bazıları bizim gibi değil bilinç altın za inebiliyorlar su ana kadar bunu iyi yapan emre serkan duygu cansuHer hissiyatı kuvvetli olan başka varlıklarla çalışıyor demek değil bence. 3.göz, 6.his, bunlar var olan kavramlar. Bazılarının daha açık ve kuvvetli olabiliyor duyuları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?