Kaç yaşındasın 18 miKızlar ayaklanın nihalin falı çıktı :))))))
Şoktayım şu anda. Yurtdışındaydı benimki acil dönmesi gerekmiş sorun olmuş :)) sorun olmasına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama neyse bu gece şoku atlatıym da yarın yazarım :))) zaten yarın mecbur beni görecek yuppiiiiii yarın süper olmam lazım ben hemen yatıyorummmm öptüm hepiniziiiii :)))))))))))) mesajlara yarın dönücem alınmak yok :)))))))
Ablanın adı ne?Ben yine telefonda baktırdığım ablayi tek geçerim ne kadar tepki alsam da ☺☺ama atakoyde bir cafe var sentinus yanlış hatırlamıyorsam orda bir bayan var yüzüne bakarak soluyor ben şahsen baktirmadim bi gün niyetlendim çok kalabalık ti ve bana sıra gelmedi içtiği çayları ücretini bile almadılar ☺☺deneyen varmi bilmiyorum o zaman 50 ye bakıyordu ama fırsatım olursa düşünebilirim baktirirsam yazarım
Sanane desem senden daha saçma bir cevap yazmış olur muyum? Ne alakasın sen hayırdırKaç yaşındasın 18 mi
Arkadaşlar Kadıköy'de muallakta fal baktıran var mı? Kimi önerirsiniz orda?
peki ya Göker? Ona da baktırdınız mı?burda yazılan hemen her falcıya baktırdım...hepsinin gelecek dönecek pişman olacak dediği adam..dün gece itibariyle herşeyi bitirip her yerden engelledi beni...
yani nihal hande edi tuğba yeter duygu hepsi büyük patladı...
ben gökeri çok fazla beğenmemiştim canımpeki ya Göker? Ona da baktırdınız mı?
"sinice" hemen hemen her falcıya baktırdım hepsi patladı demiş de, Göker de mi patladı merak ettim...ben gökeri çok fazla beğenmemiştim canım
ben kendi fikrimi söyledim sadece..."sinice" hemen hemen her falcıya baktırdım hepsi patladı demiş de, Göker de mi patladı merak ettim...
Problem yok, ben yanlış kişiye yazdım zannettim :)ben kendi fikrimi söyledim sadece...
Aslında göker bu konuyla ilgili tek olumsuz konuşan kişiydi...bu durumda esas konuyu tek bilen göker oldu :)"sinice" hemen hemen her falcıya baktırdım hepsi patladı demiş de, Göker de mi patladı merak ettim...
Nikoya baktırabilirsin hala ordaysa. Modunu yakalarsan iyi ama bazen çok alakasız şeyler söyleyebiliyor canım
Canım ben angels burcuya baktırdım iyidiArkadaşlar Kadıköy'de muallakta fal baktıran var mı? Kimi önerirsiniz orda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?