İstanbul'da Fal - Falcılar

Kaç yaşındasın 18 mi

Şu muhteşem nihal e Enson ağustosta baktırmışımdır anda iyi ben çocuğa aşıkken birde iş ararken ha ekimde herşey yoluna girecek yaa bunla yada başkasıyla demişti mantıksız aşıkken neden başkası ha halen işsizim tırt 2012 yine iş ararken aralıkta gittim ocakta işin hazır dedi yine olmadı yanı övülmeye değer olduğunu düşünmüyorum symbol elif murat daha iyi hem kahvesi hem Tarot u o iş aşk taşınma art arda olucak dedi elif ve murat tarih vermedi bekliyoruz elif Murat'ın tarih geçti en azından içinde bulunduğunuz durumu hissiyatı bili biliyorlar ona göre yorum yapıyorlar nihal gibi mantıksız yorum yapmıyorlar

burda yazılan hemen her falcıya baktırdım...hepsinin gelecek dönecek pişman olacak dediği adam..dün gece itibariyle herşeyi bitirip her yerden engelledi beni...
yani nihal hande edi tuğba yeter duygu hepsi büyük patladı...

Ben yine telefonda baktırdığım ablayi tek geçerim ne kadar tepki alsam da ☺☺ama atakoyde bir cafe var sentinus yanlış hatırlamıyorsam orda bir bayan var yüzüne bakarak soluyor ben şahsen baktirmadim bi gün niyetlendim çok kalabalık ti ve bana sıra gelmedi içtiği çayları ücretini bile almadılar ☺☺deneyen varmi bilmiyorum o zaman 50 ye bakıyordu ama fırsatım olursa düşünebilirim baktirirsam yazarım

Ablanın adı ne?

Kızlar Nihal hanımın dediği gibi görüşmemiz oldu :) sorun ağırlıklı bir konuşma ne kadar iyi geçerse o kadar iyi geçti :)) ben şoktayım ama beklemiyordum hiç bugün yine baktırdım Nihal Hanım'a beklemdeyim :) yine yazıcam buradan

Bu arada springwillcome yeni öneriler yapmışsın onları detaylı okuyamadım Nihal hanım çok iyi ama arada değişiklik yapmak için önerilerine göz atmam gerekli :)

Arkadaşlar Kadıköy'de muallakta fal baktıran var mı? Kimi önerirsiniz orda?

peki ya Göker? Ona da baktırdınız mı?

Nikoya baktırabilirsin hala ordaysa. Modunu yakalarsan iyi ama bazen çok alakasız şeyler söyleyebiliyor canım

Pınar hanıma baktırdım anı baya iyi bildi diyebilirim durumu vs ona baktıran oldu mu muallakta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…