İstanbul'da Fal - Falcılar

Mrb arkadaşlar ben yeni uyeyim,bu göker dediğimiz kişi tam olarak nerede acaba tarif edebilirmisinin yada telefonunu alabilirmiyim

Merhaba arkadaslar,
Normalde fal baktırmam pek, insan bir umut arıyormuş. Bende fal deneyimlerimi sıralayım dedim...
  1. Tahminen 1-2 yıl once Tugbaya damlalar cafede baktirmistim. O zaman dedikleri cikmisti. Bu temmuzda tekrar baktırdım. Zaten pek bir sey soylemedi,ve soyledikleri de cikmadi. İstedigim bir sey var, ve Eylulde olacak dedi. Cikmadi.
  2. Buradaki Tavsiyelerle Pen Cafe Yetere Aralıkta baktırdım. O da istedigim sey icim En gec Subat dedi. subat gecti :)
  3. Symbol Cafe Nihal'e ününü bilmeden baktirmistim. gecen seneydi, nisanlanacagim tarihi ve bir cok seyi bildi. Bu ocakta tekrar baktırdım. O da tarih olarak 8 Subat dedi, tutmadı. istedigim seyle ilgili 8 subatta bir gorusmem oldu, ama hala haber yok
  4. En son Mi cafe Handeye baktırdım. O da Nisan dedi. Nisanda geçince yeniden başka birine baktırırım. ya da bosuna paramı harcamam
Sadece garip olan şuydu, Hande, Nihal ve Yeter zaman haricinde cok paralel konustular...

Iyiki pek baktirmamissin arkadaşım bide baktirsan ☺☺☺

Ben tarih kısmına çok takılan biri değilim. Yaklaşması veya olayın akışını bilmesi benim için daha önemli. Ama verilen tarihler hissetmesine bağlı olarak değişiyor. Doğru hissetmişse sorun yok bence. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…