Beğendin mi hadi hayırlısıCanım ben angels burcuya baktırdım iyidi
Eyüp2te bir de cafede bkana biri vardı, 2 kişi çok memnundu, diğe rbaktıranlar memnun kalmamıştı.Adını bilmiyorum ama baya övülüyordu
Canım bi dediği çıltı bakalımm diğeride cıkarsa aferın dicemm ama şu haftasonuna kadar zaman varBeğendin mi hadi hayırlısı
Benim de bir dediği daha oldu tarihinden önce. Ama asıl istediğim şeyle ilgili pek bir gelişme yokCanım bi dediği çıltı bakalımm diğeride cıkarsa aferın dicemm ama şu haftasonuna kadar zaman var
Mrb arkadaşlar ben yeni uyeyim,bu göker dediğimiz kişi tam olarak nerede acaba tarif edebilirmisinin yada telefonunu alabilirmiyim
tuğba ve göker'in fiyatları nedir kızlar? ikisi arasında kararsız kaldık arkadaşla
foursquarede var nazar cay ocagi olarak.Çok teşekkür ederim ,internetten ulaşmaya çalışıyorum ne adres var nede telefon(
Iyiki pek baktirmamissin arkadaşım bide baktirsan ☺☺☺Merhaba arkadaslar,
Normalde fal baktırmam pek, insan bir umut arıyormuş. Bende fal deneyimlerimi sıralayım dedim...
Sadece garip olan şuydu, Hande, Nihal ve Yeter zaman haricinde cok paralel konustular...
- Tahminen 1-2 yıl once Tugbaya damlalar cafede baktirmistim. O zaman dedikleri cikmisti. Bu temmuzda tekrar baktırdım. Zaten pek bir sey soylemedi,ve soyledikleri de cikmadi. İstedigim bir sey var, ve Eylulde olacak dedi. Cikmadi.
- Buradaki Tavsiyelerle Pen Cafe Yetere Aralıkta baktırdım. O da istedigim sey icim En gec Subat dedi. subat gecti :)
- Symbol Cafe Nihal'e ününü bilmeden baktirmistim. gecen seneydi, nisanlanacagim tarihi ve bir cok seyi bildi. Bu ocakta tekrar baktırdım. O da tarih olarak 8 Subat dedi, tutmadı. istedigim seyle ilgili 8 subatta bir gorusmem oldu, ama hala haber yok
- En son Mi cafe Handeye baktırdım. O da Nisan dedi. Nisanda geçince yeniden başka birine baktırırım. ya da bosuna paramı harcamam
Iyiki pek baktirmamissin arkadaşım bide baktirsan ☺☺☺
Merhaba arkadaslar,
Normalde fal baktırmam pek, insan bir umut arıyormuş. Bende fal deneyimlerimi sıralayım dedim...
Sadece garip olan şuydu, Hande, Nihal ve Yeter zaman haricinde cok paralel konustular...
- Tahminen 1-2 yıl once Tugbaya damlalar cafede baktirmistim. O zaman dedikleri cikmisti. Bu temmuzda tekrar baktırdım. Zaten pek bir sey soylemedi,ve soyledikleri de cikmadi. İstedigim bir sey var, ve Eylulde olacak dedi. Cikmadi.
- Buradaki Tavsiyelerle Pen Cafe Yetere Aralıkta baktırdım. O da istedigim sey icim En gec Subat dedi. subat gecti :)
- Symbol Cafe Nihal'e ününü bilmeden baktirmistim. gecen seneydi, nisanlanacagim tarihi ve bir cok seyi bildi. Bu ocakta tekrar baktırdım. O da tarih olarak 8 Subat dedi, tutmadı. istedigim seyle ilgili 8 subatta bir gorusmem oldu, ama hala haber yok
- En son Mi cafe Handeye baktırdım. O da Nisan dedi. Nisanda geçince yeniden başka birine baktırırım. ya da bosuna paramı harcamam
Bugün gittim çok teşekkür ederim:))foursquarede var nazar cay ocagi olarak.
Duygu hangi cafede bakıyor canım:)Ben dün tubaya bugunde yetere gittim. Duygu yu soranlar banada dedikleri çıktı en son yine 1 ay once baktırdım bakalım bu sefer neler cıkcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?