istanbulda mı?Yasemin
Hayırlı olsun arkadasimÇıkan fal haberi;
Yeşilköy Duygu, Göker, Tuğba, Nişantaşı Dilek mart ayında işle ilgili terfi var demişti.
Net bir terfi diyemeyiz ama daha büyük bir ekibe geçiyorum aynı yerde pazartesi ve ünvanım grafiker olmasına rağmen herkes beni tasarımcı olarak kabul etmiş durumda, bilahare ünvanım da değişir.
Büyük bir kurumsal firmadayım, patron dahil benim adım öğrenilmiş durumda.
Canım bana numarasını atar mısın özeldenTelde bakıyor canim bi yerde calismiyor ist evet ama nerde inan bende bilmiyorum
40 tl ye bakıyor canim özelde ailede ayri ayrı çıkanlar olduCanım bana numarasını atar mısın özelden
Bide sana özelle ilgili mi dedikleri çıktı...
Kaç paraya bakıyo
çok iyi değil... kısa baktı, tek bi konuya odaklandı... hakkını yiyemem o konuda anı doğru bildi ama gelecek için ortaya karışık bi yorum oldu... olabilir de olmayabilir de zaman falan diyip ne olursa tutar kıvamında bıraktı.Kızlar şu Ankara'daki Zehra hanıma baktıran var mı? Yorumlayabilir misiniz :))
ben de baktırayım diyodum 20 tl diye ama bi anda 40 yapmış... iyi reklam edilmiş heralde... ya da promosyon fiyatıymış 20, geç kaldık :)Merhaba arkadaşlar telefonda yasemin diyee bi falcıya fal baktırdım. Çok genel bi faldı. Esas konudan bahsetmedi bile. Halbuki baktırma nedenim buydu. 20 TL'ye bakıyordu şimdi 40 olmuş ilginç geldi bi anda 2katı yapmış olması. Neyse tavsiye etmiyorum ama ucuz baktırılabilir.. İyi bi kadın fakat ii olduğu için baktırılması doğru değil galiba
Çokta geç kalmadın onun baktığı fala bende bakıyorum :) hande çiğdem yeter edi toprak bunlar gayet iyi fal bakan kişilerben de baktırayım diyodum 20 tl diye ama bi anda 40 yapmış... iyi reklam edilmiş heralde... ya da promosyon fiyatıymış 20, geç kaldık :)
Edi ve toprak nerde bakıyor?Çokta geç kalmadın onun baktığı fala bende bakıyorum :) hande çiğdem yeter edi toprak bunlar gayet iyi fal bakan kişiler
Toprak mandal cafe 38 TL'ye tarot kahve beraber,edi dejavu cafe 30tl ye bakıyo. Her ikisi an ve geçmişte ii. Analiz olarak süperEdi ve toprak nerde bakıyor?
:)))Çokta geç kalmadın onun baktığı fala bende bakıyorum :) hande çiğdem yeter edi toprak bunlar gayet iyi fal bakan kişiler
valla bana dersen kime git diye, karşındakinin düşüncesini öğrenmek için yeter e. Ama diğerinde ise hande ve çiğdem derim. Esas konuya iki hafta var çıkınca yazarım zaten ama çiğdem e erken gitmen gerek o Zmn süper olur:)))
Bunlardan çıkanlar var mı? Nasıl değerlendirirsin?
Bunlardan bitek handeye baktırdım, şimdilik iyi gidiyor, daha hepsi çıkmadı ama çıkanlar var.
Sana gülüyorum karalama kampanyanin arkasındaki nedeni çok merak ediyorum o kişiyi burda ilk ben yazdım çokta memnun halama savunuyorumÇokta geç kalmadın onun baktığı fala bende bakıyorum :) hande çiğdem yeter edi toprak bunlar gayet iyi fal bakan kişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?