İstanbul'da Fal - Falcılar

Nihayet bende nihale baktirdim sonunda sonuç ani bildi ama ileriye dönük soledik leri çok tutarsızdi çünkü sonuçlanmış bir işimi olacak olarak söyledi ama o olmamıştı ve 2 hafta önce sonuca bağlanmış ti frekansimiz tutmadi sanırım ben yine kendi falci mi tek geçiyorum ☺

Telde bakıyor canim bi yerde calismiyor ist evet ama nerde inan bende bilmiyorum

Çıkan fal haberi;
Yeşilköy Duygu, Göker, Tuğba, Nişantaşı Dilek mart ayında işle ilgili terfi var demişti.
Net bir terfi diyemeyiz ama daha büyük bir ekibe geçiyorum aynı yerde pazartesi ve ünvanım grafiker olmasına rağmen herkes beni tasarımcı olarak kabul etmiş durumda, bilahare ünvanım da değişir.
Büyük bir kurumsal firmadayım, patron dahil benim adım öğrenilmiş durumda.

Hayırlı olsun arkadasim

Telde bakıyor canim bi yerde calismiyor ist evet ama nerde inan bende bilmiyorum
Canım bana numarasını atar mısın özelden
Bide sana özelle ilgili mi dedikleri çıktı...
Kaç paraya bakıyo

Kızlar şu Ankara'daki Zehra hanıma baktıran var mı? Yorumlayabilir misiniz :))
çok iyi değil... kısa baktı, tek bi konuya odaklandı... hakkını yiyemem o konuda anı doğru bildi ama gelecek için ortaya karışık bi yorum oldu... olabilir de olmayabilir de zaman falan diyip ne olursa tutar kıvamında bıraktı.
bence deymez vereceğiniz paraya

kesin söylediği bişey vardı agustosta diye... hiç bişey olmadı, olumlu da olumsuz da... ki üzerinden zaman geçtikçe olmuyor oldu artık haliyle :)

Merhaba arkadaşlar telefonda yasemin diyee bi falcıya fal baktırdım. Çok genel bi faldı. Esas konudan bahsetmedi bile. Halbuki baktırma nedenim buydu. 20 TL'ye bakıyordu şimdi 40 olmuş ilginç geldi bi anda 2katı yapmış olması. Neyse tavsiye etmiyorum ama ucuz baktırılabilir.. İyi bi kadın fakat ii olduğu için baktırılması doğru değil galiba

Kizlar bi arkadasimdan dün bi flci duydum her dedigi çıkmış ama sadece 7 dakika bakiyormus 7 dakikadan sonra asla bisi söylemiyormus sisli de otobus duraklarinin orda home ofis gibi bi yerde bakiyormus duyan bilen var mi

ben de baktırayım diyodum 20 tl diye ama bi anda 40 yapmış... iyi reklam edilmiş heralde... ya da promosyon fiyatıymış 20, geç kaldık :)

ben de baktırayım diyodum 20 tl diye ama bi anda 40 yapmış... iyi reklam edilmiş heralde... ya da promosyon fiyatıymış 20, geç kaldık :)
Çokta geç kalmadın onun baktığı fala bende bakıyorum :) hande çiğdem yeter edi toprak bunlar gayet iyi fal bakan kişiler

Çokta geç kalmadın onun baktığı fala bende bakıyorum :) hande çiğdem yeter edi toprak bunlar gayet iyi fal bakan kişiler
:)))

Bunlardan çıkanlar var mı? Nasıl değerlendirirsin?
Bunlardan bitek handeye baktırdım, şimdilik iyi gidiyor, daha hepsi çıkmadı ama çıkanlar var.

Bun
:)))

Bunlardan çıkanlar var mı? Nasıl değerlendirirsin?
Bunlardan bitek handeye baktırdım, şimdilik iyi gidiyor, daha hepsi çıkmadı ama çıkanlar var.
valla bana dersen kime git diye, karşındakinin düşüncesini öğrenmek için yeter e. Ama diğerinde ise hande ve çiğdem derim. Esas konuya iki hafta var çıkınca yazarım zaten ama çiğdem e erken gitmen gerek o Zmn süper olur

Sana gülüyorum karalama kampanyanin arkasındaki nedeni çok merak ediyorum o kişiyi burda ilk ben yazdım çokta memnun halama savunuyorum

Bugun çiğdeme gittim maşallah 2 saate akşama kadarki sırası doldu anı ıyı bılıo daha onceden de baktırmıstım evımı tarıfı ıyı yaptı ben çiğdemin özel hayatla ilgili dediğinide yaşadım ama iş ile ilgili dediği daha cok cıkıyor özel hayatta an falan iyi gelecek te tarih sarkabiliyor ama dediği oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…