İstanbul'da Fal - Falcılar

anlamadim bu tanisip evleneeksin diyen kim?hande mi?

ya kızlar bir ara olgu vardı ben baktırmış mıydım hatırlayamadım :S telefonu olan var mı bir de nasıldı baktırıp memnun olan var mı?

Son mesajların hepsini okumadım ama bi Yusuf konusu geçmiş. Acıbadem'deki Yusuf'tan bahsediyorsanuz tavsiye etmiyorum. 2 kez baktırdım, annem ve teyzem de su falı baktırmıştı. Dediklerinin hiçbiri çıkmadı, durumu iyi bilir fakat devamı gelmez.

Evet canım arkadasımda daha önceki arkadaşlr begenmıslerdı ama son baktıranlar beğenmemiş ondan dolayı baktırmayın diye yazdım buraya tşkler bilgilendırgın için sende:)

kızlar bişey sorcam.. siz tabi daha tecrübelisiniz fal işlerinde o yüzden fikirlerinizi almak istiyorum bir konuda. şimdi benim hoşlandığım biri var. yani bu kişiyle bir süre görüştük ama sevgili olmadık. bir falcıya 2 kere baktırdım bu cocuk için. msj atsam mı atmasam mı nasıl olur gibisinden. adam ısrarla atma diyo sapık bu cinsellik amacı bunun diyo. çocukta da hiç öyle bir şey görmedim ne bir söz ne bir hareket. bu falcılar karşındakinin hislerini görebilir mi gerçekten? cocuğa tam yazıcam sonra vazgeçiyorum adamın lafı geliyo aklıma:) sizce napmalı? :)

Bence falcıların lafıyla hareket etme hem her falcı karşı tarafın düşüncesni iyi okuyacak diye bişey yok belki hic öyle biri değil,soradan kaybettiğin icin pişman olup bu sefer de dönecek mi dönmeyecekmi diye falcılara giyme de

ay dimi ya insanın aklını karıştırıyorlar:/ en iyisi kendi bildiğini yapmak bencede..

ay dimi ya insanın aklını karıştırıyorlar:/ en iyisi kendi bildiğini yapmak bencede..
Aynen banada falcı msj at dedi attım atmaz olaydım... Dediği gibi olmadı. Sonuçta herşey değişebilir hedefi cinsellik olsa bile seni tanıdıktan sonra fikirleri değişebilir bunu göz önünde bulundurarak hareket etmelisin

valla yazmayı düşünüyorum açıkçası. nolucaksa olsun artık. en azından içimde kalıp pişmanlık duymam.

Ben pen cafedeki yeterin karşı taraf için an için düşünceleri doğru okuduğunu düşünüyorum. İstersen ona bir fal baktır inşallah enerjin uyar.

yok cnm buluşma teklifi edicem sadece:) uzun zamandır görüşmemiştik sadece msjlaşma vardı. yüz yüze görüşsek daha iyi olur tabi kabul ederse beyfendi..

Bence de bir falcının söylediğini baz alarak hareket etmeyin. Hani zaten görüştüğünüz biriymiş ortada bi sorun yok ayrılık sonrası mesaj atma olayı gibi değil kaldı ki onda bile insanlar içinden geldiği gibi davranmalı. Falcının doğru bildiği ne malum allah aşkına? Hem tanıyıp karar verecek olan sizsiniz. Bence de mesaj atabilirsiniz, hayırlısı olsun umarım dilediğin gibi ilerler olaylar=)

Sana burcunun dedikleri çıktı mı ben 2 hafta önce baktırdım merak ettım çıkıyor mu anı bildi ama gelecek önemli

Daha öncesinde bir kez gitmiştim çıkmıştı söyledikleri o yüzden 2.ye gittim

önümüzdeki hafta msjı atıcam kızlar, haftasonu için buluşma teklifi edicem bakalım nolcak:) yorumlarınız için de ayrıca teşekkür ederim, gelişmeleri paylaşırım

Buraya belki yıllar sonra yazıyorum ilk başta sana teşekkür ederim MİNNAAHMET Merkür söylediğin için ilk başta cok tereddüt etmedim desem yalan olur ama bana ısrarla yanılmayacaksın Dedi inan kafamda hiç soru işareti kalmadı gelecek Hakkı'nda Zaman gösterir ama bu muhteşem kadınla beni tanıştırdınız İcin vesile oldugun icin teşekkür ederim burda herkesin bilmesini istedim bir dünya fal baktırdım ama bu gerçekmiş en azından benim icin öyle evet ben cezmiyede baktırdım en ucuzundan en pahalısına cevaplarımı aldım ama her şeyden cok insanlıgı icin teşekkür ederim şu bir gerçek ki arkadaşlar ismi cok geçiyorsa o iyi demek değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…