- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
anlamadim bu tanisip evleneeksin diyen kim?hande mi?Memnun kalmak la kalmadım neden dersemiz kişinin yorumu farklı 1.saat de sürüyor bazen baktığı 20 dk en çok beni erkek arkadaşım yokken bana 1.haftada biriyle tanışacaksın ve 2.ay içinde nişanlanacaksın dedi ve o kişi senin kısmetin dedi öğlede oldu evlendim çokda mutluyum..bu sadece örnek..kadıköyde serkana gitdim fal bakmıyorki insan analizi yapıyorlar..ben yorumları okuduğum için bu kişiyi yazdım bakar bakmaz bilemem. Bol şans herkeze
anlamadim bu tanisip evleneeksin diyen kim?hande mi?
Evet canım arkadasımda daha önceki arkadaşlr begenmıslerdı ama son baktıranlar beğenmemiş ondan dolayı baktırmayın diye yazdım buraya tşkler bilgilendırgın için sende:)Son mesajların hepsini okumadım ama bi Yusuf konusu geçmiş. Acıbadem'deki Yusuf'tan bahsediyorsanuz tavsiye etmiyorum. 2 kez baktırdım, annem ve teyzem de su falı baktırmıştı. Dediklerinin hiçbiri çıkmadı, durumu iyi bilir fakat devamı gelmez.
Bence falcıların lafıyla hareket etme hem her falcı karşı tarafın düşüncesni iyi okuyacak diye bişey yok belki hic öyle biri değil,soradan kaybettiğin icin pişman olup bu sefer de dönecek mi dönmeyecekmi diye falcılara giyme dekızlar bişey sorcam.. siz tabi daha tecrübelisiniz fal işlerinde o yüzden fikirlerinizi almak istiyorum bir konuda. şimdi benim hoşlandığım biri var. yani bu kişiyle bir süre görüştük ama sevgili olmadık. bir falcıya 2 kere baktırdım bu cocuk için. msj atsam mı atmasam mı nasıl olur gibisinden. adam ısrarla atma diyo sapık bu cinsellik amacı bunun diyo. çocukta da hiç öyle bir şey görmedim ne bir söz ne bir hareket. bu falcılar karşındakinin hislerini görebilir mi gerçekten? cocuğa tam yazıcam sonra vazgeçiyorum adamın lafı geliyo aklıma:) sizce napmalı? :)
ay dimi ya insanın aklını karıştırıyorlar:/ en iyisi kendi bildiğini yapmak bencede..Bence falcıların lafıyla hareket etme hem her falcı karşı tarafın düşüncesni iyi okuyacak diye bişey yok belki hic öyle biri değil,soradan kaybettiğin icin pişman olup bu sefer de dönecek mi dönmeyecekmi diye falcılara giyme de
Aynen banada falcı msj at dedi attım atmaz olaydım... Dediği gibi olmadı. Sonuçta herşey değişebilir hedefi cinsellik olsa bile seni tanıdıktan sonra fikirleri değişebilir bunu göz önünde bulundurarak hareket etmelisinay dimi ya insanın aklını karıştırıyorlar:/ en iyisi kendi bildiğini yapmak bencede..
valla yazmayı düşünüyorum açıkçası. nolucaksa olsun artık. en azından içimde kalıp pişmanlık duymam.Aynen banada falcı msj at dedi attım atmaz olaydım... Dediği gibi olmadı. Sonuçta herşey değişebilir hedefi cinsellik olsa bile seni tanıdıktan sonra fikirleri değişebilir bunu göz önünde bulundurarak hareket etmelisin
Duygularını mı söyleyeceksinvalla yazmayı düşünüyorum açıkçası. nolucaksa olsun artık. en azından içimde kalıp pişmanlık duymam.
yok cnm buluşma teklifi edicem sadece:) uzun zamandır görüşmemiştik sadece msjlaşma vardı. yüz yüze görüşsek daha iyi olur tabi kabul ederse beyfendi..Duygularını mı söyleyeceksin
O zaman vakit kaybetmeden msj at :) hayırlısı olsun umarım iyi sonuçlar alırsınyok cnm buluşma teklifi edicem sadece:) uzun zamandır görüşmemiştik sadece msjlaşma vardı. yüz yüze görüşsek daha iyi olur tabi kabul ederse beyfendi..
Ben pen cafedeki yeterin karşı taraf için an için düşünceleri doğru okuduğunu düşünüyorum. İstersen ona bir fal baktır inşallah enerjin uyar.kızlar bişey sorcam.. siz tabi daha tecrübelisiniz fal işlerinde o yüzden fikirlerinizi almak istiyorum bir konuda. şimdi benim hoşlandığım biri var. yani bu kişiyle bir süre görüştük ama sevgili olmadık. bir falcıya 2 kere baktırdım bu cocuk için. msj atsam mı atmasam mı nasıl olur gibisinden. adam ısrarla atma diyo sapık bu cinsellik amacı bunun diyo. çocukta da hiç öyle bir şey görmedim ne bir söz ne bir hareket. bu falcılar karşındakinin hislerini görebilir mi gerçekten? cocuğa tam yazıcam sonra vazgeçiyorum adamın lafı geliyo aklıma:) sizce napmalı? :)
aynen sora yapsaydim belki hersey guzel olacakti diye pisman olma,en azindan eger gercekten kotu biriyse bunu bildikten sora kendin ayrilirsin zaten aklinda da kalmazay dimi ya insanın aklını karıştırıyorlar:/ en iyisi kendi bildiğini yapmak bencede..
yok cnm buluşma teklifi edicem sadece:) uzun zamandır görüşmemiştik sadece msjlaşma vardı. yüz yüze görüşsek daha iyi olur tabi kabul ederse beyfendi..
Sana burcunun dedikleri çıktı mı ben 2 hafta önce baktırdım merak ettım çıkıyor mu anı bildi ama gelecek önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?