İstanbul'da Fal - Falcılar

rica ederim canım benim memnun olmana cok sevindim:)) tüm sorularına ve aklındaklerin hepsine yanıt aldıgına da cok sevindim. merkür gercekten cok iyi bir falcıdır.detaylı bakar ve gercekten cafe falcıları gibi degildir ben bu zamana kdr uyduruk falcılara cok para kaptırdım taa ki merkürle tanışana kadar.

burada herkes nihali önerdi ben baktırdım, bana sevgilin döncek dedi şuan ayrıldıgım cocuk baska bir kızla başka bir ülkede aşka meşke yelken açmış durumda :))) bu kdrını söyleyeyım siz anlayın ve ayrıca detayda vermemişti. 8 dk baktı bakmadı laflarıda hep yuvarladı. 1 dk lık anlatması gereken cümleyi 5 dk anlattı.

Nasıl ulaştın ben mail filan attım dönmedi bi türlü numarasınada ulaşamadım

Bende mail attım Can'ım sonra telefonla görüştük ama söz verdirdi numarasını söylemeyeceğimi banada onca mail içinden seçtiklerimin arasındansın Dedi inanılmaz bir kadın tek bir cümlem dahi reklam degil benim kadar ağzı yanan acaba kac kişi oldu falcılardan ama bu kadın inanın öyle degil sanırım yanılmıyorsam içinden kime bakmak geliyorsa ona bakıyor inanılmaz Bi şey benim kurduğum cümleleri kurdu dediğim gibi gelecek tutar yada tutmaz ben o anda bana verdiği elektrik inanın hiç bir şeye değişmem buna ihtiyacım vardı cünki

Birde buraya ne yazacağımı söyledim ne öyle bir şey istedi kendisi burdan aldığımı söylemedim zaten minaahmet diye internetten biriyle tanıştım sizi şidetle önerdi dedim mail attığımda söylediğim tek şey bu amacım reklam falan Allah korusun ama biliyorum herkesin Bi şekilde ihtiyacı var kısmette varsa sizde baktırırsınız ve kendisi İstanbul üniversitesi pisikolloji mezunu ve yaşam koçluğu yapıyormuş yanlışım yoksa

dediklerinin hepsi cikti mi?

ben bundan 5 sene önce falan baktırmıştım kadın taksimdeydi, arkadaşım götürmüştü. herhangi bir araç, kahve fincanı, kart vs. kullanmıyor. tek dediği elini kolunu bacağını bağlamadan otur idi. benim 3-4 senelik geleceğimi anlattı. ya dedim olur mu ki öyle şeyler olumlu, olumsuz her şeyi söyledi ve hayatım dediği gibi gelişti. sonra o kadını bulmak için bu foruma üye oldum ama hala ulaşamadım kendisine ayrı konu

Kim bu kadin ?

ismini fln bilmiyormusun?

merhabalar kızlar uzun zamandır takip ediyorum ama üye olmadan. ayrıldığım erkek arkadaşımla konuştuk hayatımda biri var dedi ama çok kızgındı bilerek mi söyledi yoksa doğru mu, bana gerçeği söyleyecek bir falcı istiyorum yani varsa var diyecek ve güvenebileceğimiz biri gelecek yorumu istemiyorum önüme bakmak adına şu an sadece bu konuda emin olmak istiyorum. yiğit ve hande dikkatimi çekti, boş umutlar vermek yerine söyleyecek biri. baktıranlar lütfen yorumlarını yazabilir mi?

Mrb arkadaşlar. Ben yıllardır bir falcıyı arıyorum en son Bakırköy'de bir cafede görülmüş ama yıllar olmuş şu an cafede kapanmış adı Suphi Şekeroğlu 62 yaşında olması gerek şu an ve Sufi diyenler de var. Uzun yıllar önce flash tv de fal bakıyordu. Gören duyan bilen varsa bana haber verebilir mi burdan ya da özelden msj ile

Son düzenleme:
O konuda hande ii,bende karşı tarafla ilgili hicbi falcının bilmediği bi detayı bilmişti

ismini fln bilmiyormusun?
İşte sen sormuşun ya demeti, onu anlattım bende. Kadın bir tür transa giriyor onu çok net anlıyorsunuz. İlk 5 dk kadın döktürdü.Başında bir çocuk duruyordu, süre dolunca kadını susturuyor, durduruyor, yoksa kadın farkında olmuyor pek. Ben yetinmeyip bir 5 dk daha rica ettim ki gereksizdi sonra kadın daha çok sorularımı cevapladı. Bir ara dalıp bacak bacak üstüne atayım dedim, masanın arkasından nasıl gördüyse "atma!" dedi, korktum çok Aşk, iş okul, aile, sağlık hepsine değindi. Arkadaşıma misal son baktırdığında söyledikleri pek çıkmamıştı lakin benimle enerjisi tuttu herhalde. Sonra bir ara tekrar gittim taksim'e ama taşınmıştı oradan. Şimdi bahseden arkadaşa sordum iletişim bilgilerini :)

O konuda hande ii,bende karşı tarafla ilgili hicbi falcının bilmediği bi detayı bilmişti

hande'ye ben ekim'de ya da kasım'da gitmiştim sanırım. o da beni çok etkileyen bir kadın. müthiş bir kişilik analizi yaptı, problemim ile ilgili süreci anlattı. şu ana kadar anlattığı gibi gidiyor sürecim lakin zamanı çok kaydı. yılbaşında olacak dediği bir şey şubat ortasında, birebir söylediği gibi yaşandı. nihai sonucun da mart ayında olacağını söylemişti, lakin sonuca yakın hiç bir şey yok şu an ama tarihlerde saptığı için patladığı söylenemez.

yeter'e ilk gittiğimde şubat'da nihai sonuca ulaşacağımı söylemişti, onun belirttiği güzel gelişmeler oldu ama ulaşamadım sonuca. ikinci kez gittiğimde aynı analizleri, aynı gidişatı söyledi ama mart ayı dedi bu sefer. bir de beni hatırlamadı ama falına bakarken "sana daha önce bakmışım" dedi, ürkütücüydü. arkadaşım'a da aynı şeyi söylemiş ki arkadaşım kadına en son 3-4 sene önce mi ne gitmiş ürkütücü

Valla çok değişikmiş, enerji işleriyle uğraşıyor belli ki. Çünkü kollarını bağlamak ve bacak bacak üstüne atmak enerjiyi bloke eder. Ne kadara baktırmıştınız, pahalımsı olabilir gibi bi intiba yarattı bende=)

yanılmıyorsam 5 dakikası 20 tl idi ve o zamanlar için çoktu gerçekten ama zaten çok nadir fal baktıran bir insandım o vakitler

bu 4-5 sene içinde arada melekler kahvesine giderdim eğlencesine. ne zaman derdim dermansız kaldı o zaman dedim benim ciddi bir falcıya baktırmam lazım. bu foruma da o demet ablayı bulayım diye üye olmuştum kadın kayıplara karıştığını söylediler, başka ablalara yöneldim falan feşmekan

Handey ya da Nihal olb benim baktırdıklarımdan.
Nihale gitmesi kolay Hande baya ileri tarihe randevu veriyormuş son zamanlarda
Ama Hande daha iyi ve daha fazla detay verir

Merhaba, cok acil bir bilgiye ihtiyacım var. bilen varsa numarasını kalan herkese de tavsiye ederim.
yıllar once baktıgı fala dair hersey cıktı. Uskudar da Arzu. bende bir ev numarası vardı ama o numaradan ulasamıyorum lutfen lutfen bilen varsa bana birseyler yazsın

Tavsiyem denediğim için sölüyorum yeter e karşı tarafın duygularını öğrenmek için git an da çok ii. Hande var çiğdem ve nihal var ben bunlardan memnunum hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…