Buraya belki yıllar sonra yazıyorum ilk başta sana teşekkür ederim MİNNAAHMET Merkür söylediğin için ilk başta cok tereddüt etmedim desem yalan olur ama bana ısrarla yanılmayacaksın Dedi inan kafamda hiç soru işareti kalmadı gelecek Hakkı'nda Zaman gösterir ama bu muhteşem kadınla beni tanıştırdınız İcin vesile oldugun icin teşekkür ederim burda herkesin bilmesini istedim bir dünya fal baktırdım ama bu gerçekmiş en azından benim icin öyle evet ben cezmiyede baktırdım en ucuzundan en pahalısına cevaplarımı aldım ama her şeyden cok insanlıgı icin teşekkür ederim şu bir gerçek ki arkadaşlar ismi cok geçiyorsa o iyi demek değildir
Merkür de kim?? Telfda bakio muu??
Nasıl ulaştın ben mail filan attım dönmedi bi türlü numarasınada ulaşamadımBuraya belki yıllar sonra yazıyorum ilk başta sana teşekkür ederim MİNNAAHMET Merkür söylediğin için ilk başta cok tereddüt etmedim desem yalan olur ama bana ısrarla yanılmayacaksın Dedi inan kafamda hiç soru işareti kalmadı gelecek Hakkı'nda Zaman gösterir ama bu muhteşem kadınla beni tanıştırdınız İcin vesile oldugun icin teşekkür ederim burda herkesin bilmesini istedim bir dünya fal baktırdım ama bu gerçekmiş en azından benim icin öyle evet ben cezmiyede baktırdım en ucuzundan en pahalısına cevaplarımı aldım ama her şeyden cok insanlıgı icin teşekkür ederim şu bir gerçek ki arkadaşlar ismi cok geçiyorsa o iyi demek değildir
dediklerinin hepsi cikti mi?
Kim bu kadin ?ben bundan 5 sene önce falan baktırmıştım kadın taksimdeydi, arkadaşım götürmüştü. herhangi bir araç, kahve fincanı, kart vs. kullanmıyor. tek dediği elini kolunu bacağını bağlamadan otur idi. benim 3-4 senelik geleceğimi anlattı. ya dedim olur mu ki öyle şeylerolumlu, olumsuz her şeyi söyledi ve hayatım dediği gibi gelişti. sonra o kadını bulmak için bu foruma üye oldum ama hala ulaşamadım kendisine ayrı konu
ismini fln bilmiyormusun?ben bundan 5 sene önce falan baktırmıştım kadın taksimdeydi, arkadaşım götürmüştü. herhangi bir araç, kahve fincanı, kart vs. kullanmıyor. tek dediği elini kolunu bacağını bağlamadan otur idi. benim 3-4 senelik geleceğimi anlattı. ya dedim olur mu ki öyle şeylerolumlu, olumsuz her şeyi söyledi ve hayatım dediği gibi gelişti. sonra o kadını bulmak için bu foruma üye oldum ama hala ulaşamadım kendisine ayrı konu
O konuda hande ii,bende karşı tarafla ilgili hicbi falcının bilmediği bi detayı bilmiştimerhabalar kızlar uzun zamandır takip ediyorum ama üye olmadan. ayrıldığım erkek arkadaşımla konuştuk hayatımda biri var dedi ama çok kızgındı bilerek mi söyledi yoksa doğru mu, bana gerçeği söyleyecek bir falcı istiyorum yani varsa var diyecek ve güvenebileceğimiz biri gelecek yorumu istemiyorum önüme bakmak adına şu an sadece bu konuda emin olmak istiyorum. yiğit ve hande dikkatimi çekti, boş umutlar vermek yerine söyleyecek biri. baktıranlar lütfen yorumlarını yazabilir mi?
İşte sen sormuşun ya demeti, onu anlattım bende. Kadın bir tür transa giriyor onu çok net anlıyorsunuz. İlk 5 dk kadın döktürdü.Başında bir çocuk duruyordu, süre dolunca kadını susturuyor, durduruyor, yoksa kadın farkında olmuyor pek. Ben yetinmeyip bir 5 dk daha rica ettim ki gereksizdi sonra kadın daha çok sorularımı cevapladı. Bir ara dalıp bacak bacak üstüne atayım dedim, masanın arkasından nasıl gördüyse "atma!" dedi, korktum çokismini fln bilmiyormusun?
O konuda hande ii,bende karşı tarafla ilgili hicbi falcının bilmediği bi detayı bilmişti
İşte sen sormuşun ya demeti, onu anlattım bende. Kadın bir tür transa giriyor onu çok net anlıyorsunuz. İlk 5 dk kadın döktürdü.Başında bir çocuk duruyordu, süre dolunca kadını susturuyor, durduruyor, yoksa kadın farkında olmuyor pek. Ben yetinmeyip bir 5 dk daha rica ettim ki gereksizdi sonra kadın daha çok sorularımı cevapladı. Bir ara dalıp bacak bacak üstüne atayım dedim, masanın arkasından nasıl gördüyse "atma!" dedi, korktum çokAşk, iş okul, aile, sağlık hepsine değindi. Arkadaşıma misal son baktırdığında söyledikleri pek çıkmamıştı lakin benimle enerjisi tuttu herhalde. Sonra bir ara tekrar gittim taksim'e ama taşınmıştı oradan. Şimdi bahseden arkadaşa sordum iletişim bilgilerini :)
Valla çok değişikmiş, enerji işleriyle uğraşıyor belli ki. Çünkü kollarını bağlamak ve bacak bacak üstüne atmak enerjiyi bloke eder. Ne kadara baktırmıştınız, pahalımsı olabilir gibi bi intiba yarattı bende=)
Handey ya da Nihal olb benim baktırdıklarımdan.merhabalar kızlar uzun zamandır takip ediyorum ama üye olmadan. ayrıldığım erkek arkadaşımla konuştuk hayatımda biri var dedi ama çok kızgındı bilerek mi söyledi yoksa doğru mu, bana gerçeği söyleyecek bir falcı istiyorum yani varsa var diyecek ve güvenebileceğimiz biri gelecek yorumu istemiyorum önüme bakmak adına şu an sadece bu konuda emin olmak istiyorum. yiğit ve hande dikkatimi çekti, boş umutlar vermek yerine söyleyecek biri. baktıranlar lütfen yorumlarını yazabilir mi?
Tavsiyem denediğim için sölüyorum yeter e karşı tarafın duygularını öğrenmek için git an da çok ii. Hande var çiğdem ve nihal var ben bunlardan memnunum hakkında hayırlısı olsunmerhabalar kızlar uzun zamandır takip ediyorum ama üye olmadan. ayrıldığım erkek arkadaşımla konuştuk hayatımda biri var dedi ama çok kızgındı bilerek mi söyledi yoksa doğru mu, bana gerçeği söyleyecek bir falcı istiyorum yani varsa var diyecek ve güvenebileceğimiz biri gelecek yorumu istemiyorum önüme bakmak adına şu an sadece bu konuda emin olmak istiyorum. yiğit ve hande dikkatimi çekti, boş umutlar vermek yerine söyleyecek biri. baktıranlar lütfen yorumlarını yazabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?