İstanbul'da Fal - Falcılar

Yetere mi baktirdin?))

Ben de bir cafeye gitmistim.alsancakta ama.ne cafenin adini biliyor.ne.falcinin.. aklimdakilefi istediklerimi söylemişti ne enerji var onlarda anlamadım okuyorlar aklını neredeyse neyse çıkmadı tabiki dedikleri ama baya inandirdi tabiki.

yani aslında mevcut durumu biliyorlar, ne düşündüğünü, yaşadığın problemleri vs.. ama karşındaki insanın da ne düşündüğünü söyleyince acaba bu da mı doğru diye şüphe ediyorsun haliyle

hande ve yiğit konusunda dediklerinin tam tersini yaşayan var mı kızlar?

Takip ediyorum derken ? Hemde üye olmadan ! kolombiya kim peki ?

Olmadı olmadı 2 senelik hesap bu kadar kolay yakılır mı ?

kızlar yarın kadıköye geçicem...
var mı bi tavsiyeniz :)

Canim Merkür nerede bakiyor ve ne kadara bana da bilgi verebilir misin :)

Arkadaslar fal sepeti nesibe ye baktiran varmi? O kadar övdü herkes ama bana laflari geveleyip durmus dogru duzgun net birsey soylememis. Baktiran varsa cevap yazabilirmi?

Nosunu gonderdim canm, simdi 7 dakkasi 30tl, ilk gittigimde bende hic begenmemisti aslinda istediklerimi soylemedigi icin sonra yasayinca anladim dedikleri hep cikti ama bir yillik bakiyor. Valla gitmedigim tel de baktirmadigim falci kalmadi yine en iyisi demet ve yigit

hande bana mart ayinin ilk haftasi cok guzel bi is gorunuyor sana dedi ve martin 3u deri firmasindan genel mudur asistani olarak cagirildim mulakata,ama annemle tartistim ve moralim cok bozuldu diye gitmedim,onun sabahi gunu de su cicegi oldum,gitseydim eger gorusmeye belki kabul edilecektim ve simdi calisiyordum fali kendim bozdum demekki

Ahaha şaka gibi benimde bugun söledipi bir şey çıktı handenin hatta bu çıkarsa yine giderim dedim ve bugun aradım randevu aldım hande den işle alakalı beklediğim bir şey değildi ve oldu)
bana da en erken baharda olur demişti bişeyi, bahar geldi çiçekler açtı, beklemedeyim

Bana Mart ayında işe başlıcaksın diyen tüm falcılar patladınız :) hala evde kös kös oturuyorum... Hande nihal yeter çiğdem toprak ve diğerleri bombe bombe :)

Bana Mart ayında işe başlıcaksın diyen tüm falcılar patladınız :) hala evde kös kös oturuyorum... Hande nihal yeter çiğdem toprak ve diğerleri bombe bombe :)
Canım aynen daha zamanın var benimde değişik bişi oldu bide tarif ettıgı birebir bir şey umudu kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…