Yetere mi baktirdin?))kızlar bişey sorcam.. siz tabi daha tecrübelisiniz fal işlerinde o yüzden fikirlerinizi almak istiyorum bir konuda. şimdi benim hoşlandığım biri var. yani bu kişiyle bir süre görüştük ama sevgili olmadık. bir falcıya 2 kere baktırdım bu cocuk için. msj atsam mı atmasam mı nasıl olur gibisinden. adam ısrarla atma diyo sapık bu cinsellik amacı bunun diyo. çocukta da hiç öyle bir şey görmedim ne bir söz ne bir hareket. bu falcılar karşındakinin hislerini görebilir mi gerçekten? cocuğa tam yazıcam sonra vazgeçiyorum adamın lafı geliyo aklıma:) sizce napmalı? :)
falcıların her dediğini yaparsak bitmişiz zaten :) kim bilebilir gerçekten görüp görmediklerini? kulağımıza küpe yapıp hayatımıza etmeliyiz.Yetere mi baktirdin?))
hande ve yiğit konusunda dediklerinin tam tersini yaşayan var mı kızlar?
merhabalar kızlar uzun zamandır takip ediyorum ama üye olmadan. ayrıldığım erkek arkadaşımla konuştuk hayatımda biri var dedi ama çok kızgındı bilerek mi söyledi yoksa doğru mu, bana gerçeği söyleyecek bir falcı istiyorum yani varsa var diyecek ve güvenebileceğimiz biri gelecek yorumu istemiyorum önüme bakmak adına şu an sadece bu konuda emin olmak istiyorum. yiğit ve hande dikkatimi çekti, boş umutlar vermek yerine söyleyecek biri. baktıranlar lütfen yorumlarını yazabilir mi?
Canim Merkür nerede bakiyor ve ne kadara bana da bilgi verebilir misin :)rica ederim canım benim memnun olmana cok sevindim:)) tüm sorularına ve aklındaklerin hepsine yanıt aldıgına da cok sevindim. merkür gercekten cok iyi bir falcıdır.detaylı bakar ve gercekten cafe falcıları gibi degildir ben bu zamana kdr uyduruk falcılara cok para kaptırdım taa ki merkürle tanışana kadar.
Burcu ii Diyebilirim.kızlar yarın kadıköye geçicem...
var mı bi tavsiyeniz :)
aaa gercektenmi?ne guzel,zamaninda mi peki yoksa verdigi tarihte sarkma oldumu??Handenin işle ilgili söylediği bişey gerçekleşiyo ..
İşte sen sormuşun ya demeti, onu anlattım bende. Kadın bir tür transa giriyor onu çok net anlıyorsunuz. İlk 5 dk kadın döktürdü.Başında bir çocuk duruyordu, süre dolunca kadını susturuyor, durduruyor, yoksa kadın farkında olmuyor pek. Ben yetinmeyip bir 5 dk daha rica ettim ki gereksizdi sonra kadın daha çok sorularımı cevapladı. Bir ara dalıp bacak bacak üstüne atayım dedim, masanın arkasından nasıl gördüyse "atma!" dedi, korktum çokAşk, iş okul, aile, sağlık hepsine değindi. Arkadaşıma misal son baktırdığında söyledikleri pek çıkmamıştı lakin benimle enerjisi tuttu herhalde. Sonra bir ara tekrar gittim taksim'e ama taşınmıştı oradan. Şimdi bahseden arkadaşa sordum iletişim bilgilerini :)
Ahaha şaka gibi benimde bugun söledipi bir şey çıktı handenin hatta bu çıkarsa yine giderim dedim ve bugun aradım randevu aldım hande den işle alakalı beklediğim bir şey değildi ve olduHandenin işle ilgili söylediği bişey gerçekleşiyo ..
bana da en erken baharda olur demişti bişeyi, bahar geldi çiçekler açtı, beklemedeyimAhaha şaka gibi benimde bugun söledipi bir şey çıktı handenin hatta bu çıkarsa yine giderim dedim ve bugun aradım randevu aldım hande den işle alakalı beklediğim bir şey değildi ve oldu)
Bana Mart ayında işe başlıcaksın diyen tüm falcılar patladınız :) hala evde kös kös oturuyorum... Hande nihal yeter çiğdem toprak ve diğerleri bombe bombe :)hande bana mart ayinin ilk haftasi cok guzel bi is gorunuyor sana dedi ve martin 3u deri firmasindan genel mudur asistani olarak cagirildim mulakata,ama annemle tartistim ve moralim cok bozuldu diye gitmedim,onun sabahi gunu de su cicegi oldum,gitseydim eger gorusmeye belki kabul edilecektim ve simdi calisiyordumfali kendim bozdum demekki
martin sonuna 3 hafta var daha bekle bakalimmmBana Mart ayında işe başlıcaksın diyen tüm falcılar patladınız :) hala evde kös kös oturuyorum... Hande nihal yeter çiğdem toprak ve diğerleri bombe bombe :)
Hayırlısı bakalımmartin sonuna 3 hafta var daha bekle bakalimmm
Canım aynen daha zamanın var benimde değişik bişi oldu bide tarif ettıgı birebir bir şey umudu kaybetmeBana Mart ayında işe başlıcaksın diyen tüm falcılar patladınız :) hala evde kös kös oturuyorum... Hande nihal yeter çiğdem toprak ve diğerleri bombe bombe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?