Çok iş teklifi geldi gittim bazılarına sonra hiç ses çıkmadı.. Mart sonuna kadar beklicem umarım bulurum. Teşekkür ederim..Canım aynen daha zamanın var benimde değişik bişi oldu bide tarif ettıgı birebir bir şey umudu kaybetme
iyi şanslar...Çok iş teklifi geldi gittim bazılarına sonra hiç ses çıkmadı.. Mart sonuna kadar beklicem umarım bulurum. Teşekkür ederim..
Bende merak ettim bak şimdi Banada atar mısın numarasınıNosunu gonderdim canm, simdi 7 dakkasi 30tl, ilk gittigimde bende hic begenmemisti aslinda istediklerimi soylemedigi icin sonra yasayinca anladim dedikleri hep cikti ama bir yillik bakiyor. Valla gitmedigim tel de baktirmadigim falci kalmadi yine en iyisi demet ve yigit
Umarım olur. Teşekkür ederimiyi şanslar...
Falcı dese de demese de sen olumlu düşün, iş görüsmeleri de oluyo madem, bitanesi mutlaka olacaktır. Yeter ki hayırlısı olsun.
İyi şanslar
Tarih vermemişti olucak dedi sadecehande bana mart ayinin ilk haftasi cok guzel bi is gorunuyor sana dedi ve martin 3u deri firmasindan genel mudur asistani olarak cagirildim mulakata,ama annemle tartistim ve moralim cok bozuldu diye gitmedim,onun sabahi gunu de su cicegi oldum,gitseydim eger gorusmeye belki kabul edilecektim ve simdi calisiyordumfali kendim bozdum demekki
Arıyıp sölesene bana bunları dediniz ce böle oldu diye ben senin yerinde olsam yaparım gerçekten şaşırdımmKizlar ben son donemde asmin cafe lala ya pen cafe yetere ve telefonda da symbol cafe nihale baktirdim birda taksim symbolde serkana hepsi ayni adam icin olacak bu is dedi hatta serkana baktirdigim gunun aksami nihalle telegonda konustuk ertesi gun instagramda adamin evlendigini ogrendim benim icim hepsi fosslamis oldu
Aynen katiliyorumArıyıp sölesene bana bunları dediniz ce böle oldu diye ben senin yerinde olsam yaparım gerçekten şaşırdımm
aynısı bir arkadaşımın başına gelmişti. adam evlenmiş kadın hala diyo ki olsun uzun sürmicek evlilikleri boşanıp sana gelecek gene demişti ya:)Arıyıp sölesene bana bunları dediniz ce böle oldu diye ben senin yerinde olsam yaparım gerçekten şaşırdımm
Bencede ben yaptımArıyıp sölesene bana bunları dediniz ce böle oldu diye ben senin yerinde olsam yaparım gerçekten şaşırdımm
Üzüldüm cidden bende de böyle oldu çünkü, anlıyorum seni. Arayıp desende bişi olmaz herkese çıkmaz fallarım derler sanki umurlarında mı? Hakkında hayırlısı olsun .Kizlar ben son donemde asmin cafe lala ya pen cafe yetere ve telefonda da symbol cafe nihale baktirdim birda taksim symbolde serkana hepsi ayni adam icin olacak bu is dedi hatta serkana baktirdigim gunun aksami nihalle telegonda konustuk ertesi gun instagramda adamin evlendigini ogrendim benim icim hepsi fosslamis oldu
Valla burdan okudugum iki kisiye handenin fali çıkmış. Bende bugun bastım gittim handeye randevu sirasi yoktu yalvardim valla aksama kadarda olsa bekliyim dedim almiolardi ben israr edince tamam bekleyin dediler ama zorr dediler sonraa aradan 10 dakika geçmedi hande banna bakmakk istedi saolsun. Sok oldum dedim bana miii çünkü psikolojik olarak kendimi 4 5 saat beklemeye hazirlamistim =) Allah razı olsun yaa çok tatlı kadın güzel şeyler söyledi 12 gün dedi bakalm beklicem. İnsallah dedikleri bana da çıkaryok my cikan fal haberrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Merhaba, Hande kim? Nerede ve kac liraya bakiyor? Siz begendiniz mi? Bilgi verirseniz sevinirim...Valla burdan okudugum iki kisiye handenin fali çıkmış. Bende bugun bastım gittim handeye randevu sirasi yoktu yalvardim valla aksama kadarda olsa bekliyim dedim almiolardi ben israr edince tamam bekleyin dediler ama zorr dediler sonraa aradan 10 dakika geçmedi hande banna bakmakk istedi saolsun. Sok oldum dedim bana miii çünkü psikolojik olarak kendimi 4 5 saat beklemeye hazirlamistim =) Allah razı olsun yaa çok tatlı kadın güzel şeyler söyledi 12 gün dedi bakalm beklicem. İnsallah dedikleri bana da çıkar
Canim mi cafe hande 40 tl ye bakio ama 1 ay sonrasina rndevu veriyo nerdeys googleden mi cafe diye aratirsan cikan numarayi arayip randevu alabilirsin ben cok memnun kaldmMerhaba, Hande kim? Nerede ve kac liraya bakiyor? Siz begendiniz mi? Bilgi verirseniz sevinirim...
Tesekkur ederim... Cok uzun suredir girmiyordum siteye, degisen pek bir sey de yokmus aslinda. Ayni isimler yine gundemde... Hatirladigim Nihal'in de bende hic bir seyi bilememis olmasi ornegin. Cok da geriye dogru sayfalari incelemedim ama 20 sayfa geriye dogru okumak dahi yetti. Hande de eskiden adi gecenlerdendi ama ben baktirmadim hic. Tekrar tesekkurler...Canim mi cafe hande 40 tl ye bakio ama 1 ay sonrasina rndevu veriyo nerdeys googleden mi cafe diye aratirsan cikan numarayi arayip randevu alabilirsin ben cok memnun kaldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?