İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar kumkapida Goa ismini tam bilmiyiyorum evinde bakan gürcü kadin varmis baktiran oldu mu hic? Lutfen bilgi

o konuda en olumsuz konusan topraktir,toprak ne demisti peki??

Hande bana martta arayacak konuşacaksınız çok mutlu olacaksınız dedi ama sölediğim gibi patladılar
Ya zaten bir ara yeterle tugbada boyle populer oldu hepimiz baktirdik herkesin patladi neredeyse.
Suanda hande populer herkes ona gidiyor oda tugbalar gibi patlicak. Ben oyle hissediyorum. Eskiden iyi olup sonra populer olanlar duzgun bakmamaya basliyor bence.

Çok üzüldüm canım konuşuyorduk zaten. en son sana demiştim ya kader, hiç beklemediğin anda hangi kapılar açılır belli olmaz, üzülme dicem de yine üzülceksin ama en azından seni takmayan bir insan için artık ne zamanını harcıcaksın ne de paranı . İnşallah bundan sonrası için güzel şeyler olur.

Toprak konuşacaksınız falan dedi. İletişimi o kuracak karşılaşmanız var dedi ama ilişki olması zor dedi. İlkinde de ilişki olacak falan dedi tutarsızdı..[/

Sorma kaderdaşız.yok üzülmüyorum artık kendi yolunda herkes mutlu olsun. Gelsin kıyafetler :) bundan sonra fala para yok :)

Aynen öyle zaten umudumu yitirmiştim bi msj attım emin oldum. Fala inanmak bel bağlamak hata. Allah ın gücüne gider.. Belki bu bizim sınavımız ve ve hep kalıyoruz bu sınavdan
Belki sen smdi bi mesaj attın kendini hatırlattın bakalm belki yazar Allahdan umit kesilmez

Arkadaşlar kuzenim Tubanın bir çalışması varmış bana söyledi, ben de dedim burada çok fazla insan var konuyla alakalı, fal baktıranlarla ilgili istatistik çalışması yapıyorlarmış, buraya atıyım biraz yardımımız dokunur, bi dakikamızı almaz bile bi yardım ediversenize :))

Diğer başlığa da yazdım ama herkes bi yere girmez sonuçta diye umarım sorun olmaz canlar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen kimsin dedikten sonra yazmadım ki.. Yok hayatında biri varmış onun zaten ne diyim ki
Bence şu saatten sonra kesinlikle olumlu konusanları dinleme bu kadar falcının sana olumlu konusması garip ama en azında netleşti bir şeyler senin için canım dediğin gibi seven adam zaten gelir yanında olur bende artık düz mantıkla bakıyorum

Zaten biz hatunlar hep bişi vardır yoksa arardım diye diye böle benim gibi ortada kalıyoruz.. En iyisi derinde aramamak lazım. Bende önüme bakıyorum artık beş ay öncesinde bırakmış olsaydım onu şimdi oho iyileşmiştim şimdiye.. Neyse zararın neresinden dönsem kardır.. Şeytan diyo ara falcıları söv :))

Aynen öyle zaten umudumu yitirmiştim bi msj attım emin oldum. Fala inanmak bel bağlamak hata. Allah ın gücüne gider.. Belki bu bizim sınavımız ve ve hep kalıyoruz bu sınavdan
Onun mesajına karşılık kim olduğunu yazdın mı? Çocuğun telefonu falan bozuldu belki, numaran silindi? Ulaşmak isteyen her türlü ulaşır gerçi de, merak ettim sen yazdın mı kim olduğunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…