o konuda en olumsuz konusan topraktir,toprak ne demisti peki??Merhabalar kadınlar kulübü sakinleri :) size fena bi şekilde patlamış fal haberi vericem... Hande,edi,çiğdem,yeter,Nihal,toprak,andaç,ayten,Şenay,elif,güley,neslihan,eylem,utku, ve online fala,kahvinga,serkan,Aylin.. Sayamadığım çok var esas konuda hepsi patladı. Yok gelecek arayacak falan filan.. Çocukta numaram yok. Ben msj attım sınavın nasıl geçti diye sen kimsin dedi? Evet haklı o beni beş ay öncesinde bıraktı çünkü unutmuş olması çok normal.. Ama ben falcılara kanıp bekleyiş içine girdim burdan çok kişi ile irtibat halindeydim.. Onca falcı gezdim ama hiç biri gelmicek unutmuş seni demedi umut sattılar hep.. Bunca zaman acımı uzatmışlar. Benim dememle falı bırakmıcaksınız ama bunu da tutun aklınızda yanınızda olmak isteyen kişi ne olursa olsun olur.. Uzakta kalmak isteyenin bahanesi çok olur.. Brn Aralık ayında fal baktırmaya başladım 4 ay oldu toplam 1 buçuk milyar harcadım yazık kim için beni takmayan en zor anımda sırt dönen biri için. Biz kendimiz yapıyoruz aslında karşımızdakininde aynı şekilde olduğunu düşünüyoruz o hayatına devam etmiş mutludur olmuş ama ben her gün onu bekledim.. Fala inanmayın geri dönecek diyen falcılara inanmayın. Hepsi umut taciri. Bugün beklememem gerektiğini anladım beni sevmeyen unutan numaramı hatırlamayan kimsin de soran birine fazlaca verdiğim değeri geri aldım bugün.. Giden gitti kalan sağlar bizimdir..okuyun lütfen ibretlik ni durum:):):)
Toprak konuşacaksınız falan dedi. İletişimi o kuracak karşılaşmanız var dedi ama ilişki olması zor dedi. İlkinde de ilişki olacak falan dedi tutarsızdı..o konuda en olumsuz konusan topraktir,toprak ne demisti peki??
Canim sana hande ne demistiToprak konuşacaksınız falan dedi. İletişimi o kuracak karşılaşmanız var dedi ama ilişki olması zor dedi. İlkinde de ilişki olacak falan dedi tutarsızdı..
Hande bana martta arayacak konuşacaksınız çok mutlu olacaksınız dedi ama sölediğim gibi patladılarCanim sana hande ne demisti
Ya zaten bir ara yeterle tugbada boyle populer oldu hepimiz baktirdik herkesin patladi neredeyse.Hande bana martta arayacak konuşacaksınız çok mutlu olacaksınız dedi ama sölediğim gibi patladılar
Hangi Toprak bu Taksim Symboldeki miToprak konuşacaksınız falan dedi. İletişimi o kuracak karşılaşmanız var dedi ama ilişki olması zor dedi. İlkinde de ilişki olacak falan dedi tutarsızdı..
Mandal toprak bakırköy deHangi Toprak bu Taksim Symboldeki mi
Çok üzüldüm canım konuşuyorduk zaten.Merhabalar kadınlar kulübü sakinleri :) size fena bi şekilde patlamış fal haberi vericem... Hande,edi,çiğdem,yeter,Nihal,toprak,andaç,ayten,Şenay,elif,güley,neslihan,eylem,utku, ve online fala,kahvinga,serkan,Aylin.. Sayamadığım çok var esas konuda hepsi patladı. Yok gelecek arayacak falan filan.. Çocukta numaram yok. Ben msj attım sınavın nasıl geçti diye sen kimsin dedi? Evet haklı o beni beş ay öncesinde bıraktı çünkü unutmuş olması çok normal.. Ama ben falcılara kanıp bekleyiş içine girdim burdan çok kişi ile irtibat halindeydim.. Onca falcı gezdim ama hiç biri gelmicek unutmuş seni demedi umut sattılar hep.. Bunca zaman acımı uzatmışlar. Benim dememle falı bırakmıcaksınız ama bunu da tutun aklınızda yanınızda olmak isteyen kişi ne olursa olsun olur.. Uzakta kalmak isteyenin bahanesi çok olur.. Brn Aralık ayında fal baktırmaya başladım 4 ay oldu toplam 1 buçuk milyar harcadım yazık kim için beni takmayan en zor anımda sırt dönen biri için. Biz kendimiz yapıyoruz aslında karşımızdakininde aynı şekilde olduğunu düşünüyoruz o hayatına devam etmiş mutludur olmuş ama ben her gün onu bekledim.. Fala inanmayın geri dönecek diyen falcılara inanmayın. Hepsi umut taciri. Bugün beklememem gerektiğini anladım beni sevmeyen unutan numaramı hatırlamayan kimsin de soran birine fazlaca verdiğim değeri geri aldım bugün.. Giden gitti kalan sağlar bizimdir..okuyun lütfen ibretlik ni durum:):):)
Toprak konuşacaksınız falan dedi. İletişimi o kuracak karşılaşmanız var dedi ama ilişki olması zor dedi. İlkinde de ilişki olacak falan dedi tutarsızdı..[/
Hande bana martta arayacak konuşacaksınız çok mutlu olacaksınız dedi ama sölediğim gibi patladılar
Sanırım en ufak iletişimi konuşma gibi görüyorlar.....hep o arayacak derler biz ararız....fallar böyle arkadaşlar.....kim tutturuyor ki bunları..maalesef yanılgı payı bence çok yüksek ...o yüzden bel bağlamamak lazım..
Sorma kaderdaşız.yok üzülmüyorum artık kendi yolunda herkes mutlu olsun. Gelsin kıyafetler :) bundan sonra fala para yok :)Çok üzüldüm canım konuşuyorduk zaten.en son sana demiştim ya kader, hiç beklemediğin anda hangi kapılar açılır belli olmaz, üzülme dicem de yine üzülceksin ama en azından seni takmayan bir insan için artık ne zamanını harcıcaksın ne de paranı . İnşallah bundan sonrası için güzel şeyler olur.
Belki sen smdi bi mesaj attın kendini hatırlattın bakalm belki yazar Allahdan umit kesilmezAynen öyle zaten umudumu yitirmiştim bi msj attım emin oldum. Fala inanmak bel bağlamak hata. Allah ın gücüne gider.. Belki bu bizim sınavımız ve ve hep kalıyoruz bu sınavdan
Sen kimsin dedikten sonra yazmadım ki.. Yok hayatında biri varmış onun zaten ne diyim kiBelki sen smdi bi mesaj attın kendini hatırlattın bakalm belki yazar Allahdan umit kesilmez
Sen kimsin dedikten sonra yazmadım ki.. Yok hayatında biri varmış onun zaten ne diyim kiBelki sen smdi bi mesaj attın kendini hatırlattın bakalm belki yazar Allahdan umit kesilmez
Bence şu saatten sonra kesinlikle olumlu konusanları dinleme bu kadar falcının sana olumlu konusması garip ama en azında netleşti bir şeyler senin için canım dediğin gibi seven adam zaten gelir yanında olur bende artık düz mantıkla bakıyorumSen kimsin dedikten sonra yazmadım ki.. Yok hayatında biri varmış onun zaten ne diyim ki
Zaten biz hatunlar hep bişi vardır yoksa arardım diye diye böle benim gibi ortada kalıyoruz.. En iyisi derinde aramamak lazım. Bende önüme bakıyorum artık beş ay öncesinde bırakmış olsaydım onu şimdi oho iyileşmiştim şimdiye.. Neyse zararın neresinden dönsem kardır.. Şeytan diyo ara falcıları söv :))Bence şu saatten sonra kesinlikle olumlu konusanları dinleme bu kadar falcının sana olumlu konusması garip ama en azında netleşti bir şeyler senin için canım dediğin gibi seven adam zaten gelir yanında olur bende artık düz mantıkla bakıyorum
Onun mesajına karşılık kim olduğunu yazdın mı? Çocuğun telefonu falan bozuldu belki, numaran silindi? Ulaşmak isteyen her türlü ulaşır gerçi de, merak ettim sen yazdın mı kim olduğunu?Aynen öyle zaten umudumu yitirmiştim bi msj attım emin oldum. Fala inanmak bel bağlamak hata. Allah ın gücüne gider.. Belki bu bizim sınavımız ve ve hep kalıyoruz bu sınavdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?