Hayır sen kimsin yazdı bende cvb vermedim o numaramı silmiştir. Zaten bi kere red etti beni mandal toprak ona msj at dedim çocuk demediğini bırakmadı... Ondan sonra toprak A tekrar gittim normal dedi neyi normal naptım sanki ona ya? Falcılara bakarak hareket ettim sonuç ortada bu bana ders oldu.tüm falcılara sordum dönecek dedi ben burda çok aktifim tüm falcıları denedim son 4 ayda hepsi olumludur olan bu.Onun mesajına karşılık kim olduğunu yazdın mı? Çocuğun telefonu falan bozuldu belki, numaran silindi? Ulaşmak isteyen her türlü ulaşır gerçi de, merak ettim sen yazdın mı kim olduğunu?
Baktirdiklarina bi sey soyledin mi peki? Fos cikdi diye? Yeter karsi taraf icin iyi diyorduk mesela, o zamaninda ne soyledi? Neden donmuyor dedi?Hayır sen kimsin yazdı bende cvb vermedim o numaramı silmiştir. Zaten bi kere red etti beni mandal toprak ona msj at dedim çocuk demediğini bırakmadı... Ondan sonra toprak A tekrar gittim normal dedi neyi normal naptım sanki ona ya? Falcılara bakarak hareket ettim sonuç ortada bu bana ders oldu.tüm falcılara sordum dönecek dedi ben burda çok aktifim tüm falcıları denedim son 4 ayda hepsi olumludur olan bu.
Yeni öğrendim bu durumu daha falcılara gidemedim en kısa zamanda hande ye gitmiştim o baya olumlu konuşmuştu.hiç bi falcı olumsuz konuşmamıştı. Dönecek bugün yarın bugün yarın. Hıhı döndü döndü ama kendi etrafında.. :)Baktirdiklarina bi sey soyledin mi peki? Fos cikdi diye? Yeter karsi taraf icin iyi diyorduk mesela, o zamaninda ne soyledi? Neden donmuyor dedi?
0532-797-20-02 HANDE. arayip randevu ala bilirsin aksam 6ya kadar :)kızlar lütfen acill olarak handenin telefonunu verin banave birde şu 7 dakikada bakan bayanın çok acil istiyorum (
onu bilmiyorum ama handenin numarasi ben yazdigim arayip randevu alacaksin ama nisana verirler randevu buyuk ihtimal dolu oluyor cunkifarklı bir nuara mesaj atılmış bana 05344217891 bu kim
Olumsuz konuşan hiçkimse olmadı mı? merak ettim şimdi …Olumsuz konuşan olduysa tek bilen o olmuştur, oyle bir falcı oldu mu?Yeni öğrendim bu durumu daha falcılara gidemedim en kısa zamanda hande ye gitmiştim o baya olumlu konuşmuştu.hiç bi falcı olumsuz konuşmamıştı. Dönecek bugün yarın bugün yarın. Hıhı döndü döndü ama kendi etrafında.. :)
bana olumsuz konusan asmin cafe eray ve asmin cafe zaza oldu ama onlarin obur dedigi seyler cikmadi ve tarihler de geceli cok oldu :)Olumsuz konuşan hiçkimse olmadı mı? merak ettim şimdi …Olumsuz konuşan olduysa tek bilen o olmuştur, oyle bir falcı oldu mu?
bi gunde kac kisiye baktiracaksin?hem yigite bende baktirmak istiyordm ama burdan olumsuz yorumlar okudum baktirmaktan vazgectim ama yinede sen bilirsin numarasi yuzyuze baktirmak en iyisi telde baktiracaksan da nihale baktir en iyisi o su an telefonda bakanlardanyiğitin telefonunu alabilirmiyim lütfen kızlar
bende aynen oyle dusunuyorum. zaten burada cıkan da bıkac kısı özel hayatla alakalı döndu v.s dıyen. tabi ne yasıyorlar bilmem ama bazı kısıler zaten sureklı ayrılıp barısıyordur ya da dönme olasılıkları her zaman vardır onların cıkabılır buda falcı döndü demesıyle falı cıkmıs sayılmıyor.ben ne dusunuyorum biliyormusunuz?falcilar bazi konulari tuttura bilir,mesela handenin yanina gelen bi kadin vardi mhande onun kayninin olumunu 1 yil onceden tarihiyle bilmisti hatta kalp krizinden olecek demisti ve aynen oyle olmustu,ama galiba ozel hayat konusunda herkese ayni seyi soyluyorlar,iste donecek,seni hala seviyor,sen bekle arayacak fln,ozel hayatla ilgili patlayan fallar cok cunki,cikan varsa da hakkaten sevgilisi donen arayan varsa da tesadufen olmustur diye dusunuyorum ben artik
oda cok pembecı ve genelde patlıyor paranı bosuna harcama ıstersen. ama sen bılırsın tabi yine de.herkes yiğit yazmış bende ona karar verdimhpsini alıyım hangisi karar veriyim dedim handeye ulaşamadım cevapsız nihali aramadım vazgeçtim yiğite karar verdim
nihale de baktırma bence bana veherkes yiğit yazmış bende ona karar verdimhpsini alıyım hangisi karar veriyim dedim handeye ulaşamadım cevapsız nihali aramadım vazgeçtim yiğite karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?