ben cok kısıye baktırdım hepsı patladı aylar önce. yok yuzyuze guzel bakan. onlıne baktırıp memnun kaldıklarım var. illa baktırıcam dıyorsan binnazabla tapiğini oku cıkan kısılerın yazdıklarını onların ıcınden karar ver derim. bosuna nihale yiğite falan paranı kaptırma.ben pembe tablo istemiyorum gerçekleri istiyorum eki varmı tavsiye edilebilicek biri
en kotusu eylem zaten onun hicbi dedigi cikmadi,kucuk seyler cikar onda arkadasinla kavga edeceksin bilmem naapcaksin fln esas konu cikmazeylem hanım nasıl onunda adı geçiyor
ayy hele eylem hiç baktırma eylem denınce bile sinirlerim bozuluyor. 3 kere bakrtırmıs biri olarak söyluyorum. 50tl verecegıne git birine sadaka ver yoksul birini falan doyur sevap kazanırsın hıc yoktan duasını alırsın. o derece diyorum sana.eylem hanım nasıl onunda adı geçiyor
Yok olmadı. Hepsi gelecek dedi arayacak dediOlumsuz konuşan hiçkimse olmadı mı? merak ettim şimdi …Olumsuz konuşan olduysa tek bilen o olmuştur, oyle bir falcı oldu mu?
bi arkadas var yeni uye ona ver istersen randevunuKızlar hande için yarın fala baktırmak isteyen var mın ben iptal etcem isteyen varsa özelden yazsın bu ara fala ara verdımm
Ahaha şaka gibi benimde bugun söledipi bir şey çıktı handenin hatta bu çıkarsa yine giderim dedim ve bugun aradım randevu aldım hande den işle alakalı beklediğim bir şey değildi ve oldu)
Seni seviyormuydu bu kişi hayatında biri varmıdır hande bana iş le ilgili Mart dedi ama pek umuAynen öyle zaten umudumu yitirmiştim bi msj attım emin oldum. Fala inanmak bel bağlamak hata. Allah ın gücüne gider.. Belki bu bizim sınavımız ve ve hep kalıyoruz bu sınavdan
kendini geri çekmen gerekir iki sen falcılara böyle böyle olsun diye bilgi vermiyceksin senden bilgi alırsa işin kolayı kaçar eğer seviyorsa döner sevmiyorsa unut olmayacak duaya amin denmez ha blof yapıyorda olabilir sen kimsin diyerek banada olumsuz konuşan oldu hayatında biri var bişeyler deniyor dendi sen doğru davranırsan aranızda bir bağ varsa niye dönmesin ki yalvarmayacaksın çaresiz olduğunu hissettirmeyeceksin yani bi taraflarını kaldırmıycaksın sen doğru davrandıysan seviyorsa 3 ay sonra döner falcıları bukadar umursama bence ben melekler eren gittim bi iş var dedi 8 gün sonra dedi 8 ay oldu hala iş gündemde şirket içi sorunlar var ik müdürü arıyorlar sektör sıkıntısı vs ama şirketten beni şirkete yönlendiren danışmanlık firmasından olumsuz haber almadım tam tersine olumlu dönüşler aldım zamanlara bu kadar takılmak lazım zamanı bilen bir kişi bile yokMerhabalar kadınlar kulübü sakinleri :) size fena bi şekilde patlamış fal haberi vericem... Hande,edi,çiğdem,yeter,Nihal,toprak,andaç,ayten,Şenay,elif,güley,neslihan,eylem,utku, ve online fala,kahvinga,serkan,Aylin.. Sayamadığım çok var esas konuda hepsi patladı. Yok gelecek arayacak falan filan.. Çocukta numaram yok. Ben msj attım sınavın nasıl geçti diye sen kimsin dedi? Evet haklı o beni beş ay öncesinde bıraktı çünkü unutmuş olması çok normal.. Ama ben falcılara kanıp bekleyiş içine girdim burdan çok kişi ile irtibat halindeydim.. Onca falcı gezdim ama hiç biri gelmicek unutmuş seni demedi umut sattılar hep.. Bunca zaman acımı uzatmışlar. Benim dememle falı bırakmıcaksınız ama bunu da tutun aklınızda yanınızda olmak isteyen kişi ne olursa olsun olur.. Uzakta kalmak isteyenin bahanesi çok olur.. Brn Aralık ayında fal baktırmaya başladım 4 ay oldu toplam 1 buçuk milyar harcadım yazık kim için beni takmayan en zor anımda sırt dönen biri için. Biz kendimiz yapıyoruz aslında karşımızdakininde aynı şekilde olduğunu düşünüyoruz o hayatına devam etmiş mutludur olmuş ama ben her gün onu bekledim.. Fala inanmayın geri dönecek diyen falcılara inanmayın. Hepsi umut taciri. Bugün beklememem gerektiğini anladım beni sevmeyen unutan numaramı hatırlamayan kimsin de soran birine fazlaca verdiğim değeri geri aldım bugün.. Giden gitti kalan sağlar bizimdir..okuyun lütfen ibretlik ni durum:):):)
Yalan da yalan serkan taksimde değil saşkınbakkalda attığın çok barizArıyıp sölesene bana bunları dediniz ce böle oldu diye ben senin yerinde olsam yaparım gerçekten şaşırdımm
Biraz zaman tanı bana hande martı başı dedi ama olmadı zaman vermek lazim kim zaman biliyor kiHayırlısı bakalım
Yok zaten falcıları umursamıyorum. Zamana bıraktım artık ne olacağı bilinmez sonuçta i. Herşeyin hayırlısını nasip etsin Allah. Ben Aralık ayından beri çok baktırdım ama hiç olumsuz konuşmadı en iyisinden en kötüsüne hepsi ii yorumlar yaptı.. Onların demesiyle süreç uzadı sadece.. Bundan sonra kendi yoluma bakıcam. Herşey kader kısmet.. Banada hande martta iş var dedi ama tık yok. Olmayınca olmuyor işteSeni seviyormuydu bu kişi hayatında biri varmıdır hande bana iş le ilgili Mart dedi ama pek umu
kendini geri çekmen gerekir iki sen falcılara böyle böyle olsun diye bilgi vermiyceksin senden bilgi alırsa işin kolayı kaçar eğer seviyorsa döner sevmiyorsa unut olmayacak duaya amin denmez ha blof yapıyorda olabilir sen kimsin diyerek banada olumsuz konuşan oldu hayatında biri var bişeyler deniyor dendi sen doğru davranırsan aranızda bir bağ varsa niye dönmesin ki yalvarmayacaksın çaresiz olduğunu hissettirmeyeceksin yani bi taraflarını kaldırmıycaksın sen doğru davrandıysan seviyorsa 3 ay sonra döner falcıları bukadar umursama bence ben melekler eren gittim bi iş var dedi 8 gün sonra dedi 8 ay oldu hala iş gündemde şirket içi sorunlar var ik müdürü arıyorlar sektör sıkıntısı vs ama şirketten beni şirkete yönlendiren danışmanlık firmasından olumsuz haber almadım tam tersine olumlu dönüşler aldım zamanlara bu kadar takılmak lazım zamanı bilen bir kişi bile yok
En son seviyordu. Falcılara bilgi vermedim hiç valla. Hep olumlu konuştular. Bilgiyi sonra verince de yine olumlu konuştularSeni seviyormuydu bu kişi hayatında biri varmıdır hande bana iş le ilgili Mart dedi ama pek umu
kendini geri çekmen gerekir iki sen falcılara böyle böyle olsun diye bilgi vermiyceksin senden bilgi alırsa işin kolayı kaçar eğer seviyorsa döner sevmiyorsa unut olmayacak duaya amin denmez ha blof yapıyorda olabilir sen kimsin diyerek banada olumsuz konuşan oldu hayatında biri var bişeyler deniyor dendi sen doğru davranırsan aranızda bir bağ varsa niye dönmesin ki yalvarmayacaksın çaresiz olduğunu hissettirmeyeceksin yani bi taraflarını kaldırmıycaksın sen doğru davrandıysan seviyorsa 3 ay sonra döner falcıları bukadar umursama bence ben melekler eren gittim bi iş var dedi 8 gün sonra dedi 8 ay oldu hala iş gündemde şirket içi sorunlar var ik müdürü arıyorlar sektör sıkıntısı vs ama şirketten beni şirkete yönlendiren danışmanlık firmasından olumsuz haber almadım tam tersine olumlu dönüşler aldım zamanlara bu kadar takılmak lazım zamanı bilen bir kişi bile yok
En son seviyordu. Falcılara bilgi vermedim hiç valla. Hep olumlu konuştular. Bilgiyi sonra verince de yine olumlu konuştularSeni seviyormuydu bu kişi hayatında biri varmıdır hande bana iş le ilgili Mart dedi ama pek umu
Sen hangi kafadasın yazılanları bi oku yorum yapmak içinde yorum yapmaYalan da yalan serkan taksimde değil saşkınbakkalda attığın çok bariz
Verdim gittiibana verebilirmisiniz
Şansıma aradıgımda benden önceki kişi iptal ettırmıs salı gunune hatta grupmus 3 kişilik yer boşalmıs nisana kadarda yer yok dedı bende almıştım ama verdim yeni bir üyeyeAy ne zamana alabildin?
Neyse görmemiştim ctsye almışsın nasıl başardın onu sık gidiyosun diye mi=)
Şansıma aradıgımda benden önceki kişi iptal ettırmıs salı gunune hatta grupmus 3 kişilik yer boşalmıs nisana kadarda yer yok dedı bende almıştım ama verdim yeni bir üyeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?