İstanbul'da Fal - Falcılar

Yeniyim20 Son mesajları okuduğumda sizin durumdan da haberdar olmuş oldum. Whatsapp'dan mı atmıştın mesajı fotoğrafını görmedi mi? Telefonu çalınmış da olabilir numaralarını kaybetmiş de olabilir bir sürü ihtimal var, bence yine de yazabilirdin kim olduğunu hani çok böyle beklentiyle ya da üstüne düşer gibi değil de, trip atmadan işte x ben neyse sadece sınavını merak etmiştim hoşçakal gibi bir şey de diyebilirmişsin üstüne. En azından bi mesaj atıp geri çekilmiş olurdun şimdi senden giden mesaj var ama kim olduğunu bilmiyor böyle bırakmasaydın bence finali.

İletişiminiz devam edebilirdi yine de. Hayırlısı olsun, umarım gönlüne göre olur. Ama evet fal baktırıyoruz tamam da, falcıların dediklerine körü körüne inanarak hayatımızın gidişatını etkilemememiz lazım, zaten enerji bazında bakarsak beklentimiz ne zaman yüksekse beklentimize karşılık almıyoruz çünkü enerji sıkışıyor. Akışa bıraktığımızda isteklerimiz daha kolay gerçekleşiyor.

Ama okuduğum kadarıyla Yetere de gitmişsiniz deilmi,karşı tarafa tarot baktırmadınızmı??

Birde erkekler tanısada tanımamazlıktanda gelebiliyor bazen bende yapıyorum sanki tanımıyormuşum gibi aslında numarayı tanıyorum ama yinede tanımamazlıktan geliyorum:))keşke kim olduğunu sorunca yazsaydın

Birde erkekler tanısada tanımamazlıktanda gelebiliyor bazen bende yapıyorum sanki tanımıyormuşum gibi aslında numarayı tanıyorum ama yinede tanımamazlıktan geliyorum:))keşke kim olduğunu sorunca yazsaydın

Evet tabi o da bi ihtimal. Ben de destekliyorum sorunca yazmasını. Kaybedecek bir şey yok ki? En azından final olacaksa da namı yürüsün=)

Sen hangi kafadasın yazılanları bi oku yorum yapmak içinde yorum yapma
serkan a gitmedim bilmemde beni etiketleyip yorum yazıyorsunn??
Kusurabakma senin alıntı yaptığın bişeye yazacaktım seninle ilgili değil serkan ın taksimde olduğunu yok istagram da adamı evli görmüş denilen kişiye yazılacak ken oldu yanlışlıkla Özür dilerim

Benim numaramı o almıştı hatta anında ezberlemişti falcılara göre beni WhatsApp üzerinden takip ediyordu. Keşke dediğin gibi olsaydı ben cvb vermediğimde üsteleseydi belki De cvb verirdim. Ama öyle De yapmadı yani düşünüyorum hayatına devam etmiş olması büyük ihtimal. Bide yeter e en son gittiğim de karşı taraf için beni bekle dua ediyorum sana geç kalmamak için çok güzel ve olumlu şeyler söledi. Hande de aynı şekilde. Nihal zaten adamın gözünü kaşını ten rengini saç rengini kişiliğini süper tarif etti. Yanılma ihtimali azdır dediğim falcılar bunlardı. Hani sınava çalışıyo o yüzden kafası karışmasın diye adım atmıyor dedim. Sınav bitti nasıl geçti dedim sen kimsin dedi bunu demek yerine sınavım iyiydi fakat numaranız bende kayıtlı değil tanıyamadım diyebilirdi.bana gelmesi için önünde bi engel yoktu o kolayı seçti. Keşke bunları okusa da onu bu zamana kadar karşılıksız beklediğimi bilse yada bilmese egosu tavan yapardı :)neyse zaten gelseydi şaşırırdım. Ben kendi yolumdayım anladım ki alışmışım yokluğuna.hepimiz için hayırlısı olsun inşallah sevdiklerimiz bizi daha fazla üzmeden yıpratmaktan müşkül duruma düşürmeden gelirler. Dediğin gibi akışına bırakmalıyız. Hayatımızı onlara endeksli yaşayınca anlamı kalmıyor.. Herkesin gönlüne göre versin Allah.hepiniz musmutlu olun :)

bence sen yine cevap yaz ismin bakalım ne diyecek ,zaten olan olmuş belkide devam gelir,gerçekten tanımamış olabilir yada tanımazdan geliyorda olabilir ,biz bayanlarda yapıyoruz bu şekilde tanımazdan geliyoruz:)) ne kaybedeceksinki,kısmet belki de sohbetin devamı gelir,iyi haberlerinizi bekliyorum:)

Çok gücüme gitti bide hayatında biri olduğunu duyunca iyice zoruma gitti. O yüzden uzatmadım :)

Ya tabii ki senin yerinde kim olsa bozulurdu "kimsin" deyince. Ama gerçekten telefonunu kaybetmiş olabilir, numaraları gitmiş olabilir, yani bunlar ihtimal dahilinde. O yüzden bence yine de yazabilirsin. Kaybedecek bir şeyin yok ki, insaniyet namına sınavını merak etmişsin, top onda kalsın diye düşünüyorum ben. Şimdi o düşünsün=) Hayatında biri olduğundan emin misin bilmiyorum ama, erkekler çok daha kolay flört ettiği için önemsenecek bir şey olabilir de olmayabilir de. Ama elbette tekrarlıyorum senin yerinde hangimiz olsak takardık bunları yine de son hamleni yarım bırakma derim ben. En iyisi senin içine sinen tabii ki...

Ha bu arada yazacaksan bence trip atma "sildin mi beni" gibi, aksine umursamaz yazman daha etkili olur Yeniyim20
Bencede sadece karşı tarafın sınavını merak etmişsin gibi yazabilirsin hesap sorar gibi deilde,zaten sohbeti devam ettirirse
onun arkası gelir,baktın kasıyo akıcı cevap vermiyo bir dahada yazmazsın

Aslında yazsam bişi kaybetmem dediğin gibi. Kafamı ellerimin arasına alıp düşünmem gerek. Sağlıklı bii şekilde ii haberlerle gelirim inşallah :)

Kızlar kadıköydeki niko ya giden varmı ben gittim diğerleri çok olumlu konuşurken o çok olumsuz konuştu bana

Hayatında biri olan adama mı mesaj atacaksınız, anlayamadım :s

Hayatında biri olan adama mı mesaj atacaksınız, anlayamadım :s

"Hayatında biri var olduğundan emin misin" diye sorduğumda cevap vermediği için o kısmı tam bilemiyorum. Ama buradaki konu hayatında biri olan adama atılan mesajtan ziyade, konu sınav için mesaj attığında kimsin diyene kim olduğunu belirtmek. Yoksa burada kimse sevgilisi olan adama git aşkını ilan et demedi=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…