İstanbul'da Fal - Falcılar

Ya isten izin alip bu kadar yol geldim kim bu bana yalan soyleyen
Pardon yalan derken bi kendine gel bi iyiliğin karşılıgı böle nankör davranma bu sitede yenisin bi ortamı tanı ona göre yaz beni burda tanıyan tanır o kdar çok falcıya gidip insanları yonlendıroyorum ki şu anda handeyi aradım ve ismim nasıl olmadıgını sordum özürdilediler yanlışlık olmuş diye ama mahdur etmedık arkadaşınızı dediler herkes agzından çıkan sözlere bi dikkat etsin belliki beğenmissinde handeyi böle iyilik yapıp yönlendirenleride ağzından çıkacak sözlere dikkat et. Anladım ki bir daha tanıdığa vereceksin sıranı laf bak ya 'kim bu yalan soleyen' diye Ya sabır!!

canım oraya gittim defterde önüme koydular nilüfer adında bir isim yok 12.15 te randevuda yok

ayrıca bende bir saat yol gittim bana randunuz yok dediler orda ne 12.15 te randevu nede nilüfer ismi var hemen size yazdım sizde bana dönmediniz ve randevusuz bakmıyorlar ayrıca sizi tanımıyorum birinin bana yalan söylediğini düşündüm ben bu siteye daha yeni üye oldum ve evet hande hanım gerçekten kimsenin bilmediği şeyleri biliyor teşekkür ederim beni magdur etmediler

Benim ismim olmaması benle alakası yok onlarla ilgili bişi ve bu durumuda kendıleri özürle belirttiler ben seni tanımam etmem ama ben yınede sorumluluk aldıgım için aradım arama zorunluşugumda yok öğrendim yazılmamıs kusura bakmayın ama mahdur etmedik dediler. hitabın konuşman çok yanlış burda yazılanlar sana yazdım dönmedin demen!! pardon da siteye girmeden nasıl görebilirim bi uyarı mesajı gelmiyor herkesın işi var gücü var çok yeni oldugun belli burda ama yapılan iyiliğe karşı böle bir cevap yazarsan kimse sana yardım etmez.

evet size yazdım dkkatinizi çekerim orda sana yazmıyor çünkü süzden başka randevuyu teyit edebiliceğim biri yoktu kime yazabilirdim ? ayrıca sizin arkadaşınız oldugumdan yadasiz gönderdiğinizden beni mağdur etmediler değil ben durmumu ve uzaktan geldiğimi anlattığım için beni mağdur etmediler sagolsunlar

bu arada hitabım ve yazış şeklim yanlış olduysa da tüm arkadaşlardan özür dilerim sürçü lisan ettiysek affola...

Hala yazış şeklinin farkında mısın sen birincisi tabiki bana yazıcaksın ama benden o anda haber çıkmadı dıye yazmısın aradan gunler mı gectı ne oldu herkes işinde bana burdan arkadasım arayıp sölemese girip bakamazdım yogunlugumdan. orda beklemıssın benım için seni aldılar dıye bir sey de sölemedim mahdur edilmemisin bu benle alkalı olmadıgını üstüne basarak söleme ihtiyacı duyuyorsun hala böle yazılar yazıcagına teşekkür etmeyi bılıp sus bence yoksa herkesten özür dilemen inandırıcı olmuyor

uzatmayalım olurmu ben hiç hoşlanmam böyle şeylerden orda beni gönderselerdi geri hem ben verdiğim taksi paraları hemde işimden aldığım izn yüzünden magdur olucaktım ayrıca ben saygısız yada terbiyesiz biri değilim benim hakkımdaki görüşünüzede saygı duyarım yardımcı oldunuz teşekkür ederim ama bence birirlerine yardım ederken biraz daha dikkatli olun çünkü sadece isim değil saate tutmuyor saat olsa isim uymasa ismin yanlış yazıldığını düşünürdüm belkide sizi kayıt etmeyi unutmuşlardır bilemem yinede teşekkür ederim sağolun

Burada bılınen ve yorumlarına guvenılen bı arkadaşımız konustugunuz belkı telefonda baska bır ısım soyledı nerden bılıyorsunuz ? okurken yorumları ben sınır oldum bu mecrayı butun falcılar takıp edıyor kız burda gelıpte ulu orta ısmını soylemek zorunda degıl sız yınede madur olmamıssınız bende gıtmıstım oyle bır kere gayette almadılar baska bırısı var randevuyla calısıyoruz dedıler emin olun o kim bana yalan soyledi!! diye yazan yazınızı okuduktan sonra aramasaydı arkadaş alınmazdınız,bence bır teşekkur edin ve sussun .

Son düzenleme:

Biz git eski sevgiline mesaj at demedik ki konuyu dikkatlice incelememişsiniz sanırım. Zaten halihazırda mesaj atmış, çocuk "kimsin" dediği için kim olduğunu söylesin geri çekilsin dedik, arada fark var. Burada barışmaya çalışsın, ümitlensin diye yönlendiren olmadı. Final olacaksa da sınavını merak etmiş, mesaj atmış, kimin attığını bilsin dedik. İnsanları suçlamadan önce konuya hakim olun.

Son düzenleme:

Tekrar okusam aynı yanıtı yazarım size. Siz okuyun yazdıklrınızı diycem fakat savunma moduna geçmişsiniz...arkadaş yoluma devam ediyorum yazmış ama siz yazın diye tutturmuşsunuz. Mesele yazması ya da yazmaması değil, istediğini yapabilir ama fallar nasıl çıkmaz diye kabullenme sorunu yaşanıyor burda, 'sizin tarafınızdan' ve çok bariz bir şekilde çünkü bu ne demek...sizin baktırdığınız fallarda büyük ihtimal patlayabilir...bu arkadaşa yazdırarak acaba tersi olurmu diye merak ediyorsunuz. Bu yanlış. Aslında sadece sizin kaybedecek birşeyiniz yok bu durumda...

O yüzden şöyle düşünmeni öneririm, fallarınız falcıların verdikleri tarihlerde, zamanında çıkmazsa siz karşı tarafı arayacakmısınız? Çok merak ediyorum.....

Siz "saldırı" modunda olduğunuz için savunma modundayım ben de, en azından söylediğim şeyi ve neyi neden söyledik anlayın diye. Kimse kimsenin boğazına yapışıp "mesaj at" demedi hala anlamamakta ısrarcısınız. Benim görüş bildirdiğim kısım da fallardan bağımsızdı ayrıca. Fallara körü körüne inanıp hayatımızı o şekilde yönlendirmememiz gerektiğini de söylemiştim ama, dediğiniz gibi "aynı yanıtı yazardınız" o yüzden önemi yok okuyup okumamanızın.

Yahu benim hayatım hakkında zerre fikriniz yokken "fallar çıkmazsa arayacak mısınız" diyorsunuz, ben de diyorum ki ben fallara göre ilerletmiyorum hayatımı. Kimi arayıp aramayacağım da benim tercihimdir. Senelerdir fal baktırmadan hayatımı idame ettiriyorum, baktırdığım zamanlarda da elim kolum bağlı falcının dedikleri olacak mı diye beklemiyorum.

Üslubunuzu bir daha gözden geçirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…