Ben... hiç bir dediği çıkmadı bana da arkadaşıma daKızlar kadıköydeki niko ya giden varmı ben gittim diğerleri çok olumlu konuşurken o çok olumsuz konuştu bana
Emin değilim şaibeli bi durum. Sevgilisi olsa da olmasa da ilanı aşk yok :)"Hayatında biri var olduğundan emin misin" diye sorduğumda cevap vermediği için o kısmı tam bilemiyorum. Ama buradaki konu hayatında biri olan adama atılan mesajtan ziyade, konu sınav için mesaj attığında kimsin diyene kim olduğunu belirtmek. Yoksa burada kimse sevgilisi olan adama git aşkını ilan et demedi=)
Emin
Emin değilim şaibeli bi durum. Sevgilisi olsa da olmasa da ilanı aşk yok :)
Teşkkür ederim ilgin ve alakan için :) <3Eh evet, haberdar edersin bizi ellerini başının arasına aldıktan sonra verdiğin karar ve gelişmelerle birlikte=) Kaybedecek bir şeyin yok bence de, kim olduğunu belirt sınavını merak ettiğini aklına geldiğini vurgula çekil.
Bencede yaz ama deneldiği gibi tripsiz uzatmada fazla mesajı atmıssın zaman gecmesın sınavını sor sen oltayı at o takılırsa gelır erkek mantıgında düşünelim bizde biraz:))Emin
Anı biliyor ama gelecekmi çıkmadıBen... hiç bir dediği çıkmadı bana da arkadaşıma da
Teşkkür ederim ilgin ve alakan için :) <3
Hayırlı haberlerini bekliyoruz,tam terside olursa sakın üzülme sen elinden geleni yapmış olacaksın en azından içinde acaba yazsamıydım sorusu kalmazEh evet, haberdar edersin bizi ellerini başının arasına aldıktan sonra verdiğin karar ve gelişmelerle birlikte=) Kaybedecek bir şeyin yok bence de, kim olduğunu belirt sınavını merak ettiğini aklına geldiğini vurgula çekil.
An ile ilgili çok kısa bişeyler söylemişti ama doğru idi.Anı biliyor ama gelecekmi çıkmadı
Bence cok uzatmadan yaz, olumsuzu olumlu yap her sey senin elinde, tatli konus bi de guzelliyini goster daha sonra kisa zamanda bulusma sansini elde et daha sonra sek bak bu 5 aydir beklediyin adami istiyor musun yoksa istemiyormusun., bi tane kimsin deye yazan mesajdan sonra umudunu kayb etme.. Bu kadar cabuk pes edilmez bence.. Bari 5 ayina yazik etme.. Basladinsa devam et, inan sen ondan vaz gececeksin sonunda o senden degil.. Sadece bu kadar her seyi onemseme, kayb etmektden de korkma zaten kayb edeceyin bi sey yok. O 5 ayini kayb etmisin simdi de telafi et , zamanina deysin bari.Emin
Teşekkür ederim <3Bence cok uzatmadan yaz, olumsuzu olumlu yap her sey senin elinde, tatli konus bi de guzelliyini goster daha sonra kisa zamanda bulusma sansini elde et daha sonra sek bak bu 5 aydir beklediyin adami istiyor musun yoksa istemiyormusun., bi tane kimsin deye yazan mesajdan sonra umudunu kayb etme.. Bu kadar cabuk pes edilmez bence.. Bari 5 ayina yazik etme.. Basladinsa devam et, inan sen ondan vaz gececeksin sonunda o senden degil.. Sadece bu kadar her seyi onemseme, kayb etmektden de korkma zaten kayb edeceyin bi sey yok. O 5 ayini kayb etmisin simdi de telafi et , zamanina deysin bari.
Arıyıp sölesene bana bunları dediniz ce böle oldu diye ben senin yerinde olsam yaparım gerçekten şaşırdımm
KatılıyorumBence bu yanlış bir yönlendirme. Falların hepsi yanlış olabilme ihtimaline inanmak istemeyen arkadaşlar her yönteme başvuruyorlar. Bence siz kendi sevgililerinize yazın....neden yazmıyorsunuz? o arkadaşın bu saatten sonra kaybedecek bişeyi yokmuş diyorsunuz ama bence hayatına devam etme kararına mudale ediyorsunuz. Adam isteseydi her şekilde irtibata geçerdi, bulurdu, konuşurdu, yazardı vs.
Bu sizin için de geçerli....
Yalan da yalan serkan taksimde değil saşkınbakkalda attığın çok bariz
Ismi nilufer olarak ver 3 kisiydik dersin cunku o fali bilioum bz yazdirdik bi arkadasin ismi ile niluferdi ismideYa isten izin alip bu kadar yol geldim kim bu bana yalan soyleyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?