İstanbul'da Fal - Falcılar

Emin
Emin değilim şaibeli bi durum. Sevgilisi olsa da olmasa da ilanı aşk yok :)

Emin

Eh evet, haberdar edersin bizi ellerini başının arasına aldıktan sonra verdiğin karar ve gelişmelerle birlikte=) Kaybedecek bir şeyin yok bence de, kim olduğunu belirt sınavını merak ettiğini aklına geldiğini vurgula çekil.

Teşkkür ederim ilgin ve alakan için :) <3

Hayırlı haberlerini bekliyoruz,tam terside olursa sakın üzülme sen elinden geleni yapmış olacaksın en azından içinde acaba yazsamıydım sorusu kalmaz

Anı biliyor ama gelecekmi çıkmadı
An ile ilgili çok kısa bişeyler söylemişti ama doğru idi.
İlginç bi durum olmuştu... Ben o an için bişeyi atıyorum Xxx diye biliyordum, Niko da anı anlatırken durum Xxx dedi vay demiştim ne kadar iyi biliyor anı detayıyla demiştim. Kısa bi süre sonra aslında gerçeğin böyle olmadığını öğrendim, an olarak bana aklımda olanı vermişti yani.
Gelecek ile ilgili hiç bi dediği olmadı, yakınından bile geçemedi olayların gidişatının.

Emin

Bence cok uzatmadan yaz, olumsuzu olumlu yap her sey senin elinde, tatli konus bi de guzelliyini goster daha sonra kisa zamanda bulusma sansini elde et daha sonra sek bak bu 5 aydir beklediyin adami istiyor musun yoksa istemiyormusun., bi tane kimsin deye yazan mesajdan sonra umudunu kayb etme.. Bu kadar cabuk pes edilmez bence.. Bari 5 ayina yazik etme.. Basladinsa devam et, inan sen ondan vaz gececeksin sonunda o senden degil.. Sadece bu kadar her seyi onemseme, kayb etmektden de korkma zaten kayb edeceyin bi sey yok. O 5 ayini kayb etmisin simdi de telafi et , zamanina deysin bari.

Kizlar acil olarak handeye gidicem bugun birazdan cafenun adrwsini verirmisiniz telefon kapali ulasamadim

Teşekkür ederim <3

Bence bu yanlış bir yönlendirme. Falların hepsi yanlış olabilme ihtimaline inanmak istemeyen arkadaşlar her yönteme başvuruyorlar. Bence siz kendi sevgililerinize yazın....neden yazmıyorsunuz? o arkadaşın bu saatten sonra kaybedecek bişeyi yokmuş diyorsunuz ama bence hayatına devam etme kararına mudale ediyorsunuz. Adam isteseydi her şekilde irtibata geçerdi, bulurdu, konuşurdu, yazardı vs.

Bu sizin için de geçerli....

Arıyıp sölesene bana bunları dediniz ce böle oldu diye ben senin yerinde olsam yaparım gerçekten şaşırdımm

Zaten nihale yazdım hemen o da geri aradı ama ben sana imkansız görünmüyor dedim sonuçta sana da bi ilgisi var bu adamın belki başkasıdır şöyledir böyledir sonuçta fal fln dedi keşke parasını hemen göndermesedim

Katılıyorum

Yalan da yalan serkan taksimde değil saşkınbakkalda attığın çok bariz

Valla geçen hafta çarşamba saat 11 flndı taksim symbole gittim kim var dedim serkan dediler adını daha önce duymamıştım sırf setcardla ödiycem diye baktırdım baya uzun konuştuk uzun ince bi çocuk hatta bana eskiden tiyatro yaptığını söyledi

Arkadaslar handeye geldim bana randevuyu veren arkadasin randevusu yok kim bu taniyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…