- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
"Falların hepsi yanlış olabilme ihtimaline inanmak istemeyen arkadaşlar" diye bir sıfatta bulunmuşsunuz, bunu diyebilmeniz için insanlar hakkında (misal ben) fikir sahibi olmanız lazım ki böyle bir yargıya varasınız. Yine aynı yere çıkıyor, insanları yargılamadan önce durup düşünün itham ettiğim şeyde haklı mıyım diye.
Tekrar okusam aynı yanıtı yazarım size. Siz okuyun yazdıklrınızı diycem fakat savunma moduna geçmişsiniz...arkadaş yoluma devam ediyorum yazmış ama siz yazın diye tutturmuşsunuz. Mesele yazması ya da yazmaması değil, istediğini yapabilir ama fallar nasıl çıkmaz diye kabullenme sorunu yaşanıyor burda, 'sizin tarafınızdan' ve çok bariz bir şekilde çünkü bu ne demek...sizin baktırdığınız fallarda büyük ihtimal patlayabilir...bu arkadaşa yazdırarak acaba tersi olurmu diye merak ediyorsunuz. Bu yanlış. Aslında sadece sizin kaybedecek birşeyiniz yok bu durumda...
O yüzden şöyle düşünmeni öneririm, fallarınız falcıların verdikleri tarihlerde, zamanında çıkmazsa siz karşı tarafı arayacakmısınız? Çok merak ediyorum.....
Biz daha önce mesaj attığına "kim olduğunu söylesin" derken nasıl fallar nasıl çıkmaz diye kabullenme sorunu yaşıyor olabiliriz? Mesajı attıran biz miyiz? Eski sevgiline mesaj at fallar nasıl çıkmaz bi yanlışlık olmalı diye gazladık mı? Bakış açınızı o kadar "fallara" endekslemişsiniz ki, insanların bir yorum yaparken "fal odaklı" tavsiye verdiğini sanıyorsunuz.
Aynen öyle yaptınız...okudukça midem bulandı diyebilirim
Yargılarınıza devam ediyorsunuz hâlâ. Mesajlarımı "okumadan" çirkin bir şekilde saldırıyorsunuz. Okuduğumuzu anlayalım öncelikle. Çirkin üslubunuzla da daha fazla muhattap olmayacağım, sizin için tek iyi temennim "iletişim" sorununuzu kısa sürede çözmeniz. İyi akşamlar size.
Ben fal baktıran arkadaşımız 'hayatında biri varmış' dediği için o şekilde yorum yapmıştım. Hayatında gerçekten biri varsa mesaj atıp kendini hatırlatmak bana saçma geldi, ama hayatında biri yoksa tabi ki mesaj atabilir.
Fallar zaten çıkmıyor, yıllarca baktırsanız da bu sonuç değişmeyecek maalesef, tecrübeyle sabit. 1-2 şey bilen falcı bile asıl meselelerde genellikle patlıyor. Fal baktırarak olabilecekleri engellediğimizi düşünüyorm ben artık.
Herkes için hakkında hayırlısı neyse o olsun. :)
Teşekkürler yazın için canım burda birbirimizi tanımasakta güven veren insalrın samimiyeti ve yazısı yeterli oluyor. Ben artık daha önce yazıştıgım kişiye vercem bole bir durum olursa zaten.Burada bılınen ve yorumlarına guvenılen bı arkadaşımız konustugunuz belkı telefonda baska bır ısım soyledı nerden bılıyorsunuz ? okurken yorumları ben sınır oldum bu mecrayı butun falcılar takıp edıyor kız burda gelıpte ulu orta ısmını soylemek zorunda degıl sız yınede madur olmamıssınız bende gıtmıstım oyle bır kere gayette almadılar baska bırısı var randevuyla calısıyoruz dedıler emin olun o kim bana yalan soyledi!! diye yazan yazınızı okuduktan sonra aramasaydı arkadaş alınmazdınız,bence bır teşekkur edin ve sussun .
Yok gercekten insanlara iyilik yapmiycaksin konusurken en onemli olan sey uslup ! Bunun farkina varmali insan herseyden once ve dedigim gibi ben oraya gitmistin randevuyla aliyoruz dediler ki cok az kisi vardi baska bir kiz vardi hatta orda ona baktirin istiyorsaniz dediler bende istemedim gittim,hani demis ya sagolsunlar onlar aldi diye sen aramasan onlarda almazmis bu kadar basit yani .Bosver canim sen hic takma bile kafanaTeşekkürler yazın için canım burda birbirimizi tanımasakta güven veren insalrın samimiyeti ve yazısı yeterli oluyor. Ben artık daha önce yazıştıgım kişiye vercem bole bir durum olursa zaten.
Teşekkürler yazın için canım burda birbirimizi tanımasakta güven veren insalrın samimiyeti ve yazısı yeterli oluyor. Ben artık daha önce yazıştıgım kişiye vercem bole bir durum olursa zaten.
Teşekkürler yazın için canım burda birbirimizi tanımasakta güven veren insalrın samimiyeti ve yazısı yeterli oluyor. Ben artık daha önce yazıştıgım kişiye vercem bole bir durum olursa zaten.
Diyorum ki mesaji yazan arkadas bi tarafda kaldi, mesaj yaz dedik diye saldiri bize))) yaz diyenlerden biri de benim. Saldiri yapan arkadas anlamamakta israrli birak midesi bulananin midesi bulansin) her kes kendisi gibi sanir karsindakini biz iyi niyetle soyledik. Gerisini arkadas bilir...Haklısınız, yok ama arkadaş zaten eski erkek arkadaşına sınavı nasıl geçtiği üzerine bir mesaj atmış, çocuk da tanıyamamış numarayı. Bizim orada ifade ettiğimiz kim olduğunu belirtmesi, cevap vermesi üzerineydi. Yani "git eski sevgiline mesaj at"lık bir durum yok ortada. Neyse bu konudan çok sıkıldım=)
Sık fal baktırmak bence de gidişatı etkileyebiliyor, en azından kendi enerjini etkiliyorsun.
Yaaa gittin miii bak yaa durduramıyorum ben bu kızı KIZLAR BU NERMİN İYİMİŞ BEN BAKTIRMADIM ama baktırcamm bıze ışık saç tatlımmmArkadaslar bugun anglsnil ile saolsn halkalida nermine gelecektik kendisi beni sattı :) simdi ben geldim bekliyorum bi kisi vardi önümde birazdan baktircam bakalm neler dicek haber ederim. Yaa ben sizin bilmediginiz o kdr cok falciya gidiyorum ki dün angelsnil diyorki neden yazmiyorsun sayfaya diyee ama bundan sonra size ışık olsun diye yazicam =)
TeraziTerazi79 uslubunüze dikkat ederseniz sevinirim,biz sadece düşüncelerimizi söyledik uygulayıp uygulamamk kişinin elinde,mideniz bulanıyorsa okumayın o zaman,sizinle bir kelime daha yazıp muattap olmuycam,herkes özgür düşüncesini burda yazabilir ,beğenmiyorsanız okumazsınız olur biter,iyi akşamlarYargılarınıza devam ediyorsunuz hâlâ. Mesajlarımı "okumadan" çirkin bir şekilde saldırıyorsunuz. Okuduğumuzu anlayalım öncelikle. Çirkin üslubunuzla da daha fazla muhattap olmayacağım, sizin için tek iyi temennim "iletişim" sorununuzu kısa sürede çözmeniz. İyi akşamlar size.
Aynen hayatta en kaldıramadıgım kelime dir gelmıs yenı uye olmus kım o yalancı dioAyrıca her "eyooo ben geldim, bana çabuk numara verin" diyene de belli ki fazla müsamaha göstermemek gerekiyor
"iyilikten maraz doğar"ı tecrübe ettiriyorlar
Burası yardım kurumu değil, kimse kimseye yardım etmek zorunda da değil, ne münaasebet
Hem masraf yapıp, emek verip tecrübeni paylaşıcaksın, hem de durduk yere olmadık ithamlarla gerileceksin, daha neler....
paylaşım isteyen önce haddini bilecek... Kimse kimseye falcı numarası vermek zorunda değil...
Aynen hayatta en kaldıramadıgım kelime dir gelmıs yenı uye olmus kım o yalancı dio
Ahhaha güler misin ağlar mısın sen yardım çok beklersin artık
hande 1 ay sonrakı sıra verio ben sana 1 gun sınrasına yer verıyorum kalkıp ismin yok dıyo benım mı suçum kı yanlıs oldugunu bana sölüyorlar kusura bakmayın diye
İyi niyetinizden şüphem yok çok teşekkür ediyorum...Canim ben fikrimi soyledim.
Diyorum ki mesaji yazan arkadas bi tarafda kaldi, mesaj yaz dedik diye saldiri bize))) yaz diyenlerden biri de benim. Saldiri yapan arkadas anlamamakta israrli birak midesi bulananin midesi bulansin) her kes kendisi gibi sanir karsindakini biz iyi niyetle soyledik. Gerisini arkadas bilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?