- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Canim ben fikrimi soyledim.
Diyorum ki mesaji yazan arkadas bi tarafda kaldi, mesaj yaz dedik diye saldiri bize))) yaz diyenlerden biri de benim. Saldiri yapan arkadas anlamamakta israrli birak midesi bulananin midesi bulansin) her kes kendisi gibi sanir karsindakini biz iyi niyetle soyledik. Gerisini arkadas bilir...
Aynen hayatta en kaldıramadıgım kelime dir gelmıs yenı uye olmus kım o yalancı dio
Ahhaha güler misin ağlar mısın sen yardım çok beklersin artık
hande 1 ay sonrakı sıra verio ben sana 1 gun sınrasına yer verıyorum kalkıp ismin yok dıyo benım mı suçum kı yanlıs oldugunu bana sölüyorlar kusura bakmayın diye
Arkadaslar simdi ciktim nerminden ben oyle herkesi övmem ama gercekden herseyimi bildi ya eski sevgilimjn pendikde oturdugunu isminin harflerine varana kadar verdi.beni sasirtan cok nokta atislri var vee nisan ayina kadar vakit verdi hande de bu sekilde söylemişti.bi arkadasda bana msj atmis telefondan baktirmis nermine oda cok memnun kalmis bilgilerinize
Canim ben fikrimi soyledim.
Diyorum ki mesaji yazan arkadas bi tarafda kaldi, mesaj yaz dedik diye saldiri bize))) yaz diyenlerden biri de benim. Saldiri yapan arkadas anlamamakta israrli birak midesi bulananin midesi bulansin) her kes kendisi gibi sanir karsindakini biz iyi niyetle soyledik. Gerisini arkadas bilir...
TeraziTerazi79 uslubunüze dikkat ederseniz sevinirim,biz sadece düşüncelerimizi söyledik uygulayıp uygulamamk kişinin elinde,mideniz bulanıyorsa okumayın o zaman,sizinle bir kelime daha yazıp muattap olmuycam,herkes özgür düşüncesini burda yazabilir ,beğenmiyorsanız okumazsınız olur biter,iyi akşamlar
:) keşke bi durup yazdıklarınızı okumayı bırak anlayabilseniz...sanırım eksiklik burda zaten. Bu arada herkesi kendim gibi sanmıyorum çünkü sizin yaptığınız çok akılıca 'olmayan' yazışmaları ben yapmazdım dolaysıyla yaptığınız en 'akılıca' yorum bu oldu şimdiye kadar canımcım. Bunu da taktir etmeden geçmem - well done desem yeridir
Valla herkes özgür ise düşğncesinde sorun nedir anlayamadım?
TeraziTerazi79 uslubunüze dikkat ederseniz sevinirim,biz sadece düşüncelerimizi söyledik uygulayıp uygulamamk kişinin elinde,mideniz bulanıyorsa okumayın o zaman,sizinle bir kelime daha yazıp muattap olmuycam,herkes özgür düşüncesini burda yazabilir ,beğenmiyorsanız okumazsınız olur biter,iyi akşamlar
Arkadaslar simdi ciktim nerminden ben oyle herkesi övmem ama gercekden herseyimi bildi ya eski sevgilimjn pendikde oturdugunu isminin harflerine varana kadar verdi.beni sasirtan cok nokta atislri var vee nisan ayina kadar vakit verdi hande de bu sekilde söylemişti.bi arkadasda bana msj atmis telefondan baktirmis nermine oda cok memnun kalmis bilgilerinize
Halkali da 50 tl ye kahve tarot veya kahve iskambil bakıyor yaa benimkinin evindeki kolyuk rengini ve L kolyuk oldugunu bildi ve ev icinde gecen konsmalarimizi birebir bana söylediCanım nermin nerde ne kadara bakıyor özelden yazarsan çok sevinirim:))
Hahhahaha ya kizim asil sen bana demedinmi bugun nermine gidelim diye sonra da sen vazgeçtin kiiii benim fal muhabbetlerimi sen biliosun herkese giderim ama kimseyi yazmam amaa bu cidden cok iyiydi herseyi soledih_girL sen var ya gaza getirdin bizi KIZLAR BEN BAKTIRCAM İSTERSENİZ BENDEN SONRA BAKTIRIN ama baktıranlar begenmıs ayy fala ara verıyım dedım 1 hafta sürdü :))
Seninle kadına baktırına kadar konusmıcam :))Hahhahaha ya kizim asil sen bana demedinmi bugun nermine gidelim diye sonra da sen vazgeçtin kiiii benim fal muhabbetlerimi sen biliosun herkese giderim ama kimseyi yazmam amaa bu cidden cok iyiydi herseyi soledi
Bugün burayı kavga mahaline dönüştürecek insanlar basmış galiba, ya biz bize çok iyiydik araya parazit olacaklar çıkar mı lütfenÖzellikle herkese yardımcı olmak için çabalayan her deneyimini paylaşan Angelsnil'e yapılan şey çok terbiyesizce, ve siz de Teraziterazi; insanlar yardımcı olmak amacı ile fikirlerini dile getirdiler ve gayette iyi anlaşıyor herkes sizin düşüncelerinize ihtiyacı yok burda kimsenin :)
Baci valla ben sana gel dedim neyse gene gotururum ben seni ama buda yeterle handeyle meryemle edi ile sevgiyle ayni tarigi verdi =)Seninle kadına baktırına kadar konusmıcam :))
Hadi kalk gidelim nöbeti var mı bugün
Önce bir okuduğunu düzgün yazmayı öğrenmeni tavsiye ederim minik kelebek değil küçük kelebek :). Sen insanları yargılayıcı tarz da konuşuyorsun, burası bir paylaşım alanı buraya uymayacaksan burada işin yoktur zaten madem yorum yapmıyorsun kendine saklıyorsun deneyimlerini, insanların fikirlerine pat diye de damlayamazsın. Umarım sen anlarsın bunu asıl :*Minik kelebek istediğim zaman istediğim gibi yazabilirim, burda arkadaş arayışında değilim, bir çok falcı denedim ama çıkan ya da çıkmayan fal hakkında haber paylaşmam. Falcı araştırmak istediğimde buraya bakarım ve fikrimi yazmak istersem de yazarım bu benim bileceğim şey. Umarım bunu anlamakta çok zorlanmazsın..
Önce bir okuduğunu düzgün yazmayı öğrenmeni tavsiye ederim minik kelebek değil küçük kelebek :). Sen insanları yargılayıcı tarz da konuşuyorsun, burası bir paylaşım alanı buraya uymayacaksan burada işin yoktur zaten madem yorum yapmıyorsun kendine saklıyorsun deneyimlerini, insanların fikirlerine pat diye de damlayamazsın. Umarım sen anlarsın bunu asıl :*
kusura bakmayında buraya sadece fal yorumlarını okuyup hiç bir yorum yazmayana bizleri yönlendirmeyene hiç bir numara vermicem buranın amacı bilgilendirmek değil mi Oohh ne güzel ya bunu rahatça söle bide okurum istediğimde yazarım olumlu olumsuz yazmam de oldu bizde sana çıkan falcıların numarasını veririz
Herkes çok mu akıllı 2 dk verip 2 falcı hakkında yorum yaz bi zahmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?