İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet çok doğru söyledin, insan kendinden yola çıkarak algılıyor karşındaki insanın söylediğini. Kaldı ki ben hatırlamıyorum bile kimlere baktırdı, kimler patladı. Benim baktırdıklarım bile değil patlayıp patlamamasını neden önemseyip falı çıksın diye baskı yapalım, saçmalık. Böyle bir şey yapacak aklı başında hiçbir insan olduğunu da sanmıyorum. İyi niyetli olmadığı gibi "akli" bir hareket de olmaz zira. Birine çıkan ötekine çıkmayabiliyor, bunun dışında bütün fallar da patlayabiliyor. Söylediğimiz şeyin falla ne ilgisi var yahu, insanlar "fal odaklı" olmuş.

Son düzenleme:
Arkadaslar simdi ciktim nerminden ben oyle herkesi övmem ama gercekden herseyimi bildi ya eski sevgilimjn pendikde oturdugunu isminin harflerine varana kadar verdi.beni sasirtan cok nokta atislri var vee nisan ayina kadar vakit verdi hande de bu sekilde söylemişti.bi arkadasda bana msj atmis telefondan baktirmis nermine oda cok memnun kalmis bilgilerinize

İletişimde üslup çok önemli canım, haklısın sen de. İyi niyetli davrandığın hâlde, saçma sapan bir üslup ve suçlamayla karşıya kaldın. Arkadaş hatasını anladı ama sanırım sonradan, dilerim anlamıştır. Kimse kimseye "kim o yalancı" diye bir ithamda bulunamaz olay ne olursa olsun. Ne söylediğin değil nasıl söylediğin de çok önemli. Ama arkadaş sonradan özür dilemiş ve teşekkür etmiş, hatasını anladığını düşünüyorum. O yüzden sıkma canım canını=)

Merhaba acaba bu Nermin kaça bakıyor ve mümkünse numarasını alabilir miyim?

:) keşke bi durup yazdıklarınızı okumayı bırak anlayabilseniz...sanırım eksiklik burda zaten. Bu arada herkesi kendim gibi sanmıyorum çünkü sizin yaptığınız çok akılıca 'olmayan' yazışmaları ben yapmazdım dolaysıyla yaptığınız en 'akılıca' yorum bu oldu şimdiye kadar canımcım. Bunu da taktir etmeden geçmem - well done desem yeridir

Valla herkes özgür ise düşğncesinde, sorun

Herkes özgür ise düşüncesinde sorun nedir anlayamadım?

Bugün burayı kavga mahaline dönüştürecek insanlar basmış galiba, ya biz bize çok iyiydik araya parazit olacaklar çıkar mı lütfen Özellikle herkese yardımcı olmak için çabalayan her deneyimini paylaşan Angelsnil'e yapılan şey çok terbiyesizce, ve siz de Teraziterazi; insanlar yardımcı olmak amacı ile fikirlerini dile getirdiler ve gayette iyi anlaşıyor herkes sizin düşüncelerinize ihtiyacı yok burda kimsenin :)

Canım nermin nerde ne kadara bakıyor özelden yazarsan çok sevinirim:))

h_girL sen var ya gaza getirdin bizi KIZLAR BEN BAKTIRCAM İSTERSENİZ BENDEN SONRA BAKTIRIN ama baktıranlar begenmıs ayy fala ara verıyım dedım 1 hafta sürdü :))
Hahhahaha ya kizim asil sen bana demedinmi bugun nermine gidelim diye sonra da sen vazgeçtin kiiii benim fal muhabbetlerimi sen biliosun herkese giderim ama kimseyi yazmam amaa bu cidden cok iyiydi herseyi soledi

Bu nermini cok merak ettm bak simdi.. belki bu tutturur artk.. telfda baknlarn hepsine baktrdm biri tuttrsn artk :)

Hahhahaha ya kizim asil sen bana demedinmi bugun nermine gidelim diye sonra da sen vazgeçtin kiiii benim fal muhabbetlerimi sen biliosun herkese giderim ama kimseyi yazmam amaa bu cidden cok iyiydi herseyi soledi
Seninle kadına baktırına kadar konusmıcam :))
Hadi kalk gidelim nöbeti var mı bugün

Minik kelebek istediğim zaman istediğim gibi yazabilirim, burda arkadaş arayışında değilim, bir çok falcı denedim ama çıkan ya da çıkmayan fal hakkında haber paylaşmam. Falcı araştırmak istediğimde buraya bakarım ve fikrimi yazmak istersem de yazarım bu benim bileceğim şey. Umarım bunu anlamakta çok zorlanmazsın..

kusura bakmayında buraya sadece fal yorumlarını okuyup hiç bir yorum yazmayana bizleri yönlendirmeyene hiç bir numara vermicem buranın amacı bilgilendirmek değil mi Oohh ne güzel ya bunu rahatça söle bide okurum istediğimde yazarım olumlu olumsuz yazmam de oldu bizde sana çıkan falcıların numarasını veririz
Herkes çok mu akıllı 2 dk verip 2 falcı hakkında yorum yaz bi zahmet.

Önce bir okuduğunu düzgün yazmayı öğrenmeni tavsiye ederim minik kelebek değil küçük kelebek :). Sen insanları yargılayıcı tarz da konuşuyorsun, burası bir paylaşım alanı buraya uymayacaksan burada işin yoktur zaten madem yorum yapmıyorsun kendine saklıyorsun deneyimlerini, insanların fikirlerine pat diye de damlayamazsın. Umarım sen anlarsın bunu asıl :*

Minik kelebek yazdım ve bi yanlışlık olmadı benim tarafımdan cnm, içimden öyle geldi desem..

Evet burası bi paylaşım alanı ve aranıza uymak için bi çaba sarf etmedim farkındaysan, aksini de söylemedim Minikcim.

Hala dünkü konuyu savunuyorsanız Allah akıl fikir versin..

Evet aynen öyle cnmcım. Sorun nedir anlayamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…