İstanbul'da Fal - Falcılar

Nasil alinti yapildigini bilmedigimden sanirim yanlis oldu angelsnil evet bir an uslubum kaba oldu cunku o kadar yol gidip hicbir randevu yok zaten o saattede randevu yok sozunu duyunca gercekten sok oldum nirmalde tarzim yada yaklasimim bu degil oncelikle onu belirtiyim beni tanimiyorsunuz bende sizi tanimiyorum o yuzden boyle biri oldugumu dusunmenizi saygiyla karsiliyorum...
Randevunuzu verdigini icin tesekkur ederim bu siteyede yeni uye oldum umarim beni tanir ve boyle biri olmadigimi anlarsiniz...
Hande gercekten cok basarili bugune kadar kimsenin aoylemedigi birseyi bana soyledi ve memnun kaldim
Tekrar sizden ve tum arkadaslardan yanlis yaklasimim ve hitabim icin ozur dilwrim ayricada tesekkur ederim

Günaydın arkadaşlar , Nermin hanıma nasıl ulaşabilirim acaba? Kafedemi bakım yapıyor? Yardımcı olursanız sevinirim,
teşekkürler...

arkadaşlar şu bakırköyde cafe 46 diye bi yer var...aman diyim bulaşmayın...hiçbi falcısı başarılı değil...
en son ırmak diye birine baktırayım dedim...rezalet...bana sorular sorup durdu....yok onun seni kıracak bişey söylediğini görüyorum..neydi bu mesele bana bi açar mısın..yok şöyle bişey olmuş bi açar mısın...ee herşeyi bana anlattırdıktan sonra ne kaldı geriye....aman diyim paranıza yazık....
birde burda tavsiyelerine en çok güvendiğim kişi Angelsnil dir...bi yanlış anlaşılma oldu diye düşünüyorum...
o yüzden nermin hanıma bi baktırasım geldi :)))
özelden alabilir miyim numarasıını lütfen...

Canim nermine ben gittim daha angel gidemedi beraber gidicektik angel in işi çıktı ama angel de bilir beni her gün bi falciya giderim artk angel bilee durr artk baktirma der baa saolsun amaa ben herkesi öyle begenmem nermin cidden cok iyiydi eski sevgilimin pendikde oturdugunu erkek arkimin evibin koltuklarinin koyu kahve L KOLtuk olduguna varana kdr söyledi.

Haaa bide su merkur 1 aydan sonra bugun mailime cevap verdi bugun baktircam eger iyi çıkarsa burdan yazarim. Gecen haftada ibranice bakan neslihana gittim 150 tl verdim angel önermişti pek memnun kalmadim cunku ne dediyse hayir abla oyle deil dedim fal oyle devam etti olan 150 tl me olduu off yaa battim =)

sorma sorma benimde 100 liram gitti ırmağa...yok özel seansmış...bide bana diyoki şöyle yapmışsın böyle yapmışsın...eee yapmadım diyorum..bana öyle söylüyolar diyo :))))
ok o zaman nermin denenmeli..sana güveniyorum...bana özelden numarasını atarsan sevinirim...
mercurylle ilgili yorumunuda paylaş :)) çok meraktayım

Fenerbahçe sahilde istanbul cafede ebced falı bakan Füsun var.. ve çingene falı bakan Mihriban vardı.
Bunlara fal baktıran var mı? Ben de anı iyi bilmişlerdi ama hala bi sonuç göremedim Beklim mi? :)

birde bu sitede eskilerden adı geçen belkız hanım var bioenerji yapıyormuş ve medyummuş sanırım su falınada bakıyormuş ve ikiyüz lira ona baktıran var mı boşa para vermek istemiyorum sanki fiyat yüksek gibi

bana hande hanım gerçekten hiç kimsenin bilmediği birşey söyled onun gittiği şehri bildi bu biraz beni etkiledi sanki diğer söyledikleri tüm falcıların söyledikleriyle aynıydı haa birde sarmaşık cafe hasan beye su ve tarot baktırdım an itibariyle söyledikleri güzeldi ama bekle dedikleri tarih henüz gelmedi o yüzden birşey diyemiyorum ama anda gerçekten çok iyiydi

Seni dururmak mümkün mü buara.baktırma demiştim en son kadının yanında oldugunu ogrendım ama bir kaç bişi çıkmıstı bana ama çarpı koyduk şimdiden

Canım teşekkürler bende baktırmadım ama merak ettım yüzyüze baktırcam tlf lada bakıyormus

Seni dururmak mümkün mü buara.baktırma demiştim en son kadının yanında oldugunu ogrendım ama bir kaç bişi çıkmıstı bana ama çarpı koyduk şimdiden
Hahhahha yaaa angel biliosun durumlari rahat edemiom hakkimizda hayrlsi ama son vericem

Canım ben 2 sene önce baktırmıştım sonuç hüsran hatda ofisine gitmiştim ortaköyde, 150 TL ydi o zaman yani boşa gitmişim gelecekten değilde geçmişten çok bahsetmişti

Arkhadaslar kumkapida Goa mi Goah mi isimli gürcü kadina fal baktiran hic oldu mu?

bide uzun mu kısa mı bakıyo bu hatun :))
öyle iki dakika bakıp kesiyolar ya sinir oluyorum ben

bu arada taksimdeki symbol cafede cem war...iki hafta önce baktırdım...çok keyifli eğlenceli bi faldı :))
tarot+kahve bakıyo 28 liraydı sanırım...bana tarih verdi daha zamanı var...bakalım beklemedeyim...
ama çok keyif aldığım bi faldı..çok samimi bi çocuk :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…