- 26 Şubat 2016
- 118
- 57
- 13
- 43
Ayrıca her "eyooo ben geldim, bana çabuk numara verin" diyene de belli ki fazla müsamaha göstermemek gerekiyor
"iyilikten maraz doğar"ı tecrübe ettiriyorlar
Burası yardım kurumu değil, kimse kimseye yardım etmek zorunda da değil, ne münaasebet
Hem masraf yapıp, emek verip tecrübeni paylaşıcaksın, hem de durduk yere olmadık ithamlarla gerileceksin, daha neler....
paylaşım isteyen önce haddini bilecek... Kimse kimseye falcı numarası vermek zorunda değil...
Canim ben fikrimi soyledim.
Diyorum ki mesaji yazan arkadas bi tarafda kaldi, mesaj yaz dedik diye saldiri bize))) yaz diyenlerden biri de benim. Saldiri yapan arkadas anlamamakta israrli birak midesi bulananin midesi bulansin) her kes kendisi gibi sanir karsindakini biz iyi niyetle soyledik. Gerisini arkadas bilir...
Canim nermine ben gittim daha angel gidemedi beraber gidicektik angel in işi çıktı ama angel de bilir beni her gün bi falciya giderim artk angel bilee durr artk baktirma der baa saolsun amaa ben herkesi öyle begenmem nermin cidden cok iyiydi eski sevgilimin pendikde oturdugunu erkek arkimin evibin koltuklarinin koyu kahve L KOLtuk olduguna varana kdr söyledi.arkadaşlar şu bakırköyde cafe 46 diye bi yer var...aman diyim bulaşmayın...hiçbi falcısı başarılı değil...
en son ırmak diye birine baktırayım dedim...rezalet...bana sorular sorup durdu....yok onun seni kıracak bişey söylediğini görüyorum..neydi bu mesele bana bi açar mısın..yok şöyle bişey olmuş bi açar mısın...ee herşeyi bana anlattırdıktan sonra ne kaldı geriye....aman diyim paranıza yazık....
birde burda tavsiyelerine en çok güvendiğim kişiAngelsnil dir...bi yanlış anlaşılma oldu diye düşünüyorum...
o yüzden nermin hanıma bi baktırasım geldi :)))
özelden alabilir miyim numarasıını lütfen...
sorma sorma benimde 100 liram gitti ırmağa...yok özel seansmış...bide bana diyoki şöyle yapmışsın böyle yapmışsın...eee yapmadım diyorum..bana öyle söylüyolar diyo :))))Haaa bide su merkur 1 aydan sonra bugun mailime cevap verdi bugun baktircam eger iyi çıkarsa burdan yazarim. Gecen haftada ibranice bakan neslihana gittim 150 tl verdim angel önermişti pek memnun kalmadim cunku ne dediyse hayir abla oyle deil dedim fal oyle devam etti olan 150 tl me olduu off yaa battim =)
Seni dururmak mümkün mü buara.baktırma demiştim en son kadının yanında oldugunu ogrendım ama bir kaç bişi çıkmıstı bana ama çarpı koyduk şimdidenHaaa bide su merkur 1 aydan sonra bugun mailime cevap verdi bugun baktircam eger iyi çıkarsa burdan yazarim. Gecen haftada ibranice bakan neslihana gittim 150 tl verdim angel önermişti pek memnun kalmadim cunku ne dediyse hayir abla oyle deil dedim fal oyle devam etti olan 150 tl me olduu off yaa battim =)
Canım teşekkürler bende baktırmadım ama merak ettım yüzyüze baktırcam tlf lada bakıyormusarkadaşlar şu bakırköyde cafe 46 diye bi yer var...aman diyim bulaşmayın...hiçbi falcısı başarılı değil...
en son ırmak diye birine baktırayım dedim...rezalet...bana sorular sorup durdu....yok onun seni kıracak bişey söylediğini görüyorum..neydi bu mesele bana bi açar mısın..yok şöyle bişey olmuş bi açar mısın...ee herşeyi bana anlattırdıktan sonra ne kaldı geriye....aman diyim paranıza yazık....
birde burda tavsiyelerine en çok güvendiğim kişiAngelsnil dir...bi yanlış anlaşılma oldu diye düşünüyorum...
o yüzden nermin hanıma bi baktırasım geldi :)))
özelden alabilir miyim numarasıını lütfen...
Hahhahha yaaa angel biliosun durumlari rahat edemiom hakkimizda hayrlsi ama son vericemSeni dururmak mümkün mü buara.baktırma demiştim en son kadının yanında oldugunu ogrendım ama bir kaç bişi çıkmıstı bana ama çarpı koyduk şimdiden
birde bu sitede eskilerden adı geçen belkız hanım var bioenerji yapıyormuş ve medyummuş sanırım su falınada bakıyormuş ve ikiyüz lira ona baktıran var mı boşa para vermek istemiyorum sanki fiyat yüksek gibi
teşekkür ederimuyardığın için hiç boşa para vermiyim o zaman
bide uzun mu kısa mı bakıyo bu hatun :))Canim nermine ben gittim daha angel gidemedi beraber gidicektik angel in işi çıktı ama angel de bilir beni her gün bi falciya giderim artk angel bilee durr artk baktirma der baa saolsun amaa ben herkesi öyle begenmem nermin cidden cok iyiydi eski sevgilimin pendikde oturdugunu erkek arkimin evibin koltuklarinin koyu kahve L KOLtuk olduguna varana kdr söyledi.
1 saate yakin bakiyo her soruya cevap veriyo vallabide uzun mu kısa mı bakıyo bu hatun :))
öyle iki dakika bakıp kesiyolar ya sinir oluyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?