İstanbul'da Fal - Falcılar

symbol cafe taksimdeki toprakta çok sevimli ve enerjisi yüksek biri ben bundan 3 sene önce gittiğimde bana hayatına akrep burcu biri giricek ama sonun varmı yokmu göremiyorum demişti ve gerçekten bir kaç ay sonra hayatıma girdi 3 hafta önce tekrar gittim ama söylediği hiçbişey olmadı bana iki hafta süre vermişti bir ay oldu ama dediğim gibi enerjisi çok yüksek insanı motive eden biri eglence olsun diyorsanız gidilebilir

Canim nermin nerede ve ne kadara bakiyor?

Kzlar taksimde erdinc diye bi falci varmis arap pasajimi ne varmis orda bilen duyan varmi beyaz sacli adam degsik giyiniomus

Arkadaşlar nermin çok kötüydü haberiniz olsun... Baktırmayın benle konuşun telde daha ii bende sizi motive ederim.. :)

Yapma ya, anı da mı bilemedi? Ay bu fal cidden enerji işi sanırım, birine çok iyi tutturan geleceği de tutan başkasına fos çıkabiliyor. Nermin'i K KucuKelebek çok beğenmişti, ilk falı da çıkmış hatta. Ben baktırmadım bu arada fikrim yok yani, oruçluyum

Ben simdi nerminden ciktim cok iyiydi ve cok uzun bakti soyledilleride handeyle bire birdi siz neden memnun kalmadiniz

Bana soyledikleri hep dogruydu ben cok begendim handenin soyledigindende farkli bisey demedi

Ben geldim evine bir saat bakti yaklasik ben cok memnun kaldim ama tabi enerji meselesi dedigini gibi bana cok net ve emin konustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…