- 26 Şubat 2016
- 118
- 57
- 13
- 43
Canim nermin nerede ve ne kadara bakiyor?Arkadaslar simdi ciktim nerminden ben oyle herkesi övmem ama gercekden herseyimi bildi ya eski sevgilimjn pendikde oturdugunu isminin harflerine varana kadar verdi.beni sasirtan cok nokta atislri var vee nisan ayina kadar vakit verdi hande de bu sekilde söylemişti.bi arkadasda bana msj atmis telefondan baktirmis nermine oda cok memnun kalmis bilgilerinize
Yorumlara dikkatli bakmamisim soylemissin baska bir arkadasa canim zaten bir daha yoracaktm senii :) pardonn.Canim nermin nerede ve ne kadara bakiyor?
Arkadaşlar nermin çok kötüydü haberiniz olsun... Baktırmayın benle konuşun telde daha ii bende sizi motive ederim.. :)
Aynen bende enerji yoktu belki De o yüzden ii bakamadı..Yapma ya, anı da mı bilemedi? Ay bu fal cidden enerji işi sanırım, birine çok iyi tutturan geleceği de tutan başkasına fos çıkabiliyor. Nermin'i K KucuKelebek çok beğenmişti, ilk falı da çıkmış hatta. Ben baktırmadım bu arada fikrim yok yani, oruçluyum
Bu arada tüm falcılar burayı takip ediyor heee dikkatli olun :) :)Aynen bende enerji yoktu belki De o yüzden ii bakamadı..
reklam da yapıyolar bi de :)Bu arada tüm falcılar burayı takip ediyor heee dikkatli olun :) :)
Ya burayı takip ediyor. Bana ben müneccim değilim dedi :)reklam da yapıyolar bi de :)
Hiç bişiyi bilmediği için. Ama enerji meselesiBen simdi nerminden ciktim cok iyiydi ve cok uzun bakti soyledilleride handeyle bire birdi siz neden memnun kalmadiniz
Olabilir.ben beğenmedimBen cok memnun kaldim bilmiyorum ama herseyi bildi ve soyledikleri handeyle bire birdi
Yok teldeSizde yuzyuzwmi baktirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?