Anlamadığım bana hiç bişi konuşmadı bi vaatte bile bulunmadı. Şu kadar bekle gibi bişi de demedi zaman vermedi yani.Ben geldim evine bir saat bakti yaklasik ben cok memnun kaldim ama tabi enerji meselesi dedigini gibi bana cok net ve emin konustu
Aynısını banada diyorlardı olan ortada. Falcılara inanmamak en iyisi onlar umut dağıtıyor paraylaBana her falci bu adam senin kaderin diyor bilmiyorum artik benimse hic umudum yok
Ay valla bana da 15 martta arayacak dediler net hemde aramazsa ben burdayım dedi bugün 16 Mart :) arayan soran yok. Yalan bu işler.Bana cok net konustu insallah dogrudur
2017 nişan 2018 düğün dediler :) hayaletle evlencem galiba :)Sanadami evlenceksin diyolaedi ama gelmedi dimi
Bence faldan ziyade önüne bak.en güzel şeyler beklemediğin anda olur. Nermin bana zaman vermedi nermin bana bişi demedi noksanBenim zaten hic umudum yok donucegine dair
AminVallahi cok aikildim maasimin yarisini falcilara verdim yeter gelcekse gelsin gelmiyorsa aklimdan ciksin :)
Ben gittiim bugün canım hiç beğenmedim öyle ağzımın açık kalacağı diğerlerinden farklı hiç bir şey söylemedi bana,ben beğenmedim açıkcasıArkafaslar giden oldu mu nermine yazın yorumlarinizi da bilelim yahu
Bende hiç beğenmedim bugün gittim yüz yüze baktırdım NermineArkadaşlar nermin çok kötüydü haberiniz olsun... Baktırmayın benle konuşun telde daha ii bende sizi motive ederim.. :)
Bende bugün gittim yüz yüze baktırdım Nermine,hiç beğenmedim ,belki bugün modunda değildi bilemiycem ama çok moralim bozuldu daha farklı bir fal bekliyordumYapma ya, anı da mı bilemedi? Ay bu fal cidden enerji işi sanırım, birine çok iyi tutturan geleceği de tutan başkasına fos çıkabiliyor. Nermin'i @KucuKelebek çok beğenmişti, ilk falı da çıkmış hatta. Ben baktırmadım bu arada fikrim yok yani, oruçluyum
Hangisi 15 mart dediAy valla bana da 15 martta arayacak dediler net hemde aramazsa ben burdayım dedi bugün 16 Mart :) arayan soran yok. Yalan bu işler.
Hepsi 2 hafta demişti şubatın sonunda patlamış oldular.. Bende hiç beğenmedim.çok vasattıHangisi 15 mart dedi
Uzun mu bakdi Nermin yoksa kisa mi kesdi?Kızlar yarın Yeşilköy Duyguya gitmeyi planlıyorum nasıldır tavsiye eden varmı,birde telefonla aradım telefona çıkan kişi bana Duygu hn fal bakmıyor sadece sohbet ediyor dedi anlamadım kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?