İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben geldim evine bir saat bakti yaklasik ben cok memnun kaldim ama tabi enerji meselesi dedigini gibi bana cok net ve emin konustu
Anlamadığım bana hiç bişi konuşmadı bi vaatte bile bulunmadı. Şu kadar bekle gibi bişi de demedi zaman vermedi yani.

Vallahi cok aikildim maasimin yarisini falcilara verdim yeter gelcekse gelsin gelmiyorsa aklimdan ciksin :)

Bende bugün gittim yüz yüze baktırdım Nermine,hiç beğenmedim ,belki bugün modunda değildi bilemiycem ama çok moralim bozuldu daha farklı bir fal bekliyordum(

Kızlar yarın Yeşilköy Duyguya gitmeyi planlıyorum nasıldır tavsiye eden varmı,birde telefonla aradım telefona çıkan kişi bana Duygu hn fal bakmıyor sadece sohbet ediyor dedi anlamadım kafam karıştı

Kızlar yarın Yeşilköy Duyguya gitmeyi planlıyorum nasıldır tavsiye eden varmı,birde telefonla aradım telefona çıkan kişi bana Duygu hn fal bakmıyor sadece sohbet ediyor dedi anlamadım kafam karıştı
Uzun mu bakdi Nermin yoksa kisa mi kesdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…