- 26 Şubat 2016
- 850
- 1.009
- 113
Yarım saat sürdü sanırım falı,sonunda soruda sordum ama fal beni tatmin etmedi,akıcı deildi ,hatta son dönemde gittiğim falcıların içinde en vasatıydı diyebilirimUzun mu bakdi Nermin yoksa kisa mi kesdi?
Bende bugün gittim yüz yüze baktırdım Nermine,hiç beğenmedim ,belki bugün modunda değildi bilemiycem ama çok moralim bozuldu daha farklı bir fal bekliyordum(
Fal diye bak olaya artık. Ben o kadar alıştım ki bu duruma :)Moralini niye bozuyosun canım boşver.
Arkadaşlar yokmu giden Yeşilköy Duyguya,ona göre gideceğimKızlar yarın Yeşilköy Duyguya gitmeyi planlıyorum nasıldır tavsiye eden varmı,birde telefonla aradım telefona çıkan kişi bana Duygu hn fal bakmıyor sadece sohbet ediyor dedi anlamadım kafam karıştı
Arkadaşlar yokmu giden Yeşilköy Duyguya,ona göre gideceğim(
Çok teşekkür ederim.ama şöle söylim bana ulaşamama ihtimali sıfır aynı yerde oturuyoruz 15dkka mesafe var evimi biliyor okulumu biliyor. İstese ulaşırda ulaşmak istemedi. Bizim ilişkimiz bana görede bitti ben yapabileceğimi yaptım sıra onda. Herşeyin hayırlısı olsun hepimiz hakkında. Kafam şimdi rahat en azından telefona bakıp ha aradı ha arayacak demiyorum :) kadersel çarkımızda beraber olmak varsa mutlaka oluruz. Yoksa falcılar istediği kadar gelecek desin nafile. Ben artık alışkanlık haline getirdiğimi fark ettim fal baktırmayı bu mutsuzluk ve beklentiye sokuyor insanı. Biz herşeyi bilmek istiyoruz olmayınca da hayal kırıklığına uğruyoruz. Gerek yok bunu biliyorum. İnşallah herkes hakkında hayırlısı olur. :)Yeniyim20 şekercim bu adamda numaran yoksa şayet alabileceği birisi var mı ortak arkadaşınız falan? Tarihlere takılmayın bence de, aslında cidden fallara göre hareket edip beklenti içinde olmamak gerekiyor. Baktırıp unutacaksın falı, beklenti içinde olduğunda gerçekten o enerji tıkıyor beklentilerinin gerçekleşmesini.
En güzel şeyler umulmadık anda olur aslında. Eninde sonunda iş olacağa varıyor, yani bi adam kaderinizde varsa, onunla mutlu olacaksanız zamanı olmuyor bunun. İnsanlar ayrılıyor seneler sonra barışıp evleniyor, ya da tam evleneceğiz diye düşünürken pat ayrılıyorlar başkası giriyor hayatına onunla evleniyor kısa sürede. Olmayacağı varsa da olmuyor işte. Ama acınızın üzerinden belirli bir zaman geçince neden olmadığını da görüyorsunuz. Acının içerisinde olduğunda haklı olarak göremiyorsun büyük tabloyu ama sonra "iyi ki" dediğin oluyor...
Hayat sürprizlerle dolu gerçekten ne zaman ne olacağı belli değil. Hepiniz için hayırlısı olsun.
Aa sen bilmiyorsun eyleme msj attım, Şenay var fincan cafe onu aradım.. :) dedikleri ortak şey fal neticede biz söleriz ama Allah bilir falan resmen dalga geçiyorlar..Aramazsa ben burdayım diyen kim, ara bi sor bakalım orada mıymış hâlâ?=)Yeniyim20
Çok teşekkür ederim.ama şöle söylim bana ulaşamama ihtimali sıfır aynı yerde oturuyoruz 15dkka mesafe var evimi biliyor okulumu biliyor. İstese ulaşırda ulaşmak istemedi. Bizim ilişkimiz bana görede bitti ben yapabileceğimi yaptım sıra onda. Herşeyin hayırlısı olsun hepimiz hakkında. Kafam şimdi rahat en azından telefona bakıp ha aradı ha arayacak demiyorum :) kadersel çarkımızda beraber olmak varsa mutlaka oluruz. Yoksa falcılar istediği kadar gelecek desin nafile. Ben artık alışkanlık haline getirdiğimi fark ettim fal baktırmayı bu mutsuzluk ve beklentiye sokuyor insanı. Biz herşeyi bilmek istiyoruz olmayınca da hayal kırıklığına uğruyoruz. Gerek yok bunu biliyorum. İnşallah herkes hakkında hayırlısı olur. :)
Aa sen bilmiyorsun eyleme msj attım, Şenay var fincan cafe onu aradım.. :) dedikleri ortak şey fal neticede biz söleriz ama Allah bilir falan resmen dalga geçiyorlar..
Aynen öyle inan saat geçmiyordu resmen falcılar gün veriyordu ben o anın akışını yaşayamıyordum. Çok kötü bişi o yüzden inanmıyorum verilen tarihlere. Zaman ve sabır en güzeli..Haklısın, fallara bu kadar kaptırmak da enerjiyi olumsuz etkiliyor. Dediğin gibi ister istemez beklentiye giriyor insan, beklenti de mutsuzluğu beraberinde getiriyor. Akışa bırakmak lazım, akışa bıraktığında hayat çok daha kolay ve konforlu ilerliyor.
Şenay ve eylem. Bide o kadar netti ki dedim aha geliyo benimki dedim ama ne gelen ne giden var :)Eylem mi demişti 15'inde aramazsa ben burdayım diye? Ya tamam dedikleri doğru Allah bilir, fal bir şekilde öngörü, gelecek tahmini vs. ama madem öyle düşünüyorlar kalkıp o kadar iddialı konuşup fal baktıkları insanı beklenti içine sokmayacaklar. Bu piyasa gerçekten kara borsa aslında, hisleriyle bakan, tutturan falcılar olduğu gibi umut satan da çok maalesef. İnsan bi durup düşünür çok emin konuşurken karşındaki insanı nasıl ne derece etkilerim diye.
Canım ben seni bilgilendiriyim bana duygunun çok önemli bir kaç falı çıktı ama çıkmayanlarda oldu burdan baya kişi gitti duyguya pembeci diyenlerde oldu çıkan çıkmayan oluyor ama tarot kahve bişiye bakmaz karşına alı sohbetle hayatını ce ne olcagını anlatır isim isim şeklinde bu seni şoka ugratmasın:) ben bi arkadasımı götürdüm mesela ona enerjisi baya yuttu 4 ay sonrakı hamılelegını bildi kız dedıgı tarıhte hamile kaldı falan ama pembecı dıyop tarihleri çıkmayanlarda yazdı dedğim gibi enerji meselesi vereceğim bilgi bu kadar:)Kızlar yarın Yeşilköy Duyguya gitmeyi planlıyorum nasıldır tavsiye eden varmı,birde telefonla aradım telefona çıkan kişi bana Duygu hn fal bakmıyor sadece sohbet ediyor dedi anlamadım kafam karıştı
Ben bakmadıgını biliyorum ama sorsunlar tlf ara sen sorDuygu hanım telefonla fal bakar mı? Bilen var mı :) Yada giden birileri sorabilir mi bakar mı bakmaz mı diye :))
Çiğdeme gittim bana gelecekle alakalı söyledikleri çıkmadıForumda arat istersen daha önceki yorumlara bak. Benim hiçbir fikrim yok kendisi hakkında, zaten çok fal baktırdığım da söylenemez. Çiğdem'i denemiş miydin Bakırköy laf cafe'deki? (Yeşilköy dediğin için yakınlarda bu geldi aklıma) Onun çok beğeneni var, bir arkadaşımın arkadaşı da devamlı gidiyormuş, söylediklerini de yaşadığını söyledi ama baktırma fırsatım olmadı benim.
Ne kadara bakıyor bir de hatırlıyor musun canımcım :))Ben bakmadıgını biliyorum ama sorsunlar tlf ara sen sor
Ben yarın gideceğim sorarım canımDuygu hanım telefonla fal bakar mı? Bilen var mı :) Yada giden birileri sorabilir mi bakar mı bakmaz mı diye :))
Teşekkür ederim yarın deneyip paylaşacağım sizlerleCanım ben seni bilgilendiriyim bana duygunun çok önemli bir kaç falı çıktı ama çıkmayanlarda oldu burdan baya kişi gitti duyguya pembeci diyenlerde oldu çıkan çıkmayan oluyor ama tarot kahve bişiye bakmaz karşına alı sohbetle hayatını ce ne olcagını anlatır isim isim şeklinde bu seni şoka ugratmasın:) ben bi arkadasımı götürdüm mesela ona enerjisi baya yuttu 4 ay sonrakı hamılelegını bildi kız dedıgı tarıhte hamile kaldı falan ama pembecı dıyop tarihleri çıkmayanlarda yazdı dedğim gibi enerji meselesi vereceğim bilgi bu kadar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?