İstanbul'da Fal - Falcılar

Yok ben baktırmam tavrı hoş değildi beğenmediğimi söyleyince ben müneccim değilim dedi hemen kıvırdı.. Baktırmam ölesine

Bende handeye ve nermine ve digerlerine inanmalimiyim o zaman inanip beklemelimiyim o benim kaderim bana gelcek diye

H
Bende handeye ve nermine ve digerlerine inanmalimiyim o zaman inanip beklemelimiyim o benim kaderim bana gelcek diye
Canım hande de nermin de senin bu adamla görüşmelerin olcak ama bu adam senin kaderin değil kaderindeki başka adam dediler bana,o yüzden bence sana söyledikleri doğru yani herkese bu adam senin kaderin demiyorlar anladın mı?

Ben telefonda baktırdım ama bana da çok iyi baktı Nermin, telefonda iyi bakamıyor demek de doğru değil sanırım gerçekten enerji meselesi kızlar :))

bana sadece nermin ve hande değil sarmaşık hasan nihal herkes bu adam senin kaderin sen bu adamla evleniceksin dedi dün nerminin tarot kartlarında hep evlilik ve geri dönen adam çıktı ama adamdan tık yok bir ay oldu hiçbir iletişim yok

boşa umutlanmak istemyorum daha çok yıkılırım zaten br sürü derdim var
Burda bu durumları yaşayan çok var bende onlardan biriyim fakt yıkılmıyo kimse zamanla alışıyo insan sonuçta. Bu kadar falcıların lafına kaptırma kendini sonuçta insanın fikirleri değişebilir. Bu derdini bi kenara koy. Diğer dertlerinle ilgilen ve onları çözmeye çalış. O belki o zmna kendiliğinden çözüme ulaşır

evet kizlar eve simdi geldim uzun uzun yazayim simdi tarihiyle cikan fal haberimi :)
tarihiyle cikan Hande Ve Nihal oldu
Niihal (demisti ki 16 subata kadar bundan bir haber var mart ayinda da pozitiv,ic acici,ego tatmini bir gelisim hiss ediyorum )
evet adam bugun beni aradi ve dedi seni subatta aradim ama ulasamadim (ben Bakudeydim cunki),bu durumda nihalin verdigi tarih cikmis oluyor subat da mart da

Hande (ocakta gittigimde bu seni tekrar arayacak hemde cok yakinda mart nisan gibi goruyorum arayacagini dedi)
yani handenin de tarihleri cikti

Mandal Toprak( bu adam sana yogunlasmis,siz bununla goruseceksiniz telefonda hemde cok yakinda dedi,hatta aralikta gittigimde 6 hafta veya 6 ay icinde bi iletisiminz olacak dedi, bundan baska 10 gun once gittigimde sebebini bilmiyorum ama bu adamin esi su an kiskanclik krizlerine girmis durumda dedi,cocuk da bugun bana dediki seni esime anlattim,yasadiklarimizi,sevgimizi hatta fotonu bile gosterdim dedi demek ki topragin dedigi kiskanclik krizleri bu yuzdenmis :) , bi de toprak bu adam esiyle arasinda cok buyuk sikintilar yasiyor dedi ki cocuk da bugun bana keske evlenmeseydim esimle hic anlasamiyorum,eve bile gitmek istemiyorum dedi)

bugun baktirdigim Halkali Nermin (karti acar acmaz hande gibi bu adamin yaninda tanidigi bi kadin var dedi ki ben de evet akrabasiyla evli dedim,tarottan baska kahve falinada cok guzel bakti,birlikte gittigimiz arkadasimin da evli oldugunu esiyle sorunlarini fln herseyi bildi ama baktiracaksiniz evinde yuzyuze baktirin cunki bi arkadasa telefonda bakmis arkadas memnnun kalmamis o yuzden bence yuzyuze baktirmak en iyisi)

Laf cafe Andac (bu adam cok mutsuz ve pisman sana adimlar atacagini goruyorum dedi)

Kadikoy istanbul cafe Ahmet (mart ayinda iletisiminiz olacak dedi,aranizda kopmayan bir bag var dedi)

yani sonuc olarak Laf cafe Halil,damlalar tugba,asmin cafe ergin,symbol levent ve sayamadigim bir cok ksii yani baktirdigim kisilerin hepsi bildi pisman olup arayacagini ama ayni zamanda hepsi de hayatina yeni biri girecek bu insanla iletisiminz olacak ama kaderindeki kisi baska kisi dediler )

dedikleri cikmayan (asmin cafe eray, asmin cafe zaza) zazayla eray ikisi de bu cocugun kesinlikle seni aramasi yok sormasi yok dediler,bu arada Pen cafe Yeter de bundan sora size 2 saniye bile olsa iletisim gormuyorum dedi,yani o da patladi anlayacaginiz

tarihleriyle cikanlar , HANDE,NIHAL ve KADIKOY ISTANBUL CAFE AHMET

bu arada Nermin kahve flinda baya detay veriyor bana mesela annenler mustakil bahceli bi evde kaliyorlar dedi evet dedim 3-4 ay once tasindilar oraya baya detay verdi yani babami fln tarif etti,bide benim su oglanla ilgili tarif ederken cok koyu tenli cok esmer dedi halbuki diger tum falcilar kumral demislerdi,ama cocuk esmer nerminin dedigi gibi cok esmer hem de cok koyu tenli dogu erkeklerini biliyorsunuz zaten :)

evet nermin dün banada herşeyiyle tarif etti bide sürekli sarışın bir kadından bahsetti umarım o benimdir :)

Canım bugün gittim dediğin gibi karşı tarafın ve benim ismimi bildi şok oldum:)) kötü bişey söylemedi ,söylediği diğer konular diğer falcılarla(hande,yeter ve göker)le paraleldi ,ağzımın açık kalacağı bişey söylemedi,tarih verdi baklaım çıkacakmı göreceğiz

Arkadaşlar Yeşilköy Duygu'ya gittiın güzel şeyler söyledi,hatta benim ve karşı tarafın ismin bildi,ama ağzımıın açık kalacağı bişey söylemedi,yeter hande ve gökerle paralel şeyler söyledi,tarih verdi çıkacakmı göreceğiz:)

Taihleri çıkmaz ben 3 kez gittim daha önce 2009 yılında dejavu dayken gittim tarihleri çıkmaz pembe tablocu samimi iyi niyetlidir sohbeti güzeldir garip tespitleri var bizim ki dedim ailesinden etkileniyor dedim iki teyzesi var onlar yönlendiriyor dedi şok oldum nazar eden isimleri söyledi doğruydu isimler durum anlık çok iyi ama 3 kez gittim tarihler olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…