Yok ben baktırmam tavrı hoş değildi beğenmediğimi söyleyince ben müneccim değilim dedi hemen kıvırdı.. Baktırmam ölesineE
Evet canım arkadaşa da baktı memnun kaldık ikimiz de gayet iyi baktı arkadaşın evli olduğunu fln herşeyi bildi demek ki telefonda iyi bakamıyor ama yüzyüze beğendik yani biz ikimiz de sen telde baktırdın diye iyi bakamadı herhalde bence yüzyüze baktır
Bence başka şeylere yoğunlaşıp zaman geçir çünkü beklersen olmıcak beklememek en iyisi..Bende handeye ve nermine ve digerlerine inanmalimiyim o zaman inanip beklemelimiyim o benim kaderim bana gelcek diye
Canım hande de nermin de senin bu adamla görüşmelerin olcak ama bu adam senin kaderin değil kaderindeki başka adam dediler bana,o yüzden bence sana söyledikleri doğru yani herkese bu adam senin kaderin demiyorlar anladın mı?Bende handeye ve nermine ve digerlerine inanmalimiyim o zaman inanip beklemelimiyim o benim kaderim bana gelcek diye
Banada senin kaderin dediler :)H
Canım hande de nermin de senin bu adamla görüşmelerin olcak ama bu adam senin kaderin değil kaderindeki başka adam dediler bana,o yüzden bence sana söyledikleri doğru yani herkese bu adam senin kaderin demiyorlar anladın mı?
İlk kez bi falcıyla enerjim tutmadı :)Ben telefonda baktırdım ama bana da çok iyi baktı Nermin, telefonda iyi bakamıyor demek de doğru değil sanırım gerçekten enerji meselesi kızlar :))
Burda bu durumları yaşayan çok var bende onlardan biriyim fakt yıkılmıyo kimse zamanla alışıyo insan sonuçta. Bu kadar falcıların lafına kaptırma kendini sonuçta insanın fikirleri değişebilir. Bu derdini bi kenara koy. Diğer dertlerinle ilgilen ve onları çözmeye çalış. O belki o zmna kendiliğinden çözüme ulaşırboşa umutlanmak istemyorum daha çok yıkılırım zaten br sürü derdim var
Canım bugün gittim dediğin gibi karşı tarafın ve benim ismimi bildi şok oldum:)) kötü bişey söylemedi ,söylediği diğer konular diğer falcılarla(hande,yeter ve göker)le paraleldi ,ağzımın açık kalacağı bişey söylemedi,tarih verdi baklaım çıkacakmı göreceğizCanım ben seni bilgilendiriyim bana ağı k önemli bir kaç falı çıktı ama çıkmayanlarda oldu burdan baya kişi gitti duyguya pembeci diyenlerde oldu çıkan çıkmayan oluyor ama tarot kahve bişiye bakmaz karşına alı sohbetle hayatını ce ne olcagını anlatır isim isim şeklinde bu seni şoka ugratmasın:) ben bi arkadasımı götürdüm mesela ona enerjisi baya yuttu 4 ay sonrakı hamılelegını bildi kız dedıgı tarıhte hamile kaldı falan ama pembecı dıyop tarihleri çıkmayanlarda yazdı dedğim gibi enerji meselesi vereceğim bilgi bu kadar:)
Canım sordum Yeşilköyuygu telefonda bakmıyormuş malesefTamam bebeğim eğer dersen gelebilecek durumda değil falan diye belki bakar,teşekkür ederim şimdiden haber bekliyorum:*
Taihleri çıkmaz ben 3 kez gittim daha önce 2009 yılında dejavu dayken gittim tarihleri çıkmaz pembe tablocu samimi iyi niyetlidir sohbeti güzeldir garip tespitleri var bizim ki dedim ailesinden etkileniyor dedim iki teyzesi var onlar yönlendiriyor dedi şok oldum nazar eden isimleri söyledi doğruydu isimler durum anlık çok iyi ama 3 kez gittim tarihler olmadıArkadaşlar Yeşilköy Duygu'ya gittiın güzel şeyler söyledi,hatta benim ve karşı tarafın ismin bildi,ama ağzımıın açık kalacağı bişey söylemedi,yeter hande ve gökerle paralel şeyler söyledi,tarih verdi çıkacakmı göreceğiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?