İstanbul'da Fal - Falcılar

Çiğdeme gittim bana gelecekle alakalı söyledikleri çıkmadı

püü, hiç aklımda kalmasın o zaman. hoş işte belli olmuyor ya dediğim gibi, birine enerjisi tutuyor bi falcının pat pat anda çok iyi yorumluyor dedikleri de çıkıyor. başkası gidiyor ona anda bile bilemiyor. herkesin enerjisinin tuttuğu bir falcı olmalı sanırım bu durumda=)

Ben çiğdem e gittim süperdi an ve geçmişte herşeyi süper bildi ama gelecek tutmadı. :)

Ben çiğdem e gittim süperdi an ve geçmişte herşeyi süper bildi ama gelecek tutmadı. :)

ya o bahsettiğim baktıran kıza geçenlerde biriyle tanışacağını tipine ismine kadar söylemiş. çıkmış da nitekim, arkadaşım bahsetmişti bana da, olayı tam anımsamıyorum ama böyle bir şeydi.

bi de şu var, malum aracı vasıtasıyla bakan falcılar anda geçmişte çok iyi oluyorlar gelecek fos çıkıyor diye söyleniyor. ha bunu çiğdem için demiyorum kadın hakkında hiçbir fikrim yok, arkadaşın arkadaşına çoğunlukla çıkıyormuş sana çıkmamış işte mesela. ama işte sadece varlık desteğinde yanılma olabiliyor sanırım. ha hisleriyle bakana lafım yok ötekine de yok gerçi bizdeki bile bile lades=)

Bir aydir bu sitedeyim ve bir aydir hurda soylenelerden fazlasinada gittim bu aksamda nermine gittim ayni sekilde yalniz eve gelince sok oldum babamin bugun doktor kontrolu vardi ve tum kalp damarlaeinin by passtan sonra yeniden tikandigini ogrendim su bir aydir gittigim falcilardan bir tanesi bana bunu demedi sadece ayni isyerinde calisfigim temizlik yapan bayanin kizi benim bir ay onceki ruh halime ve aglamalarima cok Uzulup bana fal bakmak iatemis o bana demistiki bu adam sana geri gelicek ama sizin ailede kalp hastasi biri var onun hastaligi ortaya xikicak ve sen bu adami gormuyceksin bile yani onun gelisi sana hicbisey ofade etmiycek demisti bende o zaman saf saf sevinip guldugumde bana sana kalp hastalogi diyorum sen sadece gelisine tkildin agir bir hastalik durumu goruyorum demisti suan o kadar pismanimki falada falcilarada bir daha asla gitmem cok korkuyorum bu falin cikicak olmasinda n ilk defa fal cikmasin iatiyorum

Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşir baban.. Rabbım şifa versin. Fala endeksli olma akışına bırak. Düşünme bile olumlu düşün olumlu olsun...

Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşir baban.. Rabbım şifa versin. Fala endeksli olma akışına bırak. Düşünme bile olumlu düşün olumlu olsun...

Amin cok tesekkur ederim hayatinda falla hic ugrasmamis ben bir aydir kafayi yedim.yok artik falda istemiyorum falcida benden uzak olsunlar

Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin babanıza. Kendinizi suçlamayın hiç, fala da takılmayın. Kendinize kızarken harcayacağınız enerjiyi babanızın iyileşmesi için manevi desteğe harcayın. Acil şifalar tekrardan...

Amin cok tesekkur ederim hayatinda falla hic ugrasmamis ben bir aydir kafayi yedim.yok artik falda istemiyorum falcida benden uzak olsunlar
Bende öyleydim sıkma kendini. İnsan zor anında ne yapacağını bilemiyor. Bu bi boşluk geçecek inşallah. Bol dua edin maneviyatınızı güçlendirin ve babanız için bol dua edin.

Cok fazla ozel mesaj geldi arkadaslar ama kiz falci degil burdan genel yaziyim yorgunum ozur dilerim zaten kiz bana fal baktiktan bir hafta sonra evden kacmis bende sadece bir kere gordum inanin bilsem hepinize verirdim numarasini

Kızlar şu an şoktayım,bugün halkalıdaki nermine geldim kadın kartları acar acmaz bi baktım benimki arıyor 7 ay sonra;şok oldum,actım konuştuk biraz,cok pişmanım dedi keşke evlenmeseydim dedi,seni eşine anlattım dedi seni nekadar cok sevdiğimi ve senin beni nekadar sevdiğini anlattım dedi,ben hala şoktayım elim ayağım titriyor,bu durımda toprak anı bildi cünki bana sebebini bilmiyorum ama bunun eşi kıskanclık krizlerine girmiş durumda dedi,bide hande ocakta gittiğimde bu cocuk seni arayacak cok yakında hem de dedi,yani özetle tüm falcıların dediği cıkmış oldu bana pişman olup aradı,birtek asmin cafe zaza ve asmin cafe eray bu cocuk asla sana dönmez aramaz sormaz demişti ama çıkmadı gördüğünüz gibi aradı :)

Peki ne yapacaksın bu durumda

E
Tamam hakkında hayırlısı olur umarım. Nermin e baktırdın mı
Evet canım arkadaşa da baktı memnun kaldık ikimiz de gayet iyi baktı arkadaşın evli olduğunu fln herşeyi bildi demek ki telefonda iyi bakamıyor ama yüzyüze beğendik yani biz ikimiz de sen telde baktırdın diye iyi bakamadı herhalde bence yüzyüze baktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…