İstanbul'da Fal - Falcılar

Yaaa tatlım nermini begnmene sevindim springvilcome bana da oyle acayip detylar verdi ve gercekden beni sok etti bence yuz yuze baktirin o zaman bu kadina cunku gercekden cok detayli verio ve cok iyi

Yaaa tatlım nermini begnmene sevindim springvilcome bana da oyle acayip detylar verdi ve gercekden beni sok etti bence yuz yuze baktirin o zaman bu kadina cunku gercekden cok detayli verio ve cok iyi
Neyse belki ben baktırdığımda modunda deildi belkide 15 gün sonra tekrar deniyeceğim:)

Nihal S springwillcome 'ye tarihiyle tutturmuş kızlar, acaba nihalin çıkan fal haberi var mı sizlerden ? :)
nihale ben yuzyuze baktirmistim ama yuzyuze daha iyi bakiyor bence tum falcilar,hatta bana mart ayinda bu cocuktan sana bi ses var bi haber var,ic rahatlatici bi konusma ego tatmini bi gelisme gibi goruyorum ben bunu demisti ben cok begenmistim nihali :)

hatta Nihal bana subatin 16na kadar bi gelisme olacak kesinlikle arayacak subatin 16na kadar dedi ama ben ocagin 30u bakuye dondum,telim kapaliydi yani 3 hafta boyunca ve bugun cocuk bana dediki ben seni subat ortasinda aradim ama ulasamadim telefonuna dedi,yani Nihal tarihiyle tutturdu tekrar giderim bi sure sora ama telde degil yuzyuze baktircam

Acaba ben telden baktırdığım için mi tutmuyor hiç ya 20 mart dedi tık yok

Nihal S springwillcome 'ye tarihiyle tutturmuş kızlar, acaba nihalin çıkan fal haberi var mı sizlerden ? :)
Bugun neler olmus bole canım cok sevındım senın adına hayırlısı olsun senın için nihalin tarıhlerını bir kaç kez banada çıktı buraya baya yazdım ama son falının tarıhı cıkmadı bır daha baktırdıgımda ben solemeden kendı soledı tarıhte sarkma olmus doye cıkmamıs ama falcıların dedı tarıhler sarkabiliyor ve ben her zaman sunu solerım 6. 7. Aylar onemlı bole at gibi giden erkek köpek gibi geri donuyor burda yazan bır arkadasım var bayadır girmiyor buraya şifresini unutmus müjdeyi ben veriyim 6 ay sonra onuda bır kac gun once aradı onuda gitmediği falcı kalmadı yarın şifresini bulabılırse kım ne dedı hangı tarıhı verdı onları yazmasını isticem bilgilenin bu ay hadı açıldı inşallh bekleyenlerefe yarar:)

Angelsnil canımcığımm çıkan falın yok mu yazacaktın burayaa
Evett arkadşlar yazıyımm çıkan çıkmayan fal haberini ben 2 haftadır fala gitmiyorum çünkü son gittiğim fallarpatladı tarih olarak ondan falcılara karşı trip atıyorum:)

1.tuba damlalar ben tubanın dedıgı bir çok şeyi yaşadım son 3 hafta önce bana verdiği tarih tutmadı ama özel hayatımla alakalı önemli bir şey çıktı
2 nihal buraya yazdıgım da cok sevındım bir çok kişi beğendi ben nihalin tarihlerine baya güveniyorum ben ve cevremdekilere baya tuttu ama son verdıgı tarıhten sonra gecıkmeye alındı su anda tarıh veremıyorum dedı anıda cok guzel bılıyor
3 yeter ben yetere anlık düşünceyi bildiği için baya gidiyordum bazen haftada 2 gun düşünün ama son zamanlarda dediğini yaşayamadım ondan dolayı onada 3 hafta oldu gitmeyeli ama hakkını yiyemem bazı fallarında sölediği cümlelerini erkek arkadasımdan duydum o yüzden bu kadın düşünceyi okuyor dedım ve gittim
4 çiğdem anı güzel biliyor ama 1 falı güzel çıktı diğer falları sanki içime sinmedi en son ona baktırdım bakalım verdıgı tarıhın cıkmasına 10 gun kaldı

5 hande anı geçmişi çok ıyı bılıyor son falına 1 bucuk ay oldu baktıralı ve ozel yaşamdakı tarıhı tuttu aslında son 1 aydır değişen bir durumun var onyüzden bır daha gıtmemm gerek ama tarıhı bıldı sonrasında bu olcak su olcak dedıgı şey olmadı yıne ayrıldık benımkıyle ama işle alakalı dediği bir sey var benım için buyuk bır sey çıkcak gibi az kaldı ama ummadıgım bır seydı bu benın için
6 gökerin tarıhı sarktı ama dediği olmustu ama dedim ya ilerisi ile alakalı dediği şey olmadı çünkü yine ayrıldık ama anı döktürmüştü

7kadınlar kahvesı pelin aman diyim aman yav bır kadın anı bilipte bu kadar umut veripte bır tanesı cıkmaz mı kocaman 0 veriyorum çunkü çok unutlandım
8 toprak uzun zaman once baktırmıstım onunda dedıgını yaşadım ama kızlar detaylar çok çıkmıyor yanı barıscan bole olcak sole tatıle gıtcen kıymetını anlıcak olmadı yanı yana done gelıp yıne eskısı gıbı oldu bole anlayın

9 duygu bende bır kac falı cok guzel cıktı ama çıkmayan fallarınıda gordum bır fal ıcın de donup gelmesı sadece odaklanıyoruz aslında önemlı olan düzelmesı. Yoksa gelse ne yazar

Bunların dışında angels burcu,asmin zaza,eylem,zehra,yiğit, sayamadığım o kadar çok varki bunları kesınlıkle beğenmedım tavsıye etmem

Bana sorarsanız kine gidersin yıne diye tuba damlalar, nihal, hande bunlar gerçekten iyidir
Ama tarihe ben takıntılı oldugum için şu ara durdum hevesim kaçtı.

Nermine daha baktırmadım baktırcam
Bunun

ANGELSNİL sanırım falcıların baktıkları ilk iki fal çıkıyor,diğerleri çıkmıyor sanada duygu hande tuba yeter öyle olmuştu sanırım değilmi,daha sonraki fallarda bizleri tanıdıkları için bilemiyorlar bence

aynen benimde en memnun kaldiklarim nihal ve hande

kizlar simdi bakiyorum da asmin cafe erginin de soyledigi tarihile cikmis bana ocak sonu 20 gunluk bi sure verdi hatta dediki kesinlikle 20 gun icinde ondan sana bi geri donus olcak dedi,subatda da cocuk beni aramis zaten yani bu durumda erginin de dedigi cikmis oluyor,asmin cafede zazayla erayin dediyi cikmadi bana ama erginin dedigi cikti

bende yarın nermine gidicem bakalım ne dicek :)

Nermin ne kadara bakıyor bir de akşamları mı bakıyor? Gidenlwr hep akşam demiş. Sadece Angels Burcu'ya gittim. Nihal ve Hande'yi de merak ediyorum onlar hangi cafelerde

Nermin ne kadara bakıyor bir de akşamları mı bakıyor? Gidenlwr hep akşam demiş. Sadece Angels Burcu'ya gittim. Nihal ve Hande'yi de merak ediyorum onlar hangi cafelerde
Nihal beşiktaş symbol hande mi cafe oda beşiktaş da hande için randevu alman gerekiyor nihal içinse hayır

Nihal Beşiktaş Symbol cafe'de. Nermin 50 TL'ye bakıyormuş sanırım tarot+kahveye, emin olmamakla birlikte tek başına tarot ya da kahve baktırırsan 30 olabilir. Sadece akşamları baktığını sanmıyorum arkadaşlar iş çıkışı gittiyse belki o yüzden zamanlaması öyle olmuştur.

Hande de Beşiktaş Mi cafe'de.

Arkadaşlar bunk kafe taksimde ki çocuk vardı adını hatırlamıyorum gideniniz varmı ben ocakta gittim pek etkilendiğini söyleyemem sadece fincan a bakıyor sonra kartlara soru sorduruyor çok hevesli değildi bakarken bide hisleri yle yorumlamıyordu deneyimi olan paylaşayım bilirmiyik lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…