İstanbul'da Fal - Falcılar

angelsnil e tarihleri çıkmış demekki enerji meselesi dedikleri gibi:))
Konular hep aynı iş başlangıcı ve ilişki ilişkide tarih vermedi iş konusunda önümüzdeki hafta dedi üç kez belki yakın görüyordur görüştüğüm şirketi bildi başlangıcı konusunda kimse tutturamıyor bende mi sorun var diyorum ama elimden geleni yaptım fal baktırıp beklemedim şirkette sorun var olacak diyor herkes ama 10 kişi de bu şirket dedi geçen sene Çorlu'da biri bu işten bahsetmişti

Hadi hepberaber geri sayıma başlayalım :) bende Nihal bu hafta ya çıkar ya da patlar...
Pazartesi haber vereceğim.

Kızlar Dejavu cafeye Utku diye biri gelmiş iki gün olmuş,ben ediye gitmiştim ona nbktırayım dedim vasat bence benden söylemesi

Nermin bildimi babanızın rahatsızlığını

Canım acaba senin telefonda konuşmanı duyup falını ona göremi yorumladı olabilirmi

Ben yüz yüze baktırdım ama malesef

Nermin benim cantama kadar soyledi su antani takip onla abanta gidip bungalow evlerde kalcaksin dedi ve benim tek gitmedigim ve onla gitmek istedigimiz yerdi

bu arada kizlar cikan fallarimi yazarken Gokeri yazmayi unutmusum,Goker de her gittigimde bana dedi ki seni arayacak bazi aciklamalar yapcak ben sordum peki nezaman arayacak diye,dedi ki her an araya bilir cok degisik bi ruh hali yasiyor

bu arada kizlar cikan fallarimi yazarken Gokeri yazmayi unutmusum,Goker de her gittigimde bana dedi ki seni arayacak bazi aciklamalar yapcak ben sordum peki nezaman arayacak diye,dedi ki her an araya bilir cok degisik bi ruh hali yasiyor
Ya o kadar şaşkınım ki anlatamam çünkü şu başlıkta herhalde en zor durumu olan sen olmalısın ve üstüne de çok düşmüşlerdi kızlar. Gel görelim ki falcı bacılar bildiler. Hakkında hayırlısı olsun canım :)

Dejavu cafe Ediye baktıran varmı söyledikleri çıkarmı ,ben bugün baktırdım merak ediyorum

aynen ama en azindan bana bazi aciklamari yapti ben rahatladim az da olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…