Ben 2010 dan beri baktırıyorum ediye evime yakın 2014 den sonra daha sık gittim tarihleri sorunludur mesala 2014 yılında esas insanı o ilk kez bildi nasıl biri olduğunu neler yaşadığını hayatına girecek son kişi olduğunu ben hep memnun kalmışımdır 1 senedir çok sık fal baktırdım istanbulda tarih bilen yok çıkmadı kelimesi açık cası beni rahatsız ediyor hande nihal de dahil tarihleri çıkmadı Bu onların kötü olduğu anlamına gelmez ben edi den memnunum ayda birkez gider aynı şeyleri dinler gelirim dios duygu üç kez gittim işle ilgili bu hafta başlıyorsunuz 3 kez dinledim yok ama aşk iş konusunda 15 kişi aynı şeyi söyledi en kötüsü cengiz denen bir tip di oda en vasatıydı 2015 şubatta kuzeye gittim bu insanla aranızda ki bitmiş değil dedi Şubat sonunda ama 2015 Şubat sonu bağlantı olacak dedi olmadı arada iletişimi oldu bişeyler yollamalar vs bir başlangıç olmadı yani ben bu insanı 1 seneden fazladır bekliyorum 3 gün değil üç ay değil çok yıprandım ben aynı zamanda iş arama sürecindeyim o da yıpratıcı dedimya bugun çıkmaz 3 ay sonra çıkarsa ne olacak bu insanın vasat olduğu anlamına nı gelir Hayır eskiden tarih vern falcılar bile tarih vermiyor artık ama halen fal kafeler takır takır iş yapıyor ben edi den melekler emre den handeden mademison 9 Can dan me nun kaldım ve bu insanlarla sınırladım fallarımıDejavu cafe Ediye baktıran varmı söyledikleri çıkarmı ,ben bugün baktırdım merak ediyorum
hadi yaa avcilarin neresinde??? ben de avcilarda oturuyorum gideyimAvcılar daa angels cafe var bi falcıya geldik forumdan bir arkadaşla ili nokta atışı yaptı ve hiç bi kimsenin bilmediği şeyi bildi. Malum şahıs içinde 10 güne arayacak dedi :) aramazsa gel dedi :) adı selvi baktırdınız mı bilmiyorum ama kalp gözüyle bakıyo.
Merkezde bi kaç cafe var aynı caddede oda orda laflafa cafenin ilerisinde. Sen laflafa da kimseye baktırdın mı? Avcılarda önerebileceğin biri var mıhadi yaa avcilarin neresinde??? ben de avcilarda oturuyorum gideyim
Yeteride dene son defa canım,ondanda çok memnun olan var:)Merhaba kizlar,
Bugun nihale yuzyuze fal baktirdim daha once 2 kere telefonda baktirmiatim yuzyuze daha iyiydi bana mart sonuna kadar bi iletisim ve nisanin 10u a kadar kesin bisey bekliyorum diygulari cok yogundedi
ve göker bugun onada gittim acaip biri farkli yorumluyor herseyi bir an sizin yuzunuze bakip birsey soyluyor kaliyorsunuz boyle sanki karsinizda konusan goker degilde sevgiliniz gibi sizi terkeden adamin iliski biyunca soyledigi laflari ondan duyuyorsunuz goker beni etkiledi ve bana 22 nisana kadar bu adamla iletisimin olucak oda en gec dedi oda duygulari cok yogun geri gelicek dedi
ama goker ve nihalde bu adam senin icin hayirlimi dersen hayir dedi
bu gercekfen artik benim son fal deneyimimdi ama nihal,goker,hande ve nermin favorilerim tekrar gidersem yi e onlara giderim bakalim hangisinin tarihi tutucak
Laf lafa cafe de ben bir bayana baktırdım ama vasatdı,ya kahve yada çaya bakıyorlarMerkezde bi kaç cafe var aynı caddede oda orda laflafa cafenin ilerisinde. Sen laflafa da kimseye baktırdın mı? Avcılarda önerebileceğin biri var mı
Teşekkür ederim,yani edinin söyledikleri çıkar ama tarihte sarkma olur diyorsunuz doğrumu anladımBen 2010 dan beri baktırıyorum ediye evime yakın 2014 den sonra daha sık gittim tarihleri sorunludur mesala 2014 yılında esas insanı o ilk kez bildi nasıl biri olduğunu neler yaşadığını hayatına girecek son kişi olduğunu ben hep memnun kalmışımdır 1 senedir çok sık fal baktırdım istanbulda tarih bilen yok çıkmadı kelimesi açık cası beni rahatsız ediyor hande nihal de dahil tarihleri çıkmadı Bu onların kötü olduğu anlamına gelmez ben edi den memnunum ayda birkez gider aynı şeyleri dinler gelirim dios duygu üç kez gittim işle ilgili bu hafta başlıyorsunuz 3 kez dinledim yok ama aşk iş konusunda 15 kişi aynı şeyi söyledi en kötüsü cengiz denen bir tip di oda en vasatıydı 2015 şubatta kuzeye gittim bu insanla aranızda ki bitmiş değil dedi Şubat sonunda ama 2015 Şubat sonu bağlantı olacak dedi olmadı arada iletişimi oldu bişeyler yollamalar vs bir başlangıç olmadı yani ben bu insanı 1 seneden fazladır bekliyorum 3 gün değil üç ay değil çok yıprandım ben aynı zamanda iş arama sürecindeyim o da yıpratıcı dedimya bugun çıkmaz 3 ay sonra çıkarsa ne olacak bu insanın vasat olduğu anlamına nı gelir Hayır eskiden tarih vern falcılar bile tarih vermiyor artık ama halen fal kafeler takır takır iş yapıyor ben edi den melekler emre den handeden mademison 9 Can dan me nun kaldım ve bu insanlarla sınırladım fallarımı
Hım baktırmadım iyi ki :)Laf lafa cafe de ben bir bayana baktırdım ama vasatdı,ya kahve yada çaya bakıyorlar
Nihal hamilelik sebebiyle cafeden ayrıldı bilginizeNihal beşiktaş symbol hande mi cafe oda beşiktaş da hande için randevu alman gerekiyor nihal içinse hayır
Yaaaaa... Umarim hamilelik sonrasi birakmaz fali.. Iyi falci bulduk o da gitdiNihal hamilelik sebebiyle cafeden ayrıldı bilginize
Yok bırakmıyacak zaten devam edecek fala sıkıntı yok:))Yaaaaa... Umarim hamilelik sonrasi birakmaz fali.. Iyi falci bulduk o da gitdi
Çok teşekkür ederim :)Nihal beşiktaş symbol hande mi cafe oda beşiktaş da hande için randevu alman gerekiyor nihal içinse hayır
Nihal Beşiktaş Symbol cafe'de. Nermin 50 TL'ye bakıyormuş sanırım tarot+kahveye, emin olmamakla birlikte tek başına tarot ya da kahve baktırırsan 30 olabilir. Sadece akşamları baktığını sanmıyorum arkadaşlar iş çıkışı gittiyse belki o yüzden zamanlaması öyle olmuştur.
Hande de Beşiktaş Mi cafe'de.
Yeter taksim pen cafede, ama bugunku olaydan sonra taksim tarafa gitmek bir az urkutucuyeter nerde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?