İstanbul'da Fal - Falcılar

Dejavu cafe Ediye baktıran varmı söyledikleri çıkarmı ,ben bugün baktırdım merak ediyorum
Ben 2010 dan beri baktırıyorum ediye evime yakın 2014 den sonra daha sık gittim tarihleri sorunludur mesala 2014 yılında esas insanı o ilk kez bildi nasıl biri olduğunu neler yaşadığını hayatına girecek son kişi olduğunu ben hep memnun kalmışımdır 1 senedir çok sık fal baktırdım istanbulda tarih bilen yok çıkmadı kelimesi açık cası beni rahatsız ediyor hande nihal de dahil tarihleri çıkmadı Bu onların kötü olduğu anlamına gelmez ben edi den memnunum ayda birkez gider aynı şeyleri dinler gelirim dios duygu üç kez gittim işle ilgili bu hafta başlıyorsunuz 3 kez dinledim yok ama aşk iş konusunda 15 kişi aynı şeyi söyledi en kötüsü cengiz denen bir tip di oda en vasatıydı 2015 şubatta kuzeye gittim bu insanla aranızda ki bitmiş değil dedi Şubat sonunda ama 2015 Şubat sonu bağlantı olacak dedi olmadı arada iletişimi oldu bişeyler yollamalar vs bir başlangıç olmadı yani ben bu insanı 1 seneden fazladır bekliyorum 3 gün değil üç ay değil çok yıprandım ben aynı zamanda iş arama sürecindeyim o da yıpratıcı dedimya bugun çıkmaz 3 ay sonra çıkarsa ne olacak bu insanın vasat olduğu anlamına nı gelir Hayır eskiden tarih vern falcılar bile tarih vermiyor artık ama halen fal kafeler takır takır iş yapıyor ben edi den melekler emre den handeden mademison 9 Can dan me nun kaldım ve bu insanlarla sınırladım fallarımı

Kizlar laf cafede fatmaya fal baktiran var mi ben baktirdim cikan var mi cigdem icin gitmistim sira vardi orta sekerdi cikan var mi fatma

Avcılar daa angels cafe var bi falcıya geldik forumdan bir arkadaşla ili nokta atışı yaptı ve hiç bi kimsenin bilmediği şeyi bildi. Malum şahıs içinde 10 güne arayacak dedi :) aramazsa gel dedi :) adı selvi baktırdınız mı bilmiyorum ama kalp gözüyle bakıyo.

Son düzenleme:
hadi yaa avcilarin neresinde??? ben de avcilarda oturuyorum gideyim

Merhaba kizlar,
Bugun nihale yuzyuze fal baktirdim daha once 2 kere telefonda baktirmiatim yuzyuze daha iyiydi bana mart sonuna kadar bi iletisim ve nisanin 10u a kadar kesin bisey bekliyorum diygulari cok yogundedi
ve göker bugun onada gittim acaip biri farkli yorumluyor herseyi bir an sizin yuzunuze bakip birsey soyluyor kaliyorsunuz boyle sanki karsinizda konusan goker degilde sevgiliniz gibi sizi terkeden adamin iliski biyunca soyledigi laflari ondan duyuyorsunuz goker beni etkiledi ve bana 22 nisana kadar bu adamla iletisimin olucak oda en gec dedi oda duygulari cok yogun geri gelicek dedi
ama goker ve nihalde bu adam senin icin hayirlimi dersen hayir dedi
bu gercekfen artik benim son fal deneyimimdi ama nihal,goker,hande ve nermin favorilerim tekrar gidersem yi e onlara giderim bakalim hangisinin tarihi tutucak

Yeteride dene son defa canım,ondanda çok memnun olan var:)

Teşekkür ederim,yani edinin söyledikleri çıkar ama tarihte sarkma olur diyorsunuz doğrumu anladım

Çok teşekkür ederim :)

nihal telefon ettiğinizde rica ederseniz s,zle buluşur yada evine davet eder dün ben öyle yaptım :)

nermin hakkında kötü bir haberim var

geçen gün nermine giderken yanımda görtürdüğüm arkadaşıma bu adam senin kısmetin değil ama daha bir iki yıl ilişkiniz devam edecek seni seviyor demişti dün adam terketmiş kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…