Falı patladı yani öyle mi? Ya bide döner belkinermin hakkında kötü bir haberim var
geçen gün nermine giderken yanımda görtürdüğüm arkadaşıma bu adam senin kısmetin değil ama daha bir iki yıl ilişkiniz devam edecek seni seviyor demişti dün adam terketmiş kızı
Kesinlikle biraz soğuk gibi gelir ilk etapta o da duruşuyla ilgili kimsenin egosunu oksamaya çalışmaz yalakalık asla yapmaz çok soru sorulmasını sev mez zamanları sarkar karşısındaki insanın bilinç altına inip kartlardan yardım alır karşımdaki insanı sevdiğimi herşeyiyle anlatıyor senin ve esas kişinin aklının içine giriyor sabah gitmemi tavsiye ederim 12 gibi geliyor çarşamba izinli o dan daha iyileri var mı var ama dedim ya düzgün biri biraz adı duyulduğunda bi tarafları kalkacak biri değilTeşekkür ederim,yani edinin söyledikleri çıkar ama tarihte sarkma olur diyorsunuz doğrumu anladım
Kimseye güven me sakın dediklerini yapana içinden geldiği gibi falcılara biraz aciz göründü mü şu yap vs... sacmalıyorlar tabi sen aşkın bunu dakedemeyip bak başkası da var felan sanatı kalmış bana başkasını önermek çok iyi niyetli gitmemek lazım angels cengiz gittim size hangi konuda yardım edebilirim dedi saçmaladı 3 soru hakkınız var dedi 3 soruya olumsuz dedi ama hiç olumlu bişey söylemedi mesala bu iş olmuycak ama bak baş ka bir iş var gibi sonra yıldızname bakalım yardımcı oluruz senin üzüntün çaresizliğinden adamın umrunda değil seni nasıl sömürebilirme bakıyor tam bir şerfsizlik örneği seni beni para olarak görüyorlar kimseye güven me tavsiyelerine uyma bekara karı boşanmak kolay diye bir laf varŞöyle çıkmayan fal haberlerini okuyunca öyle çok üzülüyorum ki, bana şu ana denilen özel hayat ile ilgili olan şeylerden 1 tane bile çıkan olmadı, hep umut ederek ümit ederek bekliyoruz sonra daha çok üzülüyoruzBugün Nihal'in bana verdiği tarih de patlamış bulunmakta. Ne yapacağız bilmiyorum kime güvenelim neye inanalım
Canım tarih sarkıyor bekle zamanı vardır bel bağlamamak gerekir tabıkı ama umutsuzluga kapılmaYarındı tarihi, ama çıkacak gibi değil zaten 20 Mart'a kadar demişti yani, hiç bir şeyde olmadı. Fala tamamen bel bağlamayın arkadaşlar sonra çok üzülürsünüz, beklenti içine giriyor çünkü insan olmayınca ekstra üzülüyor
Çok zor ben bir senedir bekliyorum ve aynı şeyleri duyuyorum allah sabır versinevet haklısın ben inanmıyorum zaten hepsi gelicek diyor ama hçbirine inanmıyorum
Tekrar teşekkür ederimKesinlikle biraz soğuk gibi gelir ilk etapta o da duruşuyla ilgili kimsenin egosunu oksamaya çalışmaz yalakalık asla yapmaz çok soru sorulmasını sev mez zamanları sarkar karşısındaki insanın bilinç altına inip kartlardan yardım alır karşımdaki insanı sevdiğimi herşeyiyle anlatıyor senin ve esas kişinin aklının içine giriyor sabah gitmemi tavsiye ederim 12 gibi geliyor çarşamba izinli o dan daha iyileri var mı var ama dedim ya düzgün biri biraz adı duyulduğunda bi tarafları kalkacak biri değil
Canım bu merve kimdir nedir,nasıl bakar ,yeter gibimi bakıyo,nasıl ulaşabiliriz,sen gidip memnun kaldınmı:))Yeter 10 numarabana dedikleriyle şok yaşatıyor ama ben 2 ayda bir giderim merveyede baktırmayı düşünüyorum ama bakırköyde bi gülden varmış onun izini sürüyorum baya iyimiş arkadasım arkadası her dediği çıktıgı için numarasını silmiş çağırıyor musun geliomus şimdi üsteliyoruz umarım buluruz
Cinleri var Göker in ve cinleri söylüyor ona, bende gitmiştim saklamıyor cini olduğunuArkadaşlar günlerdir kafama bişey takılıyor düşünüyorum düşünüyorum cevabını bulamadım.Gökere çoğumuz fal baktırdık,falın başında bize bir kart seçtirtiyor,falın sonundada dilek tutmamızı istiyor,eğer o kart çıkarsa dileğimizin olacağını çıkmazsa da olmuyacağını söylüyor.Ben çok şaşırıyorum nasıl çıkacak kartı biliyor.Yada dilek tutup bu kart çıkmayan varmı yoksa herkesin mi kartı çıkıyor.Kartı çıkmayan varmı,en azından hep beraber değerlendirirsek anlarız,yorumlarınızı bekliyorum,gökere fallarımının devamlılığı için bu çok önemli bir nokta bence
Bana ilk yaptığında şaşırdım. Ama arkadaşımla gittiğimizde kız karrı seçer seçmez alıp kartı sakladım. Özellikle bakmasını engelledim. Kart üzerinde bir işaret varmı diye baktım çözemedim ama. Kartlar çok eski ve yıpranmıştı. Bir tek aklıma yıpranma şekillerinden tanıyor olabileceği geldi. Çözmeye uğraştım ama yakalayamadım.Arkadaşlar günlerdir kafama bişey takılıyor düşünüyorum düşünüyorum cevabını bulamadım.Gökere çoğumuz fal baktırdık,falın başında bize bir kart seçtirtiyor,falın sonundada dilek tutmamızı istiyor,eğer o kart çıkarsa dileğimizin olacağını çıkmazsa da olmuyacağını söylüyor.Ben çok şaşırıyorum nasıl çıkacak kartı biliyor.Yada dilek tutup bu kart çıkmayan varmı yoksa herkesin mi kartı çıkıyor.Kartı çıkmayan varmı,en azından hep beraber değerlendirirsek anlarız,yorumlarınızı bekliyorum,gökere fallarımının devamlılığı için bu çok önemli bir nokta bence
Yeter pen cafe taksimde bakıyor,ama gidip sıraya girmen gerekiyoryeter nerde :)
banaCinleri var Göker in ve cinleri söylüyor ona, bende gitmiştim saklamıyor cini olduğunu
bana cinlerim var gormek istermisin dedi,cinlerle bakiyor gokerArkadaşlar günlerdir kafama bişey takılıyor düşünüyorum düşünüyorum cevabını bulamadım.Gökere çoğumuz fal baktırdık,falın başında bize bir kart seçtirtiyor,falın sonundada dilek tutmamızı istiyor,eğer o kart çıkarsa dileğimizin olacağını çıkmazsa da olmuyacağını söylüyor.Ben çok şaşırıyorum nasıl çıkacak kartı biliyor.Yada dilek tutup bu kart çıkmayan varmı yoksa herkesin mi kartı çıkıyor.Kartı çıkmayan varmı,en azından hep beraber değerlendirirsek anlarız,yorumlarınızı bekliyorum,gökere fallarımının devamlılığı için bu çok önemli bir nokta bence
Alla alla ben hiç sormadım,ama herkesin dileği olacak sanırım kimsenin kartı farklı çıkmamış o da ilginçbana
bana cinlerim var gormek istermisin dedi,cinlerle bakiyor goker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?