Bende ve arkadasımda bilmişti ama dilek hatırlamıyorumArkadaşlar günlerdir kafama bişey takılıyor düşünüyorum düşünüyorum cevabını bulamadım.Gökere çoğumuz fal baktırdık,falın başında bize bir kart seçtirtiyor,falın sonundada dilek tutmamızı istiyor,eğer o kart çıkarsa dileğimizin olacağını çıkmazsa da olmuyacağını söylüyor.Ben çok şaşırıyorum nasıl çıkacak kartı biliyor.Yada dilek tutup bu kart çıkmayan varmı yoksa herkesin mi kartı çıkıyor.Kartı çıkmayan varmı,en azından hep beraber değerlendirirsek anlarız,yorumlarınızı bekliyorum,gökere fallarımının devamlılığı için bu çok önemli bir nokta bence
Bana hiç bi dediği çıkmadı güya dileğim olacaktı :) aşıklar kartı çıkarsa dileğin kabul olacak demişti :)) cinleri var bu yüzden biliyo bana hiç tuhaf gelmediAma herkesin kartını bilmiş bu da ilginç,kartı çıkmayan yokmu herkesinmi olumlu falı kimseye olumsuz fal bakmadımı(
Ayyy korkunç o.o ya hiç korkmadınız mi kızlar? Ayna gördünüz mü hiç çevrede? Ayna görünce ben 3.5 atıyorumbana
bana cinlerim var gormek istermisin dedi,cinlerle bakiyor goker
Açıkcası göker bende geçmişi iyi bilmişti ama gelecek konusunda sıfır bildi . Bence denildiği gibi geçmişi iyi biliyor malum şeylerden ama gelecek yok çıkmadı.Gokerin fallari cikiyor mu kizlar.Pen cafe yetere baktirdim ama pek tatmin olmadim karsi tarafi iyi biliyor ama gecmisi ve ani bilemedi o kisimlares gecti fali sirf karsi tarafib dusunceleri ee de dun noldu bugun nasil gelecekte de net tarih vermedi.Var mi yeterin cikan fali
Cengiz çok kötü ve güvenilmez biri. Bilmediği kadar da ukala. . Asla baktirmayinKimseye güven me sakın dediklerini yapana içinden geldiği gibi falcılara biraz aciz göründü mü şu yap vs... sacmalıyorlar tabi sen aşkın bunu dakedemeyip bak başkası da var felan sanatı kalmış bana başkasını önermek çok iyi niyetli gitmemek lazım angels cengiz gittim size hangi konuda yardım edebilirim dedi saçmaladı 3 soru hakkınız var dedi 3 soruya olumsuz dedi ama hiç olumlu bişey söylemedi mesala bu iş olmuycak ama bak baş ka bir iş var gibi sonra yıldızname bakalım yardımcı oluruz senin üzüntün çaresizliğinden adamın umrunda değil seni nasıl sömürebilirme bakıyor tam bir şerfsizlik örneği seni beni para olarak görüyorlar kimseye güven me tavsiyelerine uyma bekara karı boşanmak kolay diye bir laf var
Angels cagede Burcuyu denedinizmiCengiz çok kötü ve güvenilmez biri. Bilmediği kadar da ukala. . Asla baktirmayin
Ben baktırdım tarihi geçtiAngels cagede Burcuyu denedinizmi
Kızlar asmin cafe asiye ye baktırdınız mı? Arkafasım 2 bucuk ay once baktırdı tarıh ve olayı cıktı bende baktırmıstım iyidi ama uyarını dinlememiştim dinleseydım iyidi:)
Taksimde melekler cafesi karşısında canım
Aynenn ya gidemiyoruz evden bile cıkamıyoruz bugunBu aralar taksim tarafına da gitmek sakıncalı(
Asmin cafede kime baktırmış acaba ben baktırmış olabilirimAynenn ya gidemiyoruz evden bile cıkamıyoruz bugun
tarihi geçebiliyor olay gerçekleştimiBen baktırdım tarihi geçti
Kendisine baktirmadim ama, bence yetenek sizsiniz programindakilar gibi bi sey yapiyo)Arkadaşlar günlerdir kafama bişey takılıyor düşünüyorum düşünüyorum cevabını bulamadım.Gökere çoğumuz fal baktırdık,falın başında bize bir kart seçtirtiyor,falın sonundada dilek tutmamızı istiyor,eğer o kart çıkarsa dileğimizin olacağını çıkmazsa da olmuyacağını söylüyor.Ben çok şaşırıyorum nasıl çıkacak kartı biliyor.Yada dilek tutup bu kart çıkmayan varmı yoksa herkesin mi kartı çıkıyor.Kartı çıkmayan varmı,en azından hep beraber değerlendirirsek anlarız,yorumlarınızı bekliyorum,gökere fallarımının devamlılığı için bu çok önemli bir nokta bence
Ben baktırdım 10 dkcık baktı :) dediğine göre bir hafta içinde hayatımın aşkıyla tanışcam:) aa güya benim ki üç hafta önce dibimde bitecekti :) ama fosssssssAngels cagede Burcuyu denedinizmi
Olay da gerçekleşti tarih de asmın cafe asiyeAsmin cafede kime baktırmış acaba ben baktırmış olabilirim
asiye su kilolu olan kadinmi?Kızlar asmin cafe asiye ye baktırdınız mı? Arkafasım 2 bucuk ay once baktırdı tarıh ve olayı cıktı bende baktırmıstım iyidi ama uyarını dinlememiştim dinleseydım iyidi:)
tarih peki ay mi vermisti yoksa gun mu?Olay da gerçekleşti tarih de asmın cafe asiye
Asminde Asiye diye bir bayana benim bir arkadaşımda baktırmıştı bundan 2 ay öncesinde çıkmıştıda sanırım ona söylediği bir şey ama daha sonra arkadaşım tekrar kafye gitti ayrılmış sanırım ordan Asiye diye başka birini çıkarmışlar karşısına dikkat edin,iyi bir falcı ayrıldığında müşteriler ayağını kesmesin diye bu tarz şeylerde yapabiliyorlarmışasiye su kilolu olan kadinmi?
tarih peki ay mi vermisti yoksa gun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?