İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende ve arkadasımda bilmişti ama dilek hatırlamıyorum

Ama herkesin kartını bilmiş bu da ilginç,kartı çıkmayan yokmu herkesinmi olumlu falı kimseye olumsuz fal bakmadımı(
Bana hiç bi dediği çıkmadı güya dileğim olacaktı :) aşıklar kartı çıkarsa dileğin kabul olacak demişti :)) cinleri var bu yüzden biliyo bana hiç tuhaf gelmedi

Açıkcası göker bende geçmişi iyi bilmişti ama gelecek konusunda sıfır bildi . Bence denildiği gibi geçmişi iyi biliyor malum şeylerden ama gelecek yok çıkmadı.

Cengiz çok kötü ve güvenilmez biri. Bilmediği kadar da ukala. . Asla baktirmayin

Kızlar asmin cafe asiye ye baktırdınız mı? Arkafasım 2 bucuk ay once baktırdı tarıh ve olayı cıktı bende baktırmıstım iyidi ama uyarını dinlememiştim dinleseydım iyidi:)

Kendisine baktirmadim ama, bence yetenek sizsiniz programindakilar gibi bi sey yapiyo)

asiye su kilolu olan kadinmi?

tarih peki ay mi vermisti yoksa gun mu?
Asminde Asiye diye bir bayana benim bir arkadaşımda baktırmıştı bundan 2 ay öncesinde çıkmıştıda sanırım ona söylediği bir şey ama daha sonra arkadaşım tekrar kafye gitti ayrılmış sanırım ordan Asiye diye başka birini çıkarmışlar karşısına dikkat edin,iyi bir falcı ayrıldığında müşteriler ayağını kesmesin diye bu tarz şeylerde yapabiliyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…