İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben yarın gidebilirim bakıcam o mu değil mi diye

Nihalin tarih patladı, ama olayın gerçekleşme ihtimali var.
19una kadar gelişme olur mutlaka demişti, olmadı

Angels cagede Burcuyu denedinizmi
Evet burcuya gecen hafta gittim. Iyi gibiydi. Baktirmadan once orda baska bir musteri ile konustum benden once baktircakti. O cok memnun oldugunu soylediklerinin ciktigini soyledi ama bakalim. Cok derin bir falci degil ama hisleri var nisan basi dedi bana bakalim dedigi olursa yazicam arkadaslar ama olmazsa demekki iyi degildir. Hatta o bayan da daha once cengiz e baktirmis o da benim gibi cok kotu oldugunu soyledi. Burcu umarim tutar bekliyorum :)))

Arkadaslar , melekler kahvesinde Remziye diye bir falciya baktirananiz oldu mu? Baya fal baktiran bir arkadasim iyi oldugunu soyledi ama ben gidemedim henuz. Baktiran varsa yazabilir mi.??

Ben bugun medyum rahmana gittim oda hande asiye nermin neslihan edi sevgi vs vs vs gibi 12 nisana kadar vakit verdii ama çok ilginç detaylarda verdi bakalim nolucak.

çıkmayan tek bir şey var ona da ısrarla bekle dedi.bilemiyorum çıkar ya da çıkmaz. ama valla uzun zamandır baktırıyorum.olmaz dediğim bir çok şeyi bildi. çıktı bende.
NUMARASINI BANA VEREBİLİR MİSİNİZ ? SİTEDEN YENİYİM ÖZELDEN YAZMAYI BECEREMEDIM

Ben bugun medyum rahmana gittim oda hande asiye nermin neslihan edi sevgi vs vs vs gibi 12 nisana kadar vakit verdii ama çok ilginç detaylarda verdi bakalim nolucak.
Medyum rahman denilen kişiye bende arkadaşlarımda gitti ,Esenlerde kendisi paranızada zamanınıza yazık boşa gitmeyin

BANA FALCI YİĞİT'İN NUMARASINI VEREBİLİR MİSİNİZ

NUMARASINI VEREBİLİR MİSİNİZ

NUMARASINI VERİR MİSİNİZ CAFEYI ARADIM DOGUM NEDENİYLE AYRILMIS TELEFONUNU DA VERMİYORLAR

Bana da olsu aynisi. Herkese yapiyor demek ki. Muhtemelen bizim anlayamadigimiz isaretler var kartlarin arka kisminda ordan anliyor taniyor kartlarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…