Ben yarın gidebilirim bakıcam o mu değil mi diyeAsminde Asiye diye bir bayana benim bir arkadaşımda baktırmıştı bundan 2 ay öncesinde çıkmıştıda sanırım ona söylediği bir şey ama daha sonra arkadaşım tekrar kafye gitti ayrılmış sanırım ordan Asiye diye başka birini çıkarmışlar karşısına dikkat edin,iyi bir falcı ayrıldığında müşteriler ayağını kesmesin diye bu tarz şeylerde yapabiliyorlarmış
Gitmee ya bir şey olursaaBen yarın gidebilirim bakıcam o mu değil mi diye
Evet burcuya gecen hafta gittim. Iyi gibiydi. Baktirmadan once orda baska bir musteri ile konustum benden once baktircakti. O cok memnun oldugunu soylediklerinin ciktigini soyledi ama bakalim. Cok derin bir falci degil ama hisleri var nisan basi dedi bana bakalim dedigi olursa yazicam arkadaslar ama olmazsa demekki iyi degildir. Hatta o bayan da daha once cengiz e baktirmis o da benim gibi cok kotu oldugunu soyledi. Burcu umarim tutar bekliyorum :)))Angels cagede Burcuyu denedinizmi
Bende haber bekliyorum sizden mutlakaBen yarın gidebilirim bakıcam o mu değil mi diye
NUMARASINI BANA VEREBİLİR MİSİNİZ ? SİTEDEN YENİYİM ÖZELDEN YAZMAYI BECEREMEDIMçıkmayan tek bir şey var ona da ısrarla bekle dedi.bilemiyorum çıkar ya da çıkmaz. ama valla uzun zamandır baktırıyorum.olmaz dediğim bir çok şeyi bildi. çıktı bende.
Medyum rahman denilen kişiye bende arkadaşlarımda gitti ,Esenlerde kendisi paranızada zamanınıza yazık boşa gitmeyinBen bugun medyum rahmana gittim oda hande asiye nermin neslihan edi sevgi vs vs vs gibi 12 nisana kadar vakit verdii ama çok ilginç detaylarda verdi bakalim nolucak.
NUMARASINI VEREBİLİR MİSİNİZArkadaşlar farkettim ki hep aynı isimler üstünde dönüyor yine. Ben bi arkadaş tavsiyesiyle Yusuf Kahraman diye birine gittim. Normalde kolay etkilenmem ama adam cok iyiydi. Hemen hemen her konuda ikna etti beni. Tarih de verdi Eylül içinde, ama 3 harflilerle baktığını söyledi. Arada duruyor sanki bazen cevap vermek istemiyorlar gibi. Birden bire sıkılıyor adam. Ama cidden etkilendim. Acıbadem dörtyol ışıklarda fırının üstündeki apartmanda bakıyor randevuyla. Benim 2 arkadaşıma da tarihlerle tutturmuş. Bilemiyorum benimki çıkar mı? Teli yok ben de ama web sitesi var sanırım. Nakit 30 a bakıyor ama 10-15 dk max..burda da kimse yazmamış hakkında. Deneyen olursa yorum yazsın lütfen..
bu sitede kimse cevap vermiyor mu?Nihal Hanıma nasıl ulaşırız ?
Nihal Hanıma nasıl ulaşırız ?
NUMARASINI VERİR MİSİNİZ CAFEYI ARADIM DOGUM NEDENİYLE AYRILMIS TELEFONUNU DA VERMİYORLARNihal Beşiktaş Symbol Cafe'de bakıyor. Randevu almanıza gerek yok.
Akşamları ise telefonda bakabiliyor sanırım ama bu cafeden bağımsız olduğu için cafeyi arayıp telefonda bakar mı diye sormamanızı öneririm=)
NUMARASINI VERİR MİSİNİZ CAFEYI ARADIM DOGUM NEDENİYLE AYRILMIS TELEFONUNU DA VERMİYORLAR
TEŞEKKÜR EDERİMÖzel mesaj atacağım.
Bana da olsu aynisi. Herkese yapiyor demek ki. Muhtemelen bizim anlayamadigimiz isaretler var kartlarin arka kisminda ordan anliyor taniyor kartlariniArkadaşlar günlerdir kafama bişey takılıyor düşünüyorum düşünüyorum cevabını bulamadım.Gökere çoğumuz fal baktırdık,falın başında bize bir kart seçtirtiyor,falın sonundada dilek tutmamızı istiyor,eğer o kart çıkarsa dileğimizin olacağını çıkmazsa da olmuyacağını söylüyor.Ben çok şaşırıyorum nasıl çıkacak kartı biliyor.Yada dilek tutup bu kart çıkmayan varmı yoksa herkesin mi kartı çıkıyor.Kartı çıkmayan varmı,en azından hep beraber değerlendirirsek anlarız,yorumlarınızı bekliyorum,gökere fallarımının devamlılığı için bu çok önemli bir nokta bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?