İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana da olsu aynisi. Herkese yapiyor demek ki. Muhtemelen bizim anlayamadigimiz isaretler var kartlarin arka kisminda ordan anliyor taniyor kartlarini
yok karta bakarak soylemiyor o,kahve fincanini tabagin icinde cevirerek oraya odaklaniyor sora kartin hangi kart oldugunu soyluyor,bence birileri soyluyor ona o sirada kartin hangi kart oldugunu cinleri fln

Kızlar aranızda hiç yıldızname baktıran var mı? bu da biraz fal gibi birşey sanırım. arkadasımın tavsiyesi üzerine birine baktırıcam. kendisi cok memnun kalmış, baya birşey bilmiş anlattığına göre. bende bi deniyim dedim... deneyimi olan var mı?

ben de uzun zamandır arıyorum... baktırdıktan sonra değerlendirirseniz sevinirim

Medyum rahman tirt cikti yaa bana bazi seyleri bildiama bugün akadaslarda gtti bi cacik bilemedi.kizlari yonlendirdigim icin cok pisman oldum ama bana direk isim verince aldandm yaa neyse rahman berbat yani bilginiz olsun

Kızlar taksimde nur hanım var kesinlikle tavsiye ederim iyi kadındır denemenizi isterim sezdiklerini söylüyor telefon da bakıyor

Ayrıca beşiktaş sembol ıhlamurdere cad. Ekinciler fırın sokağına taşınmış bilginize

Medyum rahman tirt cikti yaa bana bazi seyleri bildiama bugün akadaslarda gtti bi cacik bilemedi.kizlari yonlendirdigim icin cok pisman oldum ama bana direk isim verince aldandm yaa neyse rahman berbat yani bilginiz olsun
Yapacak birşey yok oluyor arada böyle

Nihal bende patladi, 20 marta kadar diye tarih vermisdi ama malesef.. Diger konu ile ilgili Tubga martin 3 ve 8 en gec dedi o da patladi... Ama esas konu ile ilgili dediklerini yasadim ve tarih cikti.. Bir de bence Tubga artik tanidik musterilerine ozen gosteriyor, hizli konusmadan kanki modunda fal bakiyor..

:) iyimi peki tavsiye edermisiniz dedikleri çıkıyormu bi o kaldı onada gidiyim bari
Iyi bana gore ama. Sadece bi problem var cok hizli konusuyor. Ben ilk defa gitdiyimde cok iyiydi, aslinda morelinde bagli bence. Yani siz bilirsiniz. Dedikleri cikiyor, hatta tarihiyle. Ama bu defa bende boyle. Aslinda cok da takmiyorom cunki bu konu ile ilgili Tugba 3 ve 8 mart arasi dedi, Yeter ise ayni konu ile ilgili ya 3 ay icerisnide ya 7 ay icersinde.

ya bana hepsi aynı şeyi diyo ama hiçbi gelişme yok gerçi tarihler henüz gelmed, ama benim h,iç umudum yok açıkcası inanmıyorum hiçbirine yinede gidyorum

Merhaba arkadaşlar ben Ankara'dan buraya taşındim.fal manyağıym diyebilirim symbol besiktas subesinden nihalin adini cok duydum fakat subesi tasinmis yeni adresini buldum ekinciler firin mi ne varmis hemen onun sokağında nihali sordum fakat nihal hanımın dogum iznine çıktığıni öğrendim cok uzuldm gelmisken fal baktiriym dedim murat bey falima bakti su yasima baktirdigim fallar arasinda ilk uce girer detayli bakiyor enerjisi cok guzel kahve tarot beraber bakiyor ben cok sevdim falini ortamida cok sirindi . Bundan sonra hep ordayım:) sizin sayenizde murati kesfettim bende o yuzden yeni uye oldm buraya ve yorumumu paylaşmak istedim sonsuz tesekkurler

Canım dün bende baktırıdm yazdım buraya baya iyidi enerjisi nihale istersen tlf lada baktırabılırsın 1-2 gelmicek sanırım

ya bana hepsi aynı şeyi diyo ama hiçbi gelişme yok gerçi tarihler henüz gelmed, ama benim h,iç umudum yok açıkcası inanmıyorum hiçbirine yinede gidyorum
Tuba meşurda burda herkese neredeyse bir fal cıkarmıstır bende begenırım sürekli falcımdır ama bu aralar taksıme korkumdan gideniyorum

bana gittiğim her falcı bu arada senin sayende gittiğim hande :) nihal , nermin, göker, yiğit, hasan, dün gittiğim gereksiz medyum rahman , eylem ve daha bilumum burdan duyduğum falcılar hepsi geri dönücek diyor ama tarih hep nisan ayı mayıs başı ama ben inanmıyorum nedense hiç umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…