- 26 Şubat 2016
- 118
- 57
- 13
- 43
olumlu mu konusmustu esas konuyla ilgili?Nihal bende patladi, 20 marta kadar diye tarih vermisdi ama malesef.. Diger konu ile ilgili Tubga martin 3 ve 8 en gec dedi o da patladi... Ama esas konu ile ilgili dediklerini yasadim ve tarih cikti.. Bir de bence Tubga artik tanidik musterilerine ozen gosteriyor, hizli konusmadan kanki modunda fal bakiyor..
Hangisi? Nihal genel olarak olumlu konustu, patlayan konu ile ilgili Tugba da oyleolumlu mu konusmustu esas konuyla ilgili?
yok yazmissin ya tugbanin esas konuyla ilgili dedigini yasadim diye,olumlu mu konusmustu??Hangisi? Nihal genel olarak olumlu konustu, patlayan konu ile ilgili Tugba da oyle
Şimdi benim anlamadığım Tuğba 3 ve 8 mart demiş patlamış,sonrada esas konu ile ilgili dediklerini yaşadım ve tarih çıktı demişsiniz benim kafam karıştı,bildimi bilemedimiNihal bende patladi, 20 marta kadar diye tarih vermisdi ama malesef.. Diger konu ile ilgili Tubga martin 3 ve 8 en gec dedi o da patladi... Ama esas konu ile ilgili dediklerini yasadim ve tarih cikti.. Bir de bence Tubga artik tanidik musterilerine ozen gosteriyor, hizli konusmadan kanki modunda fal bakiyor..
3 ve 8 olan esas konu deyildi, o cikmadi. Ama o da onemli bi konu. Esas konu cikdi, zaten yazdim zamaninda buraya ocak 4 hafta ve tarih verdi ayni gunde oldu hatta bire bir ne soylemisdise.Şimdi benim anlamadığım Tuğba 3 ve 8 mart demiş patlamış,sonrada esas konu ile ilgili dediklerini yaşadım ve tarih çıktı demişsiniz benim kafam karıştı,bildimi bilemedimi(
Evet olumlu konustu.yok yazmissin ya tugbanin esas konuyla ilgili dedigini yasadim diye,olumlu mu konusmustu??
onu biliremki bizim baxicilara catmaz hecbiri, bular da ozlerine falci deyirlerEvet olumlu konustu.
Yeter nasıldı daha önce gitmişmiydiniz,karşı taraf içinmi baktırdınızIyi bana gore ama. Sadece bi problem var cok hizli konusuyor. Ben ilk defa gitdiyimde cok iyiydi, aslinda morelinde bagli bence. Yani siz bilirsiniz. Dedikleri cikiyor, hatta tarihiyle. Ama bu defa bende boyle. Aslinda cok da takmiyorom cunki bu konu ile ilgili Tugba 3 ve 8 mart arasi dedi, Yeter ise ayni konu ile ilgili ya 3 ay icerisnide ya 7 ay icersinde.
Merhaba arkadaşlar ben Ankara'dan buraya taşındim.fal manyağıym diyebilirim symbol besiktas subesinden nihalin adini cok duydum fakat subesi tasinmis yeni adresini buldum ekinciler firin mi ne varmis hemen onun sokağında nihali sordum fakat nihal hanımın dogum iznine çıktığıni öğrendim cok uzuldm gelmisken fal baktiriym dedim murat bey falima bakti su yasima baktirdigim fallar arasinda ilk uce girer detayli bakiyor enerjisi cok guzel kahve tarot beraber bakiyor ben cok sevdim falini ortamida cok sirindi . Bundan sonra hep ordayım:) sizin sayenizde murati kesfettim bende o yuzden yeni uye oldm buraya ve yorumumu paylaşmak istedim sonsuz tesekkurler
Sembol cafe murat deilmi,söyledikleri çıktımıBence murat daha iyidi sadece dinledim anlattı ama söledikleri için biraz zaman var ama anı bildi. :)
Bir tuğba eksik sanırım onada git:))bana gittiğim her falcı bu arada senin sayende gittiğim hande :) nihal , nermin, göker, yiğit, hasan, dün gittiğim gereksiz medyum rahman , eylem ve daha bilumum burdan duyduğum falcılar hepsi geri dönücek diyor ama tarih hep nisan ayı mayıs başı ama ben inanmıyorum nedense hiç umudum yok
Yeteri cok severim, karsi taraf icin cok iyi. Favorim INSHALLAH nazar deymez)))Yeter nasıldı daha önce gitmişmiydiniz,karşı taraf içinmi baktırdınız
Canım ilk baktırdıgım da dediği bir kaç sey oldu ama hatırlamıyorum anı çok iyi bildi şaşırdım bakalım çıkcakmı?Sembol cafe murat deilmi,söyledikleri çıktımı
Evet canımNerede kendisin daha önce Damlalar cafedeki Nur mu bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?