İstanbul'da Fal - Falcılar

korksamda gidicem dün medyum rahman için kalkıp bağcılara gittim ya heryere giderim sanırım :)

olumlu mu konusmustu esas konuyla ilgili?

Şimdi benim anlamadığım Tuğba 3 ve 8 mart demiş patlamış,sonrada esas konu ile ilgili dediklerini yaşadım ve tarih çıktı demişsiniz benim kafam karıştı,bildimi bilemedimi(

Nihal tarihi gecdi.Tarihler sarka biliyor da ama bilmiyorum. Zaten ben bu kadar yakin zamanda olacak gibi gelmiyordu bana, bekliyorum. Diger Tugbanin patlayan konusu yani bi tik bile yok, hic bi sey, gelisme falan. Ama ben Tugbani tavsiye ediyorum. Cunki nerdeyse tum dedikleri cikiyor, anda da cooook iyi, bi de dogru yorumlari var konu ile ilgili. Ne varsa pat diye soyluyor.

Şimdi benim anlamadığım Tuğba 3 ve 8 mart demiş patlamış,sonrada esas konu ile ilgili dediklerini yaşadım ve tarih çıktı demişsiniz benim kafam karıştı,bildimi bilemedimi(
3 ve 8 olan esas konu deyildi, o cikmadi. Ama o da onemli bi konu. Esas konu cikdi, zaten yazdim zamaninda buraya ocak 4 hafta ve tarih verdi ayni gunde oldu hatta bire bir ne soylemisdise.

Yeter nasıldı daha önce gitmişmiydiniz,karşı taraf içinmi baktırdınız

Bence murat daha iyidi sadece dinledim anlattı ama söledikleri için biraz zaman var ama anı bildi. :)
Sembol cafe murat deilmi,söyledikleri çıktımı

Bir tuğba eksik sanırım onada git:))

6 sene önce eski erkek arkadaşımdan ayrıldığım zamanlarda çok fal baktırmıştım. Hepsi tekrar birleşeceksiniz demişti. Sadece bir tanesi onun hayatında biri var, ne hala takip ediyorsun diye azarlamıştı beni. Ve gerçekten de o bildi. Besiktas Symbol'de ince bir erkekti. O zamanlar sakalları vardı. Adını bilmiyorum, cok gıcık olmustum kendisine. Symbol'da besiktasa yeni acilmisti.

Son düzenleme:
yaklasik 4 sene once de Bostancı'da birine fal baktirmistim. Kızıldereli Mulla gibi bir şeydi, o da genel hatlarda bildi. İnternetten arattıgımda hala adı cikiyor. Falcılar icin bir sene uzundur dedi. Sanırım kısa sureli bilebiliyorlar, bir de falcılar aklında ne varsa, ne istiyorsan onu sana söylüyorlar gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…