İstanbul'da Fal - Falcılar

Akadaşlar Nermin hana fala giden varmı yada bir gelişme bir ara bayağ yazıldı burdan şimdi kimsenin sesi çıkmıyor

Arkadaşlar merhaba,ben karşı tarafın şuanki düşüncelerini ve hislerini öğrenmek için fal baktırmak istiyorum yani şimdiyi öğrenmek için.İstanbul'da Avrupa Yakası'nda oturuyorum,anı iyi bilen biri var mı tavsiye edebileceğiniz?

Merhaba yeter çok iyi analiz ediyor

Yeter'i çok duydum ama hiç gitmedim,isimdeki harflere kadar biliyor mu peki?öyle birini istiyorum çünkü :)
Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmek için gittiğinizde o kişinin sizinle okan fikirlerini sölüyor. Ayrıca kendiniz fal baktırdığınızda harf görse söler diye düşünüyorum

Akadaşlar Nermin hana fala giden varmı yada bir gelişme bir ara bayağ yazıldı burdan şimdi kimsenin sesi çıkmıyor
ben baktırdım...nasıldı derseniz kararsızım...bildiği şeyler oldu evet...ama karmaşık bi faldı..epey uğraştı yorumlamak için
tarih verdi bişeyler için...açıkçası çok ümitli değilim..
ama gidilebilir yani denemeye değer...

Yeter'i çok duydum ama hiç gitmedim,isimdeki harflere kadar biliyor mu peki?öyle birini istiyorum çünkü :)
o an için evet biliyo...fakat bana söylediği hiçbi tarih tutmadı henüz...
sonuçta karşı tarafın düşünceleri önemli evet ama çıkmasıda önemli bu yüzden o an çok heyecanlanıyorum evet ama sonrası için tarihler yada olaylar olmayınca üzülüyo insan bilemiyorum o yüzden...

bu arada yarın toprak mıydı ona bi baktırmak istiyorum...var mı memnun olan bilgi vermek isteyen :)

tuğbaya dün gittim gerçekten herşeyi bildi ama kaydı iki üç kere dinledim anlayabilmek için sonradan umarım dedikleride çıkar ama bence geçmiş ve an konusunda muhteşem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…