- 26 Şubat 2016
- 118
- 57
- 13
- 43
6 sene önce eski erkek arkadaşımdan ayrıldığım zamanlarda çok fal baktırmıştım. Hepsi tekrar birleşeceksiniz demişti. Sadece bir tanesi onun hayatında biri var, ne hala takip ediyorsun diye azarlamıştı beni. Ve gerçekten de o bildi. Besiktas Symbol'de ince bir erkekti. O zamanlar sakalları vardı. Adını bilmiyorum, cok gıcık olmustum kendisine. Symbol'da besiktasa yeni acilmisti.[/
Sembolde murat olabilirmi belki 6 sene öncesi zayıftır ,şu an zayıf deil ama:)
Boşver derim ben sana sadecedaha önce baktıran varmı
Merhaba yeter çok iyi analiz ediyorArkadaşlar merhaba,ben karşı tarafın şuanki düşüncelerini ve hislerini öğrenmek için fal baktırmak istiyorum yani şimdiyi öğrenmek için.İstanbul'da Avrupa Yakası'nda oturuyorum,anı iyi bilen biri var mı tavsiye edebileceğiniz?
Merhaba yeter çok iyi analiz ediyor
Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmek için gittiğinizde o kişinin sizinle okan fikirlerini sölüyor. Ayrıca kendiniz fal baktırdığınızda harf görse söler diye düşünüyorumYeter'i çok duydum ama hiç gitmedim,isimdeki harflere kadar biliyor mu peki?öyle birini istiyorum çünkü :)
Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmek için gittiğinizde o kişinin sizinle okan fikirlerini sölüyor. Ayrıca kendiniz fal baktırdığınızda harf görse söler diye düşünüyorum
Rica ederim bol şans :)deneyeceğim,çok teşekkürler :)
ben baktırdım...nasıldı derseniz kararsızım...bildiği şeyler oldu evet...ama karmaşık bi faldı..epey uğraştı yorumlamak içinAkadaşlar Nermin hana fala giden varmı yada bir gelişme bir ara bayağ yazıldı burdan şimdi kimsenin sesi çıkmıyor
o an için evet biliyo...fakat bana söylediği hiçbi tarih tutmadı henüz...Yeter'i çok duydum ama hiç gitmedim,isimdeki harflere kadar biliyor mu peki?öyle birini istiyorum çünkü :)
Ben ikisinide öneririm asiye zaten ameliyat olmıs izinliymiş yine arıcamAsmin Cafe Asiye ve Damlalar Cafe Tuğba nasıl sizce?Taksim'den kimleri önerirsiniz
Kararsız kaldım ama Tuğba'ya gideceğim büyük ihtimal :) teşekkür ederimtuğbaya dün gittim gerçekten herşeyi bildi ama kaydı iki üç kere dinledim anlayabilmek için sonradan umarım dedikleride çıkar ama bence geçmiş ve an konusunda muhteşem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?