İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben falcı Nermine gittim ama ikinciye gitmeyi planlıyorum kararsız kaldım,ilk gittiğimde çok beğenmemiştim

Son düzenleme:
Olaylarmı olmadı ,yada karşı tarafın düşünceleri çıkmadımı anlamadım

Canım hangi falcılar buradan yazılmasını istemiyor özelden yazarmısın bana merak ettim,onlarında söyledikleri çıktımı :))

Arkadaşlar damlalar cafe Tuğba'ya giden arkadaşlar beni bilgilendirebilir mi Nasıl dedikleri çıkıyor mu an gelecek vs Nasıl?

Duygu'yu merak ettim,hangi cafede?

Arkadaşlar merhabalar, ben de gittiğim falcılar ve deneyimlerimi paylaşmak istedim sizlerle.

Melekler kahvesi Emre: anı iyi yorumluyor, yada ben karşı tarafın o günlerde neler yaptıgını bilmediğimden öyle sanıyordum. Söyledikleri çıkmadı.
Melekler kahvesi eren: çok abartılıyordu ama foss
Melekler kahvesi muzo: geçmişi iyi biliyor, karşı tarafın işini, adını, falan tahmin ediyor. Gelecek tarihler tuttu mu hayır.
Symbol kafe nihal: anı biliyor, ama tarihler çıkmadı.
Dejavu kafe edi, nagihan ve utku ya baktırdım. Sadece nagihan ı beğendim hatta bayıldım ama maleaef o da kıbrıstaki dejavu ya gitmiş telde de bakıyormus ama ben yüz yüze baktırdım çok memnun kaldım. Utku yu begenmedim.
Roza ve imam a baktırdım, rozanın verdiği tarihte karşılaşmam oldu ama devamı gelmedi, imamın verdiği tarihleri bekliyorum.
Göker anı çok iyi yorumladı bende gelecek için de müthiş emin konuştu, o kart bilme olayını arkadaşım ben ve bende de tutturdu, muhtemelen kartlarını tanıyor. Memnun kaldım gökerden.

Nalan: baxı şeyleri bildi ama burada yazılanlar gibi şok olmadım.

Almira cafe enfal, isimleri biliyor, gelecekle ilgili söyledikleri çıkarsa yazarım ama arkadasımda çıkmıştı söyledikleri yıllar önce.
Kadınlar kahvesi duygu: fena değildi, iyi şeyler söyledi inşallah çıkar.
laf cafe andaç: anı iyi biliyor verdiği tariihi bekliyorum.
Mi kafe Hande:29 mart a randevu verdi, fala baktırdıktan sonra yorumumu yazarım.
Bir de komşumuz vardı tuz falına bakıyordu, tarih vermiyor ama zaman geçtikçe çıktığını görüyorum.
Ayrıca Damlalar tuğba yı çok merak ediyorum, memnun kalan arkadaşlar varsa yazabilir mi?

Göker hangi cafede acaba?

aranıza yenı katıldım arkadaslar fala meraklı bır bayan olarak bır cok fal deneyımım oldu artık o kadar cok oldukı saymakla bıtmez gercekten onca falcının arasında gercekten dedıgı çıktı dedıgım 32 hadı bılemedınız 3 kısı falan oldu zaten ama onlarada sureklı baktrdıgım ıcın artık sankı bılıyorlarda ole sölüyorlar gbı hissediyorum ve tatmin olamaıyorum bu sebepten dolayı sızden öneri almak istedim bana önerebıleceginiz hakikaten bilen etkileyici falcılarınız varsa benımle paylasırmısınız.benım tecrübelerimden yararlanmak isteyen olursada seve seve yardımcı olurum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…