- 26 Şubat 2016
- 850
- 1.009
- 113
Ben falcı Nermine gittim ama ikinciye gitmeyi planlıyorum kararsız kaldım,ilk gittiğimde çok beğenmemiştimben baktırdım...nasıldı derseniz kararsızım...bildiği şeyler oldu evet...ama karmaşık bi faldı..epey uğraştı yorumlamak için
tarih verdi bişeyler için...açıkçası çok ümitli değilim..
ama gidilebilir yani denemeye değer...
Olaylarmı olmadı ,yada karşı tarafın düşünceleri çıkmadımı anlamadımo an için evet biliyo...fakat bana söylediği hiçbi tarih tutmadı henüz...
sonuçta karşı tarafın düşünceleri önemli evet ama çıkmasıda önemli bu yüzden o an çok heyecanlanıyorum evet ama sonrası için tarihler yada olaylar olmayınca üzülüyo insan bilemiyorum o yüzden...
Canım hangi falcılar buradan yazılmasını istemiyor özelden yazarmısın bana merak ettim,onlarında söyledikleri çıktımı :))yavaş sen biye böle bir celallendin hızını alamadın ne oluyor bu kadar yazmıssın:))) belliki göker baya yakınjn senin bu kadar celalendiğine göre haha bana inat tuba kötü yeter kötü mü diyorsun de umruma mı isteyen gider isteyen gitmez :)) benim yüzük takacağımı sadece duygu bildi 1 ay kavgalıydık eve git kapına gelcek dedı kapıma gelmıs kapıcım soledıkı hiç yapmadıgı bir şeyı gördüm ne zaman tartıştıgımı ne zaman barışcagımı da tuba ve yeter bildi onun dışınndakıler sallamasyon ha gittiğim bir kaç falcı daha var ama onlar yazılmasını istemediğinden buraya yazmıyorum Gökerin anı bilmesi vardır ama zamanında bana eski erkek arkadasın senı sevıyor evlenceksınız dedı yav adamın benı 3 kez aldattıgını öğrendim tamamende bitti birde baya ısrarcıydı başkasına çıkar o ayrı ben buraya duygu diye yazdıgım zamanlar baya iyidi herkes nerdeyse gitti fakat olumsuzlar da gelınce ben buraya duygu diye yazmadım don bak bakıyım yazılarıma:)) ben yıne diyorum buraya yazanlarda baya olmus mekanı beğenmıyorum gelen kişişerin bakısları da rahatsız edıcı ha bakan beğenen varsa bırakmasın kolay değil enerjısı tutan falcı bulmak haydı canım bu kadar yeter sana işim var malum pazartesi:))
yavaş sen biye böle bir celallendin hızını alamadın ne oluyor bu kadar yazmıssın:))) belliki göker baya yakınjn senin bu kadar celalendiğine göre haha bana inat tuba kötü yeter kötü mü diyorsun de umruma mı isteyen gider isteyen gitmez :)) benim yüzük takacağımı sadece duygu bildi 1 ay kavgalıydık eve git kapına gelcek dedı kapıma gelmıs kapıcım soledıkı hiç yapmadıgı bir şeyı gördüm ne zaman tartıştıgımı ne zaman barışcagımı da tuba ve yeter bildi onun dışınndakıler sallamasyon ha gittiğim bir kaç falcı daha var ama onlar yazılmasını istemediğinden buraya yazmıyorum Gökerin anı bilmesi vardır ama zamanında bana eski erkek arkadasın senı sevıyor evlenceksınız dedı yav adamın benı 3 kez aldattıgını öğrendim tamamende bitti birde baya ısrarcıydı başkasına çıkar o ayrı ben buraya duygu diye yazdıgım zamanlar baya iyidi herkes nerdeyse gitti fakat olumsuzlar da gelınce ben buraya duygu diye yazmadım don bak bakıyım yazılarıma:)) ben yıne diyorum buraya yazanlarda baya olmus mekanı beğenmıyorum gelen kişişerin bakısları da rahatsız edıcı ha bakan beğenen varsa bırakmasın kolay değil enerjısı tutan falcı bulmak haydı canım bu kadar yeter sana işim var malum pazartesi:))
Duygu'yu merak ettim,hangi cafede?
Yeşilköy dios cafe ama çıkan falı da var kimisine çıkmayanda ondan bişi diyemıyroumDuygu'yu merak ettim,hangi cafede?
Ama herkese enerji gönderip dönmesini sağlamak gibi bir özelliğide var. Ben enerji gönderdim arayacak ben enerji gönderdim gelecek v.b. Sonuç benim için çıkmayan bir fal meselaYeşilköy dios cafe ama çıkan falı da var kimisine çıkmayanda ondan bişi diyemıyroum
Arkadaşlar merhabalar, ben de gittiğim falcılar ve deneyimlerimi paylaşmak istedim sizlerle.
Melekler kahvesi Emre: anı iyi yorumluyor, yada ben karşı tarafın o günlerde neler yaptıgını bilmediğimden öyle sanıyordum. Söyledikleri çıkmadı.
Melekler kahvesi eren: çok abartılıyordu ama foss
Melekler kahvesi muzo: geçmişi iyi biliyor, karşı tarafın işini, adını, falan tahmin ediyor. Gelecek tarihler tuttu mu hayır.
Symbol kafe nihal: anı biliyor, ama tarihler çıkmadı.
Dejavu kafe edi, nagihan ve utku ya baktırdım. Sadece nagihan ı beğendim hatta bayıldım ama maleaef o da kıbrıstaki dejavu ya gitmiş telde de bakıyormus ama ben yüz yüze baktırdım çok memnun kaldım. Utku yu begenmedim.
Roza ve imam a baktırdım, rozanın verdiği tarihte karşılaşmam oldu ama devamı gelmedi, imamın verdiği tarihleri bekliyorum.
Göker anı çok iyi yorumladı bende gelecek için de müthiş emin konuştu, o kart bilme olayını arkadaşım ben ve bende de tutturdu, muhtemelen kartlarını tanıyor. Memnun kaldım gökerden.
Nalan: baxı şeyleri bildi ama burada yazılanlar gibi şok olmadım.
Almira cafe enfal, isimleri biliyor, gelecekle ilgili söyledikleri çıkarsa yazarım ama arkadasımda çıkmıştı söyledikleri yıllar önce.
Kadınlar kahvesi duygu: fena değildi, iyi şeyler söyledi inşallah çıkar.
laf cafe andaç: anı iyi biliyor verdiği tariihi bekliyorum.
Mi kafe Hande:29 mart a randevu verdi, fala baktırdıktan sonra yorumumu yazarım.
Bir de komşumuz vardı tuz falına bakıyordu, tarih vermiyor ama zaman geçtikçe çıktığını görüyorum.
Ayrıca Damlalar tuğba yı çok merak ediyorum, memnun kalan arkadaşlar varsa yazabilir mi?
Göker hangi cafede acaba?[/QUOTE
Nazar cafe canım. Ama sanırım iki yerde bakıyor bilen arkadaşlar varsa diğer kafenin adını yazsınlar
Bana çıkmadı. Yüz yüze baktığında umutluydu, telde daha farklı baktı anlamadım üstelik cok yakın zamanlardı.Nihal'in zamanı tutmasa da dedikleri çıkan var mı?
19u itibarı ile zaman patladı bende
Göker hangi cafede Kartını buldum canım, istersen ara adresi al, daha net olur.özelden atacagım numarayı
bende baktrmıstım vaktı zamanında ancak dedıgı hiç birsey çıkmadıYeşilköy dios cafe ama çıkan falı da var kimisine çıkmayanda ondan bişi diyemıyroum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?