hoşgeldin kimlere baktırdın? bizler fix olarak hande çiğdem yeter Göker edi toprak andaç halil nihal genel olarak bunlara baktırdık:)aranıza yenı katıldım arkadaslar fala meraklı bır bayan olarak bır cok fal deneyımım oldu artık o kadar cok oldukı saymakla bıtmez gercekten onca falcının arasında gercekten dedıgı çıktı dedıgım 32 hadı bılemedınız 3 kısı falan oldu zaten ama onlarada sureklı baktrdıgım ıcın artık sankı bılıyorlarda ole sölüyorlar gbı hissediyorum ve tatmin olamaıyorum bu sebepten dolayı sızden öneri almak istedim bana önerebıleceginiz hakikaten bilen etkileyici falcılarınız varsa benımle paylasırmısınız.benım tecrübelerimden yararlanmak isteyen olursada seve seve yardımcı olurum kızlar
valla o kadar cokki baktrdıklarım saymakla bıtmez artık ama en akılda kalanları soleyeyım sana medyum elmira hasret motor ayse andac duygu gülsenhoşgeldin kimlere baktırdın? bizler fix olarak hande çiğdem yeter Göker edi toprak andaç halil nihal genel olarak bunlara baktırdık:)
aranıza yenı katıldım arkadaslar fala meraklı bır bayan olarak bır cok fal deneyımım oldu artık o kadar cok oldukı saymakla bıtmez gercekten onca falcının arasında gercekten dedıgı çıktı dedıgım 32 hadı bılemedınız 3 kısı falan oldu zaten ama onlarada sureklı baktrdıgım ıcın artık sankı bılıyorlarda ole sölüyorlar gbı hissediyorum ve tatmin olamaıyorum bu sebepten dolayı sızden öneri almak istedim bana önerebıleceginiz hakikaten bilen etkileyici falcılarınız varsa benımle paylasırmısınız.benım tecrübelerimden yararlanmak isteyen olursada seve seve yardımcı olurum kızlar
Damlalar türkü evi tuğba anı fena yorumlıyor söyleyeyim.aranıza yenı katıldım arkadaslar fala meraklı bır bayan olarak bır cok fal deneyımım oldu artık o kadar cok oldukı saymakla bıtmez gercekten onca falcının arasında gercekten dedıgı çıktı dedıgım 32 hadı bılemedınız 3 kısı falan oldu zaten ama onlarada sureklı baktrdıgım ıcın artık sankı bılıyorlarda ole sölüyorlar gbı hissediyorum ve tatmin olamaıyorum bu sebepten dolayı sızden öneri almak istedim bana önerebıleceginiz hakikaten bilen etkileyici falcılarınız varsa benımle paylasırmısınız.benım tecrübelerimden yararlanmak isteyen olursada seve seve yardımcı olurum kızlar
Damlalar türkü evi tuğba anı fena yorumlıyor söyleyeyim.
tesekkur ederım canım ama ben baktrdım ona bende pek bilemedi ancak arkadasıma anı guzel yorumladı fakat gelecek ne bana ne arkadasıma cıkmadıDamlalar türkü evi tuğba anı fena yorumlıyor söyleyeyim.
ben baktrmıstım burcuya gecmısı cok iyi yorumladı ama gelecekle ilgili cıkmama rekoru kırdı dyebılırım hem bende hemde arkadaslarımda performansı gecmiş için süper ama gelecek için hayalkırıklıgıydıAsmin Cafe Asiye ve Angels Cafe Burcu'yu deneyen var mı?
Canım ben suan hala oradayım. Yeni baktırdım. Sabah 7 de yazmıştım o mesajı. Çok hızlı konusuyor, kaydettim. İnsallah cıkmaz söyledikleri zaten. Forumdan başka bir arkadaş var yanımda. Gelmişken asmin kafBir önceki mesajda merak ediyorum Tuğba'yı demişsiniz şimdi anı fena yorumladığını söylemişsiniz. Baktırdınız mı? Bu arada ben Aralık'ta baktırmıştım, geçmiş ve anda oldukça iyiydi ancak çıkmadı. Ama çıkanlar var.
Sabah yazmıstım o mesajı 7 de. Forumdan bir ark sözleşip geldik. Cok hızlı konusuyor, süphelendiğim seyleri söyledi, sonu olumsuz insallah cıkmaz söylediği.Bir önceki mesajda merak ediyorum Tuğba'yı demişsiniz şimdi anı fena yorumladığını söylemişsiniz. Baktırdınız mı? Bu arada ben Aralık'ta baktırmıştım, geçmiş ve anda oldukça iyiydi ancak çıkmadı. Ama çıkanlar var.
,
valla o kadar cokki baktrdıklarım saymakla bıtmez artık ama en akılda kalanları soleyeyım sana medyum elmira hasret motor ayse andac duygu gülsen
Ahaha:))) o nasıl isim yahuMotor kim ?
Yeter e karşı taraf için mi baktırdın?Kızlar ben şimdi yetere baktırdım ordan gökere geçtim şimdi tuba dayım burdan da asmin asiye ile sonlandırıcam akşamda yorumları yazcam
Yeter e karşı taraf için mi baktırdın?
Allah yardımcın olsun.Evett çok iyiydi göker beni şok etti anı bu kadar güzel yorumlamak alkışlanmaya değer şimdi tuba ve asiye off bu aralar çok fenayım kızlar çookk
Bende tugba'dan cıktım, asiye'deyim.Kızlar ben şimdi yetere baktırdım ordan gökere geçtim şimdi tuba dayım burdan da asmin asiye ile sonlandırıcam akşamda yorumları yazcam
Bende geliyorum 15 dk ya nası kalabalık mı randevunaldım amaBende tugba'dan cıktım, asiye'deyim.
Evett çok iyiydi göker beni şok etti anı bu kadar güzel yorumlamak alkışlanmaya değer şimdi tuba ve asiye off bu aralar çok fenayım kızlar çookk
Kızlar ben şimdi yetere baktırdım ordan gökere geçtim şimdi tuba dayım burdan da asmin asiye ile sonlandırıcam akşamda yorumları yazcam
Bu şekilde enerji gönderip dönmesini sağladığı yada bu şekilde karşı taraftan dönen arayan biri varmı gerçekten çok ilginç geldi bana ,denenmesi gereken biri bence eğer söylediğin gibiyseAma herkese enerji gönderip dönmesini sağlamak gibi bir özelliğide var. Ben enerji gönderdim arayacak ben enerji gönderdim gelecek v.b. Sonuç benim için çıkmayan bir fal mesela
Dörtgözle yorumlarını bekliyoruz ama hepsini telk tek yorumlarsan süper olur canım:)Kızlar ben şimdi yetere baktırdım ordan gökere geçtim şimdi tuba dayım burdan da asmin asiye ile sonlandırıcam akşamda yorumları yazcam
Canım ben suan hala oradayım. Yeni baktırdım. Sabah 7 de yazmıştım o mesajı. Çok hızlı konusuyor, kaydettim. İnsallah cıkmaz söyledikleri zaten. Forumdan başka bir arkadaş var yanımda. Gelmişken asmin kaf
Sabah yazmıstım o mesajı 7 de. Forumdan bir ark sözleşip geldik. Cok hızlı konusuyor, süphelendiğim seyleri söyledi, sonu olumsuz insallah cıkmaz söylediği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?