İstanbul'da Fal - Falcılar

hoşgeldin kimlere baktırdın? bizler fix olarak hande çiğdem yeter Göker edi toprak andaç halil nihal genel olarak bunlara baktırdık:)

,
hoşgeldin kimlere baktırdın? bizler fix olarak hande çiğdem yeter Göker edi toprak andaç halil nihal genel olarak bunlara baktırdık:)
valla o kadar cokki baktrdıklarım saymakla bıtmez artık ama en akılda kalanları soleyeyım sana medyum elmira hasret motor ayse andac duygu gülsen

Damlalar türkü evi tuğba anı fena yorumlıyor söyleyeyim.

Damlalar türkü evi tuğba anı fena yorumlıyor söyleyeyim.

Bir önceki mesajda merak ediyorum Tuğba'yı demişsiniz şimdi anı fena yorumladığını söylemişsiniz. Baktırdınız mı? Bu arada ben Aralık'ta baktırmıştım, geçmiş ve anda oldukça iyiydi ancak çıkmadı. Ama çıkanlar var.

Asmin Cafe Asiye ve Angels Cafe Burcu'yu deneyen var mı?
ben baktrmıstım burcuya gecmısı cok iyi yorumladı ama gelecekle ilgili cıkmama rekoru kırdı dyebılırım hem bende hemde arkadaslarımda performansı gecmiş için süper ama gelecek için hayalkırıklıgıydı

Canım ben suan hala oradayım. Yeni baktırdım. Sabah 7 de yazmıştım o mesajı. Çok hızlı konusuyor, kaydettim. İnsallah cıkmaz söyledikleri zaten. Forumdan başka bir arkadaş var yanımda. Gelmişken asmin kaf
Sabah yazmıstım o mesajı 7 de. Forumdan bir ark sözleşip geldik. Cok hızlı konusuyor, süphelendiğim seyleri söyledi, sonu olumsuz insallah cıkmaz söylediği.

Çok sırası yok dedi kız bekliyoruz forumdan bir arkadaşla. Kıvırcık saclıyım, hızma var burnumda, çiçekli siyah bluz, kot pant. Ve spor ayakkabım var gelince selam çak:))

Evett çok iyiydi göker beni şok etti anı bu kadar güzel yorumlamak alkışlanmaya değer şimdi tuba ve asiye off bu aralar çok fenayım kızlar çookk
Kızlar ben şimdi yetere baktırdım ordan gökere geçtim şimdi tuba dayım burdan da asmin asiye ile sonlandırıcam akşamda yorumları yazcam

hepsine 1 gun içinde mı baktiriyorsunuz ? Marak ettim ben de ne dediler , baya masraf bir de bari zamana yaysaydınız

Ama herkese enerji gönderip dönmesini sağlamak gibi bir özelliğide var. Ben enerji gönderdim arayacak ben enerji gönderdim gelecek v.b. Sonuç benim için çıkmayan bir fal mesela
Bu şekilde enerji gönderip dönmesini sağladığı yada bu şekilde karşı taraftan dönen arayan biri varmı gerçekten çok ilginç geldi bana ,denenmesi gereken biri bence eğer söylediğin gibiyse

Kaydetmeden anlamak mümkün değil zaten yakalayamıyorsun söylediklerini. Gönlüne göre olur inşallah=) Bildi mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…