İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar yarın benim içinde fal silsilesi olan bir gün olacak. Fiyatları ile birlikte yazın angelsnil canım bekliyorum yorumlarını :)

Kızlar yarın benim içinde fal silsilesi olan bir gün olacak. Fiyatları ile birlikte yazın angelsnil canım bekliyorum yorumlarını :)
Yazcam canım asiyedeyimm bugun 4 falı sonlandırıyoruz hande de olsaydı ona da gircektım fal iptali yoktu:) ben dizi bilgilendiricem

Kendisi hocadır aslında falcı değildir. Eskiden çok iyi işler yaparmış ama artık gücünü kaybettiği söyleniyor. Yani anlayacağınız şu an bir cacık olmaz. Trakya'da traktöre motor derler. Gençliğinden beri çok iyi traktör kullandığı için lakabı motor Ayşe

Merhaba kızlar bugün ki fal maceramı anlatıyorum

Yeter:anı çok güzel yorumladı kişiyi bana anlatı ve belli bir zaman ver beğendim

Göker: ben bir başkasına böle güzel anlatamazdım yaşadıgım durumu bana cok güzel anlattı zaman verdi yeterle aynı tarihlerdi

Tuba: anı oda çok güzel bildi ve beni tatmin etti

Asiye: oturur oturmaz durumla alakalı değişikliği bildi ama eski erkek arkadaşımla bir şeyler olabilceğini söledi ben istemiyorum artık ama ısrar etti ve ne yapcagını anlattı dinlemek istemesemde ben yeni durumları merak ettiğim için bu kısmı daha çok dikkatimi çekti

Aslında bakarsanız bunlar benım en beğendiğim ve güvendiğim falcılar ve anı iyi yorumladılar ve verdikleri zaman çok yakın nerdeyse aynı görcez bakalım ama asiye sonucun daha faklı olcagını söledi seçimimde onu bilemicem ama ole olmasını istemem

Asiye aynı kişi soranlr için ameliyat olmus gelmiş

içim içime sığmayan bir gündü bakalım neler olcak

Umarım yüreğinden geçirdiğin tüm güzellikleri yaşarsın ve tüm sıkıntını atarsın..

Zeytinburnunda nazife sanırım adı bir falcı varmıs. Şahaneymiş suya yumurta kırarak bakıyormuş. Bilgisi olan var mı ? bende olan numara kullanılmamaktadır diyor.

evet, bende bilmiyorum ama çok yakından tanıdıklarım şaşıracaksın dediler. malesef numarasını bulamıyorum ama

beşiktaş ıhlamurkuyuda yukarı doğru yürü caddede köşede yörem kuruyemiş var onu sor o sokaga gir sorunca gösteriyolar

Zeytinburnunda nazife sanırım adı bir falcı varmıs. Şahaneymiş suya yumurta kırarak bakıyormuş. Bilgisi olan var mı ? bende olan numara kullanılmamaktadır diyor.
HEM ÇOK PAHALI BAKIYO HEM DE 5 PARA ETMEZ ÇIKMIYOMUŞ DEDİKLERİ GELECEĞE YÖNELİK. ÖNÜNÜZDEKİ 6 AYA YÖNELİK FAL BAKTIRMAK İSTİYOSANIZ FLORYADA Bİ KADIN 250 CİVARI BİŞEYE TAROT BAKIYOR AMA TEK KELİMEYLE HARİKA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…