İstanbul'da Fal - Falcılar

Asmin Cafe Asiye ve Angels Cafe Burcu'yu deneyen var mı?

Arkadaşlar yakın zamanda Burcu'ya gittim cok uzun süredir gitmiyordum,Durumu Şak diye bildi Çok uzak değil yakın bir tarih verdi ve şok oldum söylediği ufak bırseyde ertesi gün çıktı..inşallah dediği gibi olur,
Brde Damlalar Cafeye Saadet hanım dıy e bırı gelmıs gayet basarılır Burcu ıle aynı tarıhlerı verdı su an ı cok ıyı bildi gercekten..bakalım dedıklerı gıbı olursa mutlu olucam sızı bılgılendırırm he bu arada Burcunun verdıgı tarıhı bundan 2 ay once Halil vermiştti, Laf Cafe Halil ilk bu tarihi onaylayan oydu..bilginiz olsun iyi Bakımlar:)

Zeytinburnunda nazife sanırım adı bir falcı varmıs. Şahaneymiş suya yumurta kırarak bakıyormuş. Bilgisi olan var mı ? bende olan numara kullanılmamaktadır diyor.
Bende 1 bucuk sene önce vaktırmıstım arkadaşımla bişi bilemedi yumurta kırmıyor yumurtayı suyun içine atıp anlatıyor ama bir şey bilemedi önermem

Canım bende gittim bildi gibi ama tarih çıkmadı

burcu nerde acaba? ve bu lal cafe nerde

yalnız anladığım kadarıyla kimsenin tamamen beğendiği bir falcı yok

Ya bir yolun ne dandik bir site ödeme yapiyorsun. Ödeme basarisiz diye sonra mikro odemeyi ariyorsun normal bir telefon numarasina adam cikiyor. 2 defa mail attim cevap vermiyorlar benim 25 tl odeme araya kayniyor ne bicim is bu ya baska bir sitede bunu yasamadim. Odeme aninda dusuyor. Valla bir daha bir yolun a baktirmicam odemeyi de yapmazlarsa sikayet edicem onlari .

Yok canim ya kadin zaten negatif enerji otesi kendini bisey sanan tiplerden. Eski sevgilim issiz gucsuz bu adam cok iyi is sahibi kariyerli diyor. Ben de isi gucu yok deyince sen nerden bileceksin bunun parasi var diyor. 3 senedir birlikteydik biliyorum deyince de :)) anasindan babasindan mal kalacak diyor. Anasina babasina o bakiyor diyorum. Hayir diyor bu ailesinden destek goruyor diyor. Bu kadar olmaz yani :))))

Yuh yani neyse sıkma canını.. Nasıl falcı bu ya kıvırmanın böylesi.. :)

kızlar merhaba damlalar cafe Tuğba'nın falı çıkıyor mu? dün baktırdım, durumu bildi yani diğer falcılar gibi bildiğim şeyleri yorumladı ama gelecek ile ilgili söyledikleri şeyler çıkıyor mu? baktıranlar yazarsa çok sevinirim. inşallah hepimizin gönlüne göre olur her şey

Bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…