- 30 Nisan 2013
- 641
- 934
- 333
evet baktırmıştım. basınköy mü ne varya floryada orada oturuyor. evet 6 ayı söylemişşti bananerde bu kadın floryada siz baktırdınızmı
Asmin Cafe Asiye ve Angels Cafe Burcu'yu deneyen var mı?
Bende 1 bucuk sene önce vaktırmıstım arkadaşımla bişi bilemedi yumurta kırmıyor yumurtayı suyun içine atıp anlatıyor ama bir şey bilemedi önermemZeytinburnunda nazife sanırım adı bir falcı varmıs. Şahaneymiş suya yumurta kırarak bakıyormuş. Bilgisi olan var mı ? bende olan numara kullanılmamaktadır diyor.
Canım bende gittim bildi gibi ama tarih çıkmadıArkadaşlar yakın zamanda Burcu'ya gittim cok uzun süredir gitmiyordum,Durumu Şak diye bildi Çok uzak değil yakın bir tarih verdi ve şok oldum söylediği ufak bırseyde ertesi gün çıktı..inşallah dediği gibi olur,
Brde Damlalar Cafeye Saadet hanım dıy e bırı gelmıs gayet basarılır Burcu ıle aynı tarıhlerı verdı su an ı cok ıyı bildi gercekten..bakalım dedıklerı gıbı olursa mutlu olucam sızı bılgılendırırm he bu arada Burcunun verdıgı tarıhı bundan 2 ay once Halil vermiştti, Laf Cafe Halil ilk bu tarihi onaylayan oydu..bilginiz olsun iyi Bakımlar:)
burcu nerde acaba? ve bu lal cafe nerdeArkadaşlar yakın zamanda Burcu'ya gittim cok uzun süredir gitmiyordum,Durumu Şak diye bildi Çok uzak değil yakın bir tarih verdi ve şok oldum söylediği ufak bırseyde ertesi gün çıktı..inşallah dediği gibi olur,
Brde Damlalar Cafeye Saadet hanım dıy e bırı gelmıs gayet basarılır Burcu ıle aynı tarıhlerı verdı su an ı cok ıyı bildi gercekten..bakalım dedıklerı gıbı olursa mutlu olucam sızı bılgılendırırm he bu arada Burcunun verdıgı tarıhı bundan 2 ay once Halil vermiştti, Laf Cafe Halil ilk bu tarihi onaylayan oydu..bilginiz olsun iyi Bakımlar:)
Yazdımmangels sana mesaj attım ama bi bakarmısın :)
Aynen bncede öyle,dediği hiçbişeyi yaşamadım bende olabiliteside yok gibi.ağzımdan laf alarak bişeyler sölüyor gibi hissettimBaşıma bir şey gelmeyecekse Hande'yi pek beğenmedim. Nabza göre şerbet veriyor bence.
Ben de 29 unda gideceğim. Nasıl durumu bildi mi peki?Başıma bir şey gelmeyecekse Hande'yi pek beğenmedim. Nabza göre şerbet veriyor bence.
Bilemedi miAy kizlar Kadikoyde Muallak kafede Pinar diye falciya gittim bunalim animda SAKIN GITMEYIN!!!!
Yok canim ya kadin zaten negatif enerji otesi kendini bisey sanan tiplerden. Eski sevgilim issiz gucsuz bu adam cok iyi is sahibi kariyerli diyor. Ben de isi gucu yok deyince sen nerden bileceksin bunun parasi var diyor. 3 senedir birlikteydik biliyorum deyince de :)) anasindan babasindan mal kalacak diyor. Anasina babasina o bakiyor diyorum. Hayir diyor bu ailesinden destek goruyor diyor. Bu kadar olmaz yani :))))Bilemedi mi
Yuh yani neyse sıkma canını.. Nasıl falcı bu ya kıvırmanın böylesi.. :)Yok canim ya kadin zaten negatif enerji otesi kendini bisey sanan tiplerden. Eski sevgilim issiz gucsuz bu adam cok iyi is sahibi kariyerli diyor. Ben de isi gucu yok deyince sen nerden bileceksin bunun parasi var diyor. 3 senedir birlikteydik biliyorum deyince de :)) anasindan babasindan mal kalacak diyor. Anasina babasina o bakiyor diyorum. Hayir diyor bu ailesinden destek goruyor diyor. Bu kadar olmaz yani :))))
Ya evet sorma ben bilirim sen nerden bileceksin diyor yani yazik :)))Yuh yani neyse sıkma canını.. Nasıl falcı bu ya kıvırmanın böylesi.. :)
kızlar merhaba damlalar cafe Tuğba'nın falı çıkıyor mu? dün baktırdım, durumu bildi yani diğer falcılar gibi bildiğim şeyleri yorumladı ama gelecek ile ilgili söyledikleri şeyler çıkıyor mu? baktıranlar yazarsa çok sevinirim. inşallah hepimizin gönlüne göre olur her şeyAmin cümlemizin.. Bende hepsi patladı. Tuğba dahil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?